Sidor

fredag 9 juni 2017

Gymgrossisten Kitchen - Breakfast Protein Carrot Rolls

Här kommer ett nytt recept med Gymgrossisten kitchen, en liten spin-off från ett av mina favoritrecept.
Jag älskar verkligen bröd men drog mig ofta tidigare för att baka vanligt bröd, då jag tycker det är jobbigt med jäsningen och tiden det tar. Men detta recept tar verkligen ingen tid alls. Blanda ingredienserna, forma till bollar och grädda! Perfekt till en härlig helgfrukost. Jag bakar ofta dessa och har med mig till mellanmål om jag är på språng. Favoritpåläggen är definitivt philadelphiaost, kalkon, mager ost, gurka, och röd paprika.

När jag ändå har er på "tråden", vad för typ av recept skulle ni vilja se videos på? Matiga recept? Frukostar? Smoothies? Kakor? :)



Morotsfrallor
4 frallor

2 dl (70g) havregryn
0,5 dl (20g) whey 80naturell
1 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
200 g lättkvarg
30g (ca 0,5 dl) finriven morot

Blanda ihop ingredienserna med en sked. Forma till 4 bullar. Strö över lite sesamfrön och grädda i ugnen på 175 C i ca 20-25 minuter.
Näringsvärde per fralla:
109 kcal
10 g protein
13 g kolhydrater

2 g fett

21 kommentarer:

  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förvisa en tidigare älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    Genom drogunduspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. I want to thank Dr Emu a very powerful spell caster who help me to bring my husband back to me, few month ago i have a serious problem with my husband, to the extend that he left the house, and he started dating another woman and he stayed with the woman, i tried all i can to bring him back, but all my effort was useless until the day my friend came to my house and i told her every thing that had happened between me and my husband, then she told me of a powerful spell caster who help her when she was in the same problem I then contact Dr Emu and told him every thing and he told me not to worry my self again that my husband will come back to me after he has cast a spell on him, i thought it was a joke, after he had finish casting the spell, he told me that he had just finish casting the spell, to my greatest surprise within 48 hours, my husband really came back begging me to forgive him, if you need his help you can contact him with via email: Emutemple@gmail.com or add him up on his whatsapp +2347012841542 is willing to help any body that need his help. 

      Radera
  2. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
    (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
    (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
    (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
    (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
    (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
    (6) du vill vara rik
    (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
    (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
    (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
    (10) DU BEHÖVER EN JOBB
     ogagakunta@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) du vill ha en fru / make

    SvaraRadera
  4. Allt tack går till DR ISIKOLO för att återförena mig och min man tillsammans igen, allting började när jag firade min mamma 10 års jubileum och på den ödesdigra kvällen ringde jag min man för att veta var han var och senare efter att partiet har gått lite långt. jag såg min man promenerade in med en dam jag tittade bort och gick för att hälsa på honom och låtsas att ingenting hände, senare i rummet medan vi skulle sova frågade jag min make som den damen var till honom, plötsligt ropade han på mig att jag borde aldrig fråga honom om hur han levde sitt liv, men jag insisterade på att veta, han lämnade genast sängen och gick bort och sedan dess har jag aldrig sett honom igen, han berättade att det var över, men all min ångest slutade när jag träffade DR ISIKOLO på nätet, som berättade för mig att han kommer att kasta en kärleksspell på honom och inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig och krypa tillbaka till mig, och så var det han gjorde stavningen och i 48 timmar kom min man ber mig och nu lycka och harmoni återställs tillbaka till mitt hem .. kontakta honom idag på hans email; isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  5. Nice! Thanks for posting this kind of information. If anyone need Assignment writing services for students then you have simply contact our expert team. Our expert providing high-quality assignment help. Also, visit our website MyAssignmenthelpau get all assignment help

    SvaraRadera
  6. My husband left me for another woman after one year of our marriage. I needed him back desperately because i loved him so much. I became very worried and needed help. On this faithful day  as i was browsing through the internet, I came across a particular testimony about this good DR IROSI help get ex back fast and stop a divorce or breakup and so on , So I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (return Love spell) for me. 28 hours later, my husband came back to me crying and begging for my forgiveness. Today I’m so happy and i want to recommend this great spell caster to anyone that truly needs an urgent solution to his or her broken relationships and marriage email him at:(DRIROSISOLUTIONCENTER@GMAIL.COM) Simply contact the great “DR IROSI” If you have any problem contact him and i guarantee you that he will help you., do not cry anymore-contact this powerful spell caster now. Thank you DR IROSI for saving my broken relationships and brought my husband back to me!” email him at: (DRIROSISOLUTIONCENTER@GMAIL.COM) or call/whatsapp him via: +2348118829771.    

