onsdag 25 mars 2015

Våffeldagen - mina favoritrecept

Då var det dags för firandet av ännu en av årets alla mat-dagar, våffeldagen. Eftersom jag åt våfflor i helgen (jag hade ingen aning då om att det var våffeldagen idag) så fick jag min ranson och jag kände mig inte så stressad över att det inte blev några våfflor idag. Istället har jag jobbat med det sista inför öppningen av Pressology juice på tisdag!
Butiken ligger på Nybrogatan 21 och vi kommer sälja alla våra kallpressade ekologiska juicer, nötmjölk, smoothies, raw snacks och så småningom även raw food-luncher. Så välkomna att titta in på tisdag :)

Istället för ett nytt recept på våfflor tänkte jag tipsa om mina favoritrecept och även ge tips på andra bloggares våffelrecept som jag ser fram emot att testa!
Ps. Mitt belgiska våffeljärn har jag köpt på Kjell & Co för 99 kr. Ds

Andra bloggares våfflor


Önskar er en fortsatt trevlig våffeldag, själv ska jag baka sötpotatisfrallor till ett nytt recept som kommer i helgen :)

10 kommentarer:

 1. Vi gjorde bönvåfflor, blev super det med! https://www.facebook.com/helhetshalsa/photos/a.179975075418024.45619.179936898755175/798493646899494/?type=1&theater

  SvaraRadera
 2. Hej Sanna! Imorgon ska jag garanterat göra dina äpple- och kanelvåfflor till söndagsbrunch :) Jag har en fråga till dig som jag funderat på: håller du dig fortfarande till IIFYM/flexible dieting? Är mest bara nyfiken då det känns som du är "friare" i ditt ätande etc. nu än förut. Kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Isabelle!

   Mycket bra fråga och om det är ok för dig svarar jag gärna på den i ett inlägg? :)
   Kram!

   Radera
  2. Hej igen! Det är mer än ok, ser fram emot svaret :)

   Radera
 3. Hej!

  Jo, det är så att jag skulle köpa Casein proteinpulver för att jag har sett att du har många recept med detta. Jag följde då länken du har lagt ut till det proteinpulver du använder Pure MPC 1 kg, Nutritech från proteinbutiken.se, http://www.proteinbutiken.se/p/protein/pure-mpc-1kg.html.
  Men de har bara banansmak på proteinpulvret! Kan du rekommendera något annat märke som är likvärdigt? Vill gärna ha choklad och eventuellt också vaniljsmak på pulvret.

  Tacksam för svar!

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag älskar 100% casein från Optimum nutrition som jag också köper på Proteinbutiken.se :)

   Radera
  2. Tack för svar!
   Jag ser också att det finns något som heter protein 90 plus. Det innehåller 82% kasein och 18% vassle. Pure MPC innehåller ungefär samma fördelning av kasein och vassle. Är det inte bättre att använda Protein 90 plus då? Går det bra att använda detta i alla dina recept med caseinproteinpulver, med tanke på att det inte är 100% kasein?

   :)

   Radera
  3. Ja, Protein 90 plus har ersatt Pure MPC och går att använda i detta recept :)

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...