Sidor

söndag 25 juni 2017

Vandringsresa i Alperna

Hej på er och hälsningar från Österrike och Bad Gastein! Att vandra i Alperna på sommaren har varit på min bucket list länge och denna sommar blev det äntligen av.
Jag och min mamma är här i en vecka och har bokat ett vandringspaket, dvs det är guidade vandringsturer i 5 av 7 dagar och alla vandringar utgår från hotellet vi bor på.
Vi kom hit igår och vädret var fantastiskt! 27 grader och strålande sol och bussfärden från Salzburg till Bad Gastein var otroligt vacker.
Vi checkade in på hotellet Salzberger Hof vid lunch och gick sedan runt lite i staden för att få bättre koll på hur den är upplagd. Det är extremt brant och backen från stan upp till hotellet är inte att leka med.
Jag har haft en riktigt dålig uppladdning inför resan med en rejäl förkylning och ett knä som gör ont. Knät är jag faktiskt riktgt orolig för och vi får se hur det går under veckan, värst är det att gå nerför. Om knät hade varit bra hade backen upp till hotellet varit perfekt att köra HIIT i ;)

Idag var det första dagen för vandring och vi samlades kl 09.00 för information om veckan och vandringarna. Kl 10.00 begav vi oss ut, i störtregn, åska och blixtar och jag var sjöblöt redan efter en timme. Men naturen är fantastisk, så vacker! Kika gärna på min Instagram story för bilder från dagen. Min nya digitalkamera gillade inte regnet och valde att lägga av så jag får förlita mig på mobilkameran denna vecka tyvärr.
Vi vandrade i ca 3 timmar (med små pauser för lite energi i form av nötter och torkad frukt) innan det var dags för lunch i en stuga i dalen. Vi fick någon sorts bondsallad med potatis och kött och efter lunchen var det ca 1,5 timme tillbaka till startpunkten. Hotellet har pool och gym så efter vandringen var det riktigt skönt att bada och basta.
Utsikt från gymmet!
Vi har halvpension och det ingår frukost och middag. Frukosten är bra och middagen är ännu bättre! Salladsbuffé, soppa, varmrätt, ostbuffé och efterrätt så ingen risk att gå hungrig!

Imorgon är det lite brantare vandring som gäller och vi kommer stiga ca 750 höjdmeter. Vädret ska vara riktigt bra, 29 grader och strålande sol så jag ser verkligen fram emot vandringen och hoppas att knät håller!
Önskar er en riktigt fin kväll och hintar om ett riktigt grymt recept som jag kommer lägga upp i helgen när jag kommer hem. Detta är ett av de bästa recept jag gjort på länge! Kan ni gissa vad det är? :)

50 kommentarer:

  1. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
    (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
    (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
    (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
    (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
    (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
    (6) du vill vara rik
    (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
    (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
    (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
    (10) DU BEHÖVER EN JOBB
     ogagakunta@gmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. I want to thank Dr Emu a very powerful spell caster who help me to bring my husband back to me, few month ago i have a serious problem with my husband, to the extend that he left the house, and he started dating another woman and he stayed with the woman, i tried all i can to bring him back, but all my effort was useless until the day my friend came to my house and i told her every thing that had happened between me and my husband, then she told me of a powerful spell caster who help her when she was in the same problem I then contact Dr Emu and told him every thing and he told me not to worry my self again that my husband will come back to me after he has cast a spell on him, i thought it was a joke, after he had finish casting the spell, he told me that he had just finish casting the spell, to my greatest surprise within 48 hours, my husband really came back begging me to forgive him, if you need his help you can contact him with via email: Emutemple@gmail.com or add him up on his whatsapp +2347012841542 is willing to help any body that need his help. 

      Radera
  2. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) du vill ha en fru / make

    SvaraRadera
  3. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
    (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
    (5) Om du vill ha ett barn.
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
    (9) du vill ha en fru / make

    SvaraRadera
  4. I am really impress with you for the selection of new and unique topic and also well written article on it. Thanks for sharing with us. Wafi Apps

    SvaraRadera
  5. My husband left me for another woman after one year of our marriage. I needed him back desperately because i loved him so much. I became very worried and needed help. On this faithful day  as i was browsing through the internet, I came across a particular testimony about this good DR IROSI help get ex back fast and stop a divorce or breakup and so on , So I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (return Love spell) for me. 28 hours later, my husband came back to me crying and begging for my forgiveness. Today I’m so happy and i want to recommend this great spell caster to anyone that truly needs an urgent solution to his or her broken relationships and marriage email him at:(DRIROSISOLUTIONCENTER@GMAIL.COM) Simply contact the great “DR IROSI” If you have any problem contact him and i guarantee you that he will help you., do not cry anymore-contact this powerful spell caster now. Thank you DR IROSI for saving my broken relationships and brought my husband back to me!” email him at: (DRIROSISOLUTIONCENTER@GMAIL.COM) or call/whatsapp him via: +2348118829771.    