    SvaraRadera
  7. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
    1) Kärleksformer
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässor
    4) Giftermål
    5) Bindande stav.
    6) Uppdelningar

    SvaraRadera
  8. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit nöjd med mitt äktenskap, inte förrän min man började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapslöften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter hur jag skulle få tillbaka min före detta man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärlek stavade på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag tappar hans kontakt här för dem som har förhållanden och äktenskapsproblem, så att han kan hjälpa till med fantastiska verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... + 234902018697Kontakta honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

    (1) Stoppa skilsmässa.
    (2) Avsluta barrenness.
    (3) Lycka till Stava.
    (4) Äktenskap.
    (5) Bli av med andliga problem.

    SvaraRadera
  9. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

    SvaraRadera
  10. sometimes shit happens in our marriages and relationships but it won't always last when we fight to get them fixed, i had problem with my marriage sometime ago June 2020 it was a terrible experience that i almost lost my marriage, my husband thought i was cheating because i always receive calls from work i tried to make him understand they are just my co-workers he never believed me he filed for divorce and the papers was out, it was like a dream to me but it was all a reality i needed to stop him because i love him so much, it was a beautiful marriage and i couldn't even imagine leaving my beautiful marriage, i had to seek help from Dr Charles spell temple and i explained my situation to him and of course he did helped me, he prepare a love spell for me and assured me of it safety, my husband stop the divorce and love me again after the spell, he ask me to tell people about his good work how he has helped me so other can also get help. if you are going through marriage and relationship issues just reach him out on his email: drcharlesspell@gmail.com WhatsApp: +2348146708557

    SvaraRadera

  11. My name is Clara I am here to make a review about how Dr Charles helped me in fixing my marriage and also to those out there seeking for help and advice on how to save your broken marriage or relationship, few months ago I was having issues with my husband I noticed he has been having an affair with another young lady in his place of work I confronted him but he got angry and say to my face that it’s true, as if that was not enough he went ahead by telling me he doesn’t love me anymore that he wanted a divorce I was to devastated and confused, I pleaded with him that I don’t want a divorce but he insisted, before then I had heard about Dr Charles while browsing on the internet how he use to help people with broken marriages and relationships, I gave it a thought and I decided to contact him, he promise to put a smile on my face again, I followed his instructions and after 3days I was so surprised to see my husband kneeling before me and apologizing for what he had said about the divorce, this is something I never expected, I thank Dr Charles for what he has done for me, now am living happily with my husband and he has stopped seeing the other woman. Please if you are having issues like this I advice you to contact Dr Charles he can help you as well drcharlesspeltemple@gmail.com website: https://drcharlesspeltempl.wixsite.com/info WhatsApp: +1(602)-960-9776

    SvaraRadera

  12. My name is Clara I am here to make a review about how Dr Charles helped me in fixing my marriage and also to those out there seeking for help and advice on how to save your broken marriage or relationship, few months ago I was having issues with my husband I noticed he has been having an affair with another young lady in his place of work I confronted him but he got angry and say to my face that it’s true, as if that was not enough he went ahead by telling me he doesn’t love me anymore that he wanted a divorce I was to devastated and confused, I pleaded with him that I don’t want a divorce but he insisted, before then I had heard about Dr Charles while browsing on the internet how he use to help people with broken marriages and relationships, I gave it a thought and I decided to contact him, he promise to put a smile on my face again, I followed his instructions and after 3days I was so surprised to see my husband kneeling before me and apologizing for what he had said about the divorce, this is something I never expected, I thank Dr Charles for what he has done for me, now am living happily with my husband and he has stopped seeing the other woman. Please if you are having issues like this I advice you to contact Dr Charles he can help you as well drcharlesspeltemple@gmail.com website: https://drcharlesspeltempl.wixsite.com/info WhatsApp: +1(602)-960-9776

