Frukost


Gröt, bakad gröt och muggkakor:


Pannkakor & våfflor:



Övrigt:



18 kommentarer:

  1. Hej!
    Tack för en underbart bra blogg! :)
    Nu inför advent har jag sett att du har kommit med nyttigare varianter på julefirandet och det uppskattas verkligen! :D Jag väntar ivrigt på pepparkaksreceptet :)

    Jag undrar om du möjligtvis skulle kunna experimentera ihop en nyttigare variant av vörtbröd, som faktiskt hör julen till :)

    Tack på förhand!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Det sk jag absolut ge mig på...tack för tipset :)

      Radera
  2. Grymt bra blogg!! Är glad att jag hittade den :)

    SvaraRadera
  3. Hej! Var hittar man dina underbara mugcakes?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Under kategorin "proteinbars snacks mellanmål" ligger det. Receptet heter "1 minuts mandel och kanel mugg kaka".
      :)

      Radera
  4. älskar din blogg! Reccepten är så goda!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, det gör mig så glad att höra!
      Kram på dig!

      Radera
  5. Åh gud, jag ÄLSKAR dina recept!!! :) idag testade jag göra dina minipizzor och my god så goda! :) följer dig på Instagram också. Du är grym! TACK!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Lisa!
      Tusen tack, vad gullig du är :)
      Roligt att pizzorna blev bra, de riktigt goda! Har inte gjort dem på ett tag, det blir nog till helgen, tack för att du påminde mig ;)

      Radera
  6. Hittade precis hit och blev överlycklig att se att du har brödrecept med bikarbonat! + en massa andra recept som verkligen ser frestande ut. En ny favoritblogg, tack!

    SvaraRadera
  7. Fantastiska recept. Jag älskar din morotskaka-gröt! Du är en lifesaver med din nyttiga recept. Stort tack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jättekul att höra! Morotskaka-gröten är en av mina favoriter också :)

      Radera
  8. Jag har några frågor om havregryn. I dina recept på overnight oats blötlägger man grynen och äter dem senare "råa". Jag undrar vad ger det för skillnad i näringsvärde jämfört med när man kokar havregrynen till gröt? Är det bättre eller sämre för magen att äta blötlagda "råa" gryn jämfört med gröt? Vad händer med havregryn under kokning respektive blötläggning?

    Tack för goda och sunda recept!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!

      Näringsvärdet förändras inte av tillagningen, det är enbart konsistensen och ett något högre GI på råa havregryn.
      Genom blötläggning/tillagning suger havregrynen åt sig mer vätska, that's it :)

      Radera
  9. Hej! Grymt fina recept!
    En fråga, var hittar du pumpapuré ngnstans? :) tack o hej// Jennifer

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :)
      Jag hittar den på Coop Lidingö där jag bor, eller på www.usagodis.se :)

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...