    SvaraRadera
  6. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit nöjd med mitt äktenskap, inte förrän min man började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapslöften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter hur jag skulle få tillbaka min före detta man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärlek stavade på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag tappar hans kontakt här för dem som har förhållanden och äktenskapsproblem, så att han kan hjälpa till med fantastiska verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... + 234902018697Kontakta honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

    (1) Stoppa skilsmässa.
    (2) Avsluta barrenness.
    (3) Lycka till Stava.
    (4) Äktenskap.
    (5) Bli av med andliga problem.

    SvaraRadera
  7. As you said, I could find it a great place for a family and friends also, I so enjoyed this preview with you. Really hats off for sharing ya.. top orthopedic hospitals in chennai


    SvaraRadera
  8. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

    SvaraRadera
  9. Hej alla, det här är ett vittnesbörd om hur jag fick mitt lån, jag har blivit lurad av så många företag som har hävdat att de är riktiga långivare, men alla mina ansträngningar var förgäves, jag har tappat över 4200 euro till falska långivare som hävdar att vara vad de inte är. Tills min vän presenterade mig för rätt långivare som jag kontaktade och jag fick mitt lån framgångsrikt från dem inom bara 48 timmar, kommer jag att rekommendera alla som söker lån att kontakta dem utan rädsla via e-post: mobilfunding1999@gmail.com eller WhatsApp: +12342411827 och få ditt lån Asap.

    SvaraRadera
  10. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this kind of post.

    SvaraRadera
  11. It is good to hear that your store is now expanding to new locations. I have been a patron of Fantastic Eyes because of all the wonderful work that you guys do. I hope that this expansion move help with nursing assignment of yours will turn out to be successful. I will definitely go and see this new store of yours

    SvaraRadera
  12. Our company was founded by a group of white and blue collar average individuals who were tired of getting the runaround on Product and Service (Labor) warranties that either didn’t come with the purchase, was misplaced or lost over time , at risk of expiring which needs an extension. This daily runaround came from everyday well-known manufacturers and retailers in our local neighborhoods. The manufacturers and retailers we are referring to always found something in the “fine print” to discredit and disqualify the warranty policy of the product or service. This leaves us, the consumer, with no alternative other than to buy a new product or pay for the service again.

    SvaraRadera
  13. I have read your blog post and that is really informative as well. My friend recommended your blog and trust me through reading such amazing updates we able to change our help with assignment perception as well. Keep writing such amazing stuff always.

    SvaraRadera
  14. This is a really decent site post. Not very numerous individuals would really, the way you simply did. I am truly inspired that there is such a great amount of data about this subject have been revealed and you've put forth a valiant effort, with so much class. On the off chance that needed to know more about green smoke surveys, than by all uk writing company methods come in and check our stuff.

    SvaraRadera
  15. Dude this is amazing idea for hiking trip, I got higher marks in the finals assignment submission with the help of online homework writing services now I only have left my final paper and then I am free for long period of time so that's a great idea too for my vaccations trip.

    SvaraRadera
  16. I believe this will help your website become more organized because you have decided to set a part on this site for the inquiries regarding tax and as well as the helpful discussions. To be honest, this is one of the few sites that are doing this kind of strategy. Also, I think that this will not only benefit your clients or the potential ones but you essay helper uk most especially because you will be able to see the questions easier.