    SvaraRadera
  13. Love never gives up, never loses faith, is always hopeful, and endures through every circumstances. I give God all the glory for bringing Lord Zakuza into my life for helping me get my wife back that got me divorced for one year. I was the last person on earth to accept the fact that spells exist or work not until I was referred to Lord Zakuza online to who has helped so many people with his powerful spells. I had no other option than to give it a try because 3 months after the divorce, I was demoted at my place of work due to depression for I don't know what to do to get her back but thank God today for using Lord Zakuza to get my happiness and love life back within 48 hours. Just last week here, I was promoted back to my position and I'm here to share my own experience with this man called Lord Zakuza. I don't know what you are going through today but know that in all situation there's always a way out. Lord Zakuza also prepares spells like Lottery spell, job spell, spell to stop a divorce, spell cure for any diseases, protection spell, spell to become successful and wealthy E.T.C. Contact him now for any help via TEXT OR WHATSAPP MESSENGER with: +1 740-573-9483 and Email on: Lordzakuza7@gmail.com

    SvaraRadera
  14. เว็บพนันออนไลน์ FIFA55 เว็บแทงบอล แทงหวย คาสิโนออนไลน์ อันดับหนึ่งของประเทศไทย รวดเร็ว มั่นคง ปลอดภัยทันสมัยเป็นเว็บพนันออนไลน์ที่ทันสมัยที่สุด เป็นเว็บไซต์ภาษาไทยเข้าใจง่าย สะดวก ปลอดภัย ดีที่สุดในตอนนี้ เป็นเว็บไซต์ตรงไม่ผ่านเอเยนต์ แก้ปัญหา จุดบอด ทุกอย่างเกี่ยวกับเกมเดิมพันออนไลน์

    SvaraRadera
  15. ดูหนังHD พากย์ไทย หนังใหม่2021 อัพเดตหนังใหม่ทุกอาทิตย์ เอาใจคอหนังทุกวัย ไม่มีสะดุด ไม่มีโฆษณา 037Moviefree.com ดูฟรีตลอด 24 ชม.

    SvaraRadera
  16. ดูหนังออนไลน์ฟรี movie มาแรง ดูฟรีไม่ต้องเสียค่าสมัคร ปลอดภัยไร้สแปม เราเป็นเว็บดูหนังเบอร์ต้นในไทย ที่ได้รับความนิยมมากเป็นอันดับ 1 ว่าดูฟรี ไม่มีสะดุด มีทุกเรื่องที่คุณต้องการ

    SvaraRadera
  17. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this kind of post.

    SvaraRadera
  18. I was diagnosed of herpes 3 years, and ever since then i have been taking treatment to prevent outbreaks, burning and blisters, but there was no improvement until i came across testimonies of Dr. VOODOO on how he has been curing different people from different diseases all over the world, then i contacted him. After our conversation he sent me the medicine which i took according to his instructions for up to 2 weeks. After completing the medication i went back to my doctor for another test and the virus was all gone and i was completely cured, since then i have not had any signs of outbreak. I'm so filled with joy. With herbal medication Herpes Virus is 100% curable. I refer Dr VOODOO to everyone out there with the virus Email: voodoospelltemple66@gmail.com Add Dr voodoo on whatsApp +2348140120719

    SvaraRadera
  19. Health and issues are punctuated for the top of the turns for the field. The manner of the ai video generator is ensured for the reforms. The skills are partly followed for the shows and functions for the citizens.

    SvaraRadera
  20. För vem det kan beröra, jag uppskattade verkligen hur The Great Dr Sunny använde sin intuitiva vägledning, krafter och färdigheter som livscoach och sin empati för att få tillbaka min själsfrände till mig. För 100 procent gratis riktiga synska, rådgivare för att ta tillbaka ditt ex och lösa alla dina vanliga problem eller krämpor. min partner lämnade mig på grund av oändliga bråk och gräl och jag var förkrossad i månader och fick tillbaka min lycka när jag kontaktade henne. Den enda Dr Sunny The Great är den enda som kan hjälpa dig. Han löste mitt problem åt mig. Han tog tillbaka mitt ex inom 48 timmar efter samråd och kärleken och tillgivenheten var tillbaka på plats och förstärktes. Kontakta Great Dr Sunnys e-post: drsunnydsolution1@gmail.com  Du kan också Whatsappa honom på +2348082943805 .

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)