tag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post3058186306830892145..comments2024-03-29T11:03:27.858+01:00Comments on Tasty Health: Nyttiga lussebullarTasty Healthhttp://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-10928517355774056852016-01-15T21:34:14.253+01:002016-01-15T21:34:14.253+01:00Jag har faktiskt inte testat att tillsätta något a...Jag har faktiskt inte testat att tillsätta något annat. I nästan alla lussebulle-recept har man kesella och det är för att de ska bli saftiga. Vet att vissa har i silkestofu men jag har aldrig testat det själv :)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-5591997030089411642016-01-07T11:23:30.985+01:002016-01-07T11:23:30.985+01:00Hej!
jag undrar om man kan tillsätta något annat i...Hej!<br />jag undrar om man kan tillsätta något annat istället för kesella och honung men så att smaken ändå blir lika god & kvalitén inte heller ändras<br />Tacksam för SvarSarahttps://www.blogger.com/profile/04487223398856721254noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-63441070343666252772015-01-04T20:32:07.415+01:002015-01-04T20:32:07.415+01:00Åh vad roligt att höra Karin!! :)Åh vad roligt att höra Karin!! :)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-22034829363669803762015-01-04T20:31:48.876+01:002015-01-04T20:31:48.876+01:00Vad kul att det funkade bra det också, kanon! :)Vad kul att det funkade bra det också, kanon! :)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-24148999002341755342015-01-04T13:24:49.598+01:002015-01-04T13:24:49.598+01:00Dessa bullar är de godaste jag nånsin ätit!!!! Tac...Dessa bullar är de godaste jag nånsin ätit!!!! Tack Sanna för detta fantastiska recept :)))Karinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-82848856037501988412014-12-16T13:35:06.151+01:002014-12-16T13:35:06.151+01:00Jag använde mandelmjölk istället för vanlig mjölk ...Jag använde mandelmjölk istället för vanlig mjölk och fick ett jättebra resultat :)Julianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-18146419964381850742014-12-09T23:52:27.210+01:002014-12-09T23:52:27.210+01:00Hi hi, ja det kan absolut vara anledningen :)Hi hi, ja det kan absolut vara anledningen :)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-31263789010458814912014-12-09T21:18:34.579+01:002014-12-09T21:18:34.579+01:00Jag råkade ta ett helt paket jäst, kan det vara dä...Jag råkade ta ett helt paket jäst, kan det vara därför de smakade mer som bröd än bullar haha?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-14624751013357072192014-11-30T18:08:33.854+01:002014-11-30T18:08:33.854+01:00Jo, fiberhusk är slemmigt. Måste doseras med måtta...Jo, fiberhusk är slemmigt. Måste doseras med måtta, annars blir det oätliga studsbollar istället för saftigt glutenfritt bröd. Jag brukar halvera mängden som anges i de mest populära och uppmärksammade glutenfria bakböckerna just nu. Då brukar det bli ok enligt mig...<br />Kram och ser fram emot att få läsa mer om fitnessfestivalen:-)Santoshahttps://www.blogger.com/profile/17549903229821477571noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-26577926840850908632014-11-30T12:56:10.561+01:002014-11-30T12:56:10.561+01:00Jag brukar ha xanthan gum i en hel del saker, fram...Jag brukar ha xanthan gum i en hel del saker, framförallt i pepparkaksdeg, men fiberhusk ger en så slemmig konsistens tycker jag :)<br />Ska kolla in ditt recept :)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-51737743339175069062014-11-29T07:29:57.774+01:002014-11-29T07:29:57.774+01:00Testa att tillsätta lite xanthangummi eller fiberh...Testa att tillsätta lite xanthangummi eller fiberhusk i dina glutenfria degar så håller de ihop bättre! Jag bakade också med saffran härom dagen: glutenfritt saffransBRÖD som finns på min blogg (www.santoshasveganblogg.blogspot.se):-).Santoshahttps://www.blogger.com/profile/17549903229821477571noreply@blogger.com