    SvaraRadera
  17. Well, this time the admin will unlock a very useful application to remove screen lock or google lock in a simple and fast way which is PassFab Android Unlocker full version. You can quickly remove the screen lock installed on your Android phone without knowing the password used without losing data. Then you can also unlock Google lock but all data on the phone will be lost too.
    PassFab Android Unlocker License Key
    Antares Auto Tune Pro Crack
    WhatsApp Bulk Sender Keygen
    Kinemaster Pro Mod Apk For Video Editing

    SvaraRadera
  18. Looking for a dependable, fast and easy way to transport your cargo? Hasten contracting is your perfect choice! We offer reliable dry bulk trucking in Houston, Texas that can take your cargo to any destination you need! Our drivers aredry bulk trucking in houston experienced and licensed professionals who will make sure your cargo arrives on-time and in perfect condition. Contact us today to get started!

    SvaraRadera
  19. The weather forecast is for 29 degrees and bright sunshine, so I'm looking forward to the hike and hoping that my knee holds up it is truly amazing how Cheap Assignment Help works in a highly systematic order to provide the premium quality paper writing service to students.

    SvaraRadera
  20. We also supply a Tyre puncture repair kit dubai which is a great safety device. If you have broken down in a dangerous position, for example on the motorway hard shoulder, The kit will allow you to quickly effect a temporary repair and move the vehicle to a safer location. The kit’s foam Tyre puncture repair kit Dubaiformula will seal most puncture types and will also inflate the tyre without having to remove the wheel. Just attach the hose to the valve and discharge the contents of the can into the tyre. If the tyre is repairable the sealant can be washed safely from the tyre.

    SvaraRadera
  21. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    webbplats: www.oceanfinance.co.uk

    Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 2 000 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.

    SvaraRadera
  22. The best place for summer holidays. The hotel has a pool and gym, so after the hike it was really nice to swim and have a sauna. Now it's time to avail african gowns for ladies for more information.

    SvaraRadera
  23. Hiking in Alps is very amazing experience and I like this so much. I want to do this every year. Now it's time to avail Inbound Call Centre for more information.

    SvaraRadera
  24. Thanks for your helpful information. Visit : Technology write for us

    SvaraRadera
  25. A 'have to have' for the 'trade' In order to get speedyFinancial Instruments in Dubaiwithout taking up a lot of your time, you're searching for a local loan provider. I'm Tacb. There's no SBLC discounting in Dubaineed to be concerned that we won't be available in your location because we offer loans in all significant cities across the world.

    SvaraRadera
  26. In summary, a hiking trip in the Alps can be an unforgettable experience, provided you prepare well and plan your route properly. revealcode, a leading outdoor gear and adventure company, can help you with everything you need to make your hiking trip in the Alps a success.

    SvaraRadera
  27. The views are really awesome. And the piece of slice you made is really much delicious. I love the recipe you shared. Thanks for sharing this amazing article with us. Now its time to avail Limo service West Palm Beach for more information.

    SvaraRadera
  28. This is an amazing scenes. A trip in the Alps look so amazing and unforgettable. The weather is also amazing. Thank you for sharing your trip with us. Now its time to avail Limo service West Palm Beach for more information.

    SvaraRadera
  29. Greetings from afar! Exploring the majestic Alps and conquering your bucket list adventure must be exhilarating. Similarly, demolition expert in Edmonton possess the expertise and precision needed to transform spaces, leaving a remarkable impact on the landscape.

    SvaraRadera
  30. We appreciate the effectiveness of Dr. Emu's powerful spell and the positive impact it has had. For affordable and high-quality Electra ceiling fan price in dubaicheck out the wide range of options and competitive prices offered by Electra in Dubai.

    SvaraRadera
  31. Hello from Dubai! Greetings to Austria and Bad Gastein. If you're looking to boost your online presence and engage with a wider audience, our Social media marketing dubaican help you create impactful campaigns that resonate with your target market. Let's connect across borders and unlock the power of social media to elevate your brand's reach and visibility.

    SvaraRadera
  32. Embarking on a hiking trip in the majestic Alps offers a thrilling adventure amidst breathtaking landscapes. Just as chemical injection pumps in Dubai ensure precise and controlled chemical dosing, proper planning and equipment are essential for a safe and enjoyable hiking experience.

    SvaraRadera
  33. "Hiking trip in the Alps" offers breathtaking natural beauty and exhilarating adventures for outdoor enthusiasts. While appreciating the splendor of the mountains, let's also acknowledge the skillful work of Building Demolition in Edmonton who play a crucial role in reshaping urban landscapes and creating space for new possibilities.

    SvaraRadera
  34. Hasty and all clue is formed for the approval of the terms for the citizens. The volume of the ai video editor is filed for the ranks. Path is ensured for the terms. The joy is done for the volume of the shows for all jumpers for the citizens.

