tag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post7379837749101066586..comments2024-03-29T11:03:27.858+01:00Comments on Tasty Health: Romerska bågar + muggkaka = sant! (och lite tankar om balans)Tasty Healthhttp://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-49401993008161647952014-05-13T19:26:59.606+02:002014-05-13T19:26:59.606+02:00Det står 2 tsk kakao i receptet ;)Det står 2 tsk kakao i receptet ;)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-21374087682788212572014-05-13T14:41:57.053+02:002014-05-13T14:41:57.053+02:00Det ser verkligen supergott ut!! Måste testa! :) M...Det ser verkligen supergott ut!! Måste testa! :) Men du, en liten fundering jag ser inte choklad eller chokladpulver i innehållslistan. Förlåt men måste fråga, står allt med? Hehe Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-17100103106699442552013-10-16T15:23:15.478+02:002013-10-16T15:23:15.478+02:00Men guud vad gott! Måste jag verkligen ta och test...Men guud vad gott! Måste jag verkligen ta och testa någon dag!!Johannahttp://jwes.shapemeup.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-20840825149255377102013-10-16T14:22:09.279+02:002013-10-16T14:22:09.279+02:00De såg riktigt goda ut! Måste jag lägga till "...De såg riktigt goda ut! Måste jag lägga till "att-göra"-listan :)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-52471805544060279052013-10-15T21:38:32.462+02:002013-10-15T21:38:32.462+02:00VIlken kul kreativ nyttoefterrätt!
Jag gjorde en...VIlken kul kreativ nyttoefterrätt! <br /><br />Jag gjorde en variant på nyttiga muffins häromdagen som blev rätt bra - väldigt saftiga. Tror du kanske skulle gilla dem, om du vill finns receptet här: http://kroppochkost.se/?p=428Gabriellahttp://kroppochkost.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-22479096939990724812013-10-15T21:33:05.064+02:002013-10-15T21:33:05.064+02:00Hej!
(Heter Sanna förresten ;)
Jag tycker att det ...Hej!<br />(Heter Sanna förresten ;)<br />Jag tycker att det är bättre att öka kalorierna långsamt så att kroppen vänjer sig och så att du inte hamnar på ett för stort kaloriöverskott. Börja med att höja med 50-100 kcal första veckan, sedan lite till nästa vecka om du håller vikten bra (några 100 gram hit eller dit diffar det ju alltid). Öka sedan lite vecka för vecka tills du kommer upp i en bra mängd kalorier :)Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-39932369064238287072013-10-15T14:16:31.653+02:002013-10-15T14:16:31.653+02:00hej ida! först vill jag bara säga att jag älskar d...hej ida! först vill jag bara säga att jag älskar din blogg :) sen har ja en liten fråga jag jätte gärna hade velat ha svar på. det är så här att jag under 5 månader har legat på ett kaloriiunderskott och ätit ca 1000-1500 kalorier om dan, vilket har gjort att jag gått ner 18 kilo, väger nu 52 till mina 163cm så vill inte gå ner något mer! så min fråga är om jag nu tänkte öka mitt kaloriintag igen till ca 2000 kalorier om dan(eller hur mycket rekomenderat intag för att bevara sin vikt är) kommer jag då börja gå upp i vikt igen? blir det då som att jag ligger på kaloriiöverskott då kroppen "ställt in/vant sig" vid så lite kalorier under den här perioden? hur ska ja gå tillväga för att börja öka mitt kaloriintag igen men inte gå upp ivikt igen? kan tillägga att jag under en dag brukar gå en pw på ca 3 kilometer och oftast träna spin/iw 30min/45min också, försöker även börja lägga in lite styrketräning.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-44396814098643556342013-10-14T21:30:56.338+02:002013-10-14T21:30:56.338+02:00För att hela ägg bidrar till mer kalorier och ger ...För att hela ägg bidrar till mer kalorier och ger en äggigare smak (tycker jag). Havregrynen är som ett mjöl och ger långsamma kolhydrater och fiber. Du kan säkert byta mot någon annan mjölsort men då får du experimentera dig fram så att konsistensen blir bra.Tasty Healthhttps://www.blogger.com/profile/08134864482621011208noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6391310117842297077.post-83516245918749426102013-10-14T21:26:49.565+02:002013-10-14T21:26:49.565+02:00Hej! Var bara nyfiken på varför man endast använde...Hej! Var bara nyfiken på varför man endast använder äggvitor i bakning? Och sen undrar jag också vad havregrynen har för syfte, skulle gärna byta ut dem mot något liknande.<br />Tack för en jättebra blogg!<br />Mvh LouiseLouisehttps://www.blogger.com/profile/13061386390119915089noreply@blogger.com