tag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post3024185875404120092..comments2024-03-18T20:55:27.276+01:00Comments on Tasty Health: Hemma från LA!Tasty Healthhttp://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-49158078251667763772014-04-18T23:08:51.811+02:002014-04-18T23:08:51.811+02:00Hej!
1. Jag vet faktiskt inte, konsistensen blir ...Hej!<br /><br />1. Jag vet faktiskt inte, konsistensen blir kanske lite annorlunda men det borde funka.<br />2. Matlagningsyoghurt, turkisk yoghurt (3,5%), kokosmjölk...<br />3. Jag använder sällan sådana produkter själv och har inte kollat ingredienserna i havregrädde så jag kan inte säga om det är bra eller mindre bra.<br />4. Det är så liten mängd man använder så jag ser inga problem att använda dem. Maizena är ok i små mängder. Jag använder själv skrädmjöl eller maizena i små mängder om jag reder såser....Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-1299951514065596842014-04-16T22:29:10.157+02:002014-04-16T22:29:10.157+02:00Om jag ska vara ärlig har jag aldrig hört talas om...Om jag ska vara ärlig har jag aldrig hört talas om det....Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-48465714833478382532014-04-16T22:28:27.033+02:002014-04-16T22:28:27.033+02:00Hi hi, ja det är ett riktigt kul uppdrag :)Hi hi, ja det är ett riktigt kul uppdrag :)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-14557316686346218932014-04-16T22:28:04.228+02:002014-04-16T22:28:04.228+02:00Det var en fantastisk resa :)Det var en fantastisk resa :)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-66454330015175845522014-04-16T15:38:52.479+02:002014-04-16T15:38:52.479+02:00Hej! jag har hittat en del recept som innehåller I...Hej! jag har hittat en del recept som innehåller IMO VitaFiber och IMO VitaFiber syrup. Vad är det för något? Är det bra eller dåligt? Vad kan man ha istället för det? :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-85685031706584697502014-04-16T14:31:43.896+02:002014-04-16T14:31:43.896+02:00Underbara bilder :) Underbara bilder :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17696167870641476176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-33535164209956892014-04-16T10:56:39.406+02:002014-04-16T10:56:39.406+02:00Åh, vilket underbart uppdrag! behöver jag ens säga...Åh, vilket underbart uppdrag! behöver jag ens säga att jag är lite avundsjuk? ;)Marja - Baka Sockerfritthttp://bakasockerfritt.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-5268491302219695502014-04-16T08:54:08.570+02:002014-04-16T08:54:08.570+02:00Vilken rolig resa! Jag hoppas att det kommer att f...Vilken rolig resa! Jag hoppas att det kommer att fler sunda livsmedel och rätter till Sverige som idag finns i USA :) <br /><br />Jag har några frågor; <br /><br />1. Du använder Nutritech Pure MPC som caseinproteinpulver när du bakar ibland som består av 80% casein och 20% vassle. Jag undrar om man kan använda proteinpulvret Gourmet-Pro från star nutrition som innehåller 64% casein och 36% vassle? Eller innehåller det för lite casein? <br /><br />2. Jag undrar om du har tips på vad man kan byta ut creme fraiche mot, när det ingår i ex. grytor som kokas eller som gratängsås? Finns det några andra liknande men mer nyttiga livsmedel?<br /><br />3. Vad anser du om havregrädde (som är osötad)? Visst det är inte farligt att använda vanlig grädde ibland, men om man vill göra recept med grädde i oftare, så kanske havregrädde är ett bättre alternativ?<br /><br />4. En hel del använder Guarkärnmjöl eller johannesbrödkärnmjöl som redning i såser, vad är dina åsikter om dessa mjöl? Hur är maizena som livsmedel gällande innehåll och näringsvärde? Har du några förslag på livsmedel för att reda såser? <br /><br /><br />Tacksam för svar! :) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-56556082041129934512014-04-16T06:29:41.459+02:002014-04-16T06:29:41.459+02:00Det låter som en härlig resa!Det låter som en härlig resa!Ericahttp://www.senapshund.senoreply@blogger.com