    SvaraRadera
  35. Är du trött på att leta efter lån och bolån, eller har du ständigt blivit avvisad av banker och andra finansiella institutioner eller ett mikrofinansieringssystem. Med detta vill vi informera dig med 100% garanti om att vi erbjuder lån av valfritt belopp till en ränta på 2% per månad. Vi tillhandahåller LÅN för affärsutveckling. konkurrensfördel/verksamhetsexpansion. Se till att vi är certifierade, pålitliga, pålitliga, effektiva, snabba och dynamiska. och deltagande finansiär för fastigheter och all form av företagsfinansiering, vi tillhandahåller långfristiga lån på max två till femtio år och alla räntor samt beräknar och möjliggör årlig betalning E-post: loancreditinstitutions00@gmail.com .

    Vi erbjuder följande typer av lån och mycket mer;

    * Personliga lån (lån utan säkerhet)
    * Företagslån (lån utan säkerhet)
    * Konsolideringslån
    * Kombinationslån
    * Renovering

    För att kontakta för lånesökning vänligen svara med ditt e-post-ID så att jag kan skicka mer för ditt godkännande
    Tack, kontakta oss via e-post: loancreditinstitutions00@gmail.com
    ring eller WhatsApp: +393512114999

    SvaraRadera
  36. Hello from Austria! If you ever find yourself in Canada, don't miss the chance to visit the Best Barber Shop in Canada, where you can experience top-notch grooming services and look as stylish as the picturesque views of Bad Gastein. Greetings and happy travels!

    SvaraRadera
  37. Embarking on a thrilling hiking adventure in the majestic Alps – nature's grandeur awaits! 🏞️⛰️ And speaking of security, explore our fencing services Edmonton to safeguard your spaces with quality and expertise.

    SvaraRadera
  38. Hello and warm greetings from Austria and the beautiful Bad Gastein! As you enjoy the stunning Alpine landscapes, imagine sipping on the finest coffee beans dubaii, adding an international touch to your picturesque Austrian experience. Cheers to the perfect blend of cultures and flavors! ☕🏔️🇦🇹🌍

    SvaraRadera
  39. A hiking trip in the Alps is an exhilarating adventure, surrounded by breathtaking natural beauty. While you explore these majestic peaks, remember the importance of safety and environmental responsibility. Just as the Alps inspire awe, Industry Leading Degassing Solution help protect our surroundings, ensuring a harmonious coexistence with nature.

    SvaraRadera
  40. What a breathtaking adventure in the majestic Alps! Exploring the serene beauty of nature while sipping on freshly deliveredcoffee delivery dubai sounds like the perfect way to recharge during a hiking trip. Truly an experience to remember! #AlpsAdventure #CoffeeDelight

    SvaraRadera
  41. A hiking trip in the Alps is a breathtaking adventure through some of the world's most stunning landscapes. It's an opportunity to connect with nature and challenge your limits.transfer pumps in Dammam may not be part of the natural scenery, but they're equally vital in industries, ensuring the efficient movement of fluids and supporting the region's industrial activities

    SvaraRadera
  42. A hiking trip in the Alps is a dream come true for nature enthusiasts. While you embark on this breathtaking adventure, don't forget the convenience of coffee delivery dubai which can provide a comforting touch of home no matter where your journey takes you. It's the perfect blend of outdoor exploration and modern convenience for an unforgettable experience.

    SvaraRadera
  43. Embark on a breathtaking adventure with a Hiking Trip in the Alps! Explore the majestic landscapes and conquer new heights surrounded by nature's grandeur. And for your Lunch catering in Houston Texas trust our catering services to elevate your gatherings with a taste of alpine excellence. Transform your occasions into memorable peaks of culinary delight, ensuring every step of your journey is fueled with extraordinary flavors!

    SvaraRadera
  44. Greetings from Austria! Your Alpine hiking adventure sounds like a dream come true. For spaces that evoke the same sense of fulfillment and wonder, consider collaborating with fit out companies in Dubai. fit out companies dubai

    SvaraRadera
  45. What a breathtaking adventure! Embracing nature's beauty in the Austrian Alps echoes the transformative essence of travel. When returning home, consider elevating your living space with the expertise of villa renovation specialists in Dubai to capture those cherished memories in your sanctuary.






    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)