tisdag 14 februari 2017

Behöver hjälp med lite förslag

Hej min vänner och glad alla hjärtans dag!

Det var ett tag sedan jag kikade in här nu och jag förstår inte riktigt vart tiden tar vägen. Sedan senaste inlägget har jag hunnit fylla år (hela 36 år har jag hunnit bli, vad hände liksom?!) och jag har varit i London för ett projekt med Add Ice cream.

London var tyvärr ännu gråare och kallare än Sverige men det var en mycket produktiv resa och jag hann med att testa en ny restaurang som jag inte testat förut: Farmacy, en vegetarisk/vegansk/raw food-restaurang med jättekul och spännande meny som ligger i Notting Hill.
Bild från www.farmacylondon.com
Jag testade en av deras Earth bowls med mexikanskt tema, fantastiskt gott!
Jag var såklart "tvungen" att testa en av efterrätterna också som var en vegansk brownie med cashewglass, havreflarn, kakaonibs och lite annat smått och gott. Den var supergod men extremt mäktig så ett tips är att dela den med någon ;)
Jag hann inte göra så mycket mer än att jobba (och äta) så har inga fler tips på bra hälsorestauranger i nuläget, men nästa gång jag är där ska jag definitivt testa fler ställen. Efter en bra resa måste jag säga att jag hade det sjukaste oflytet på vägen hem. Har ni någonsin bokat fel datum för hemresan? Det hade inte jag förrän jag skulle checka in i fredags kväll och tjejen i incheckningsdisken tittade konstigt på mig och sa: "Du kan inte checka in idag för din hembiljett är bokad till den 10 mars och inte 10 februari". Panik!!! Efter många vändor hit och dit med ombokning av biljetten så slutade det med att jag fick köpa en helt ny biljett för x antal tusen kronor samt hoppa på en buss från Gatwick till Healthrow (nästan 2 timmars resa) och sedan vänta ett par timmar på flyget hem. Hur kan man bli så klantig? :) Den enda positiva är att jag kommer utan tvekan kolla biljetten både en, två och tio gånger innan jag bokar den nästa gång. Jag fick i alla fall besöka ett av mina favvo-ställen på Heathrow, Leon, som är en hälsosam snabbmats-restaurang. Det fick bli en "grilled chicken pot", en "smashed peas pot" och en "hummus pot"....riktigt bra middag!
Nu är jag hemma i Stockholm och vi på Add Ice cream jobbar vidare för att kunna ge er den absolut bästa och godaste hälsosamma glassen på marknaden. Som ni kanske vet är jag ansvarig för marknadsföringen men även produktutvecklingen, vilket är ett av de bästa jobben som finns. Jag menar, vem vill inte prova glass dagarna i ända?!Vi har en hel del spännande saker på g men det är en sak som jag jobbar med som jag skulle vilja be er om:
Skulle ni kunna kommentera vad er absoluta favoritsmak/drömsmak på glass är i kommentarsfältet nedan? Inget är för crazy :) Skriv ner vilken/vilka smaker ni skulle vilja ha och vem vet, det kanske blir din favoritsmak som blir en av Add Ice creams smaker!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...