torsdag 5 mars 2015

Hittade lite nyheter.....

Nu har det gått lite väl många dagar sedan senaste inlägget, inte bra!
Det har varit några hektiska dagar då vi är i slutskedet av att släppa en stor uppdatering av Tasty Health-appen, vilket kommer göra den mycket mer lättanvänd och med fler recept. Efter att vi blev utsedda till en av de bästa nya apparna i januari 2015 har det varit full fokus på att göra appen ännu bättre! Här är en liten sneakpeak på nya uppdateringen.
Vi är också i slutskedet att öppna Pressology-butiken på Nybrogatan 21 i Stockholm och om allt går enligt plan öppnar vi om drygt 2 veckor!
Det har på grund av detta inte blivit så mycket bakning på senaste tiden, men det har blivit desto mer spaning efter nya livsmedel. Titta vad jag hittade idag på Coop:
Den här drycken tror jag är supergod att ha på gröten eller i smoothien, jag återkommer med recension när jag testat den. Sedan hittade jag en annan grym nyhet på 7 Eleven:
Sånt här ser ni inte ofta i den här bloggen ;) Jag fick faktiskt en kommentar för något år sedan att det var trist att jag inte lägger upp bilder eller uppdateringar som inkluderar godis eller "skräpmat". En av anledningarna är att jag inte äter det speciellt ofta, jag är supernöjd med att äta mina bakverk och godsaker. En annan anledning är att jag tror att de flesta tittar in här för att hitta inspiration för att äta hälsosammare. Det finns redan miljoner kokböcker och bloggar med recept på godsaker med socker, smör och vetemjöl. Jag vill ju inspirera till att äta hälsosammare och visa att nyttig mat inte behöver vara tråkig, inte lägga upp en massa bilder på godis. Jag tror det flesta av er förstår att jag inte äter torsk, broccoli, kvarg och proteinmuffins dagarna i ända.

Med det sagt betyder inte det att jag aldrig äter glass, pizza eller godis för det gör jag. Men det händer som sagt inte så ofta och när jag gör det äter jag med måtta. Jag tror verkligen inte på att sätta förbud, det skapar bara begär men man bör välja sina tillfällen, bara äta godsaker om man verkligen tycker det är värt det (alltså äta för att det är gott, inte "bara för att") och äta rimliga mängder.
Äter jag glass äter jag gärna Ben & Jerrys och nu har de kommit med 3 nya smaker som finns att köpa på 7 eleven: Cinnamon buns, What-a-lotta Chocolate cookie core och Utter Peanut butter Clutter cookie core.

Kanelbull-glassen var gudomlig, även peanut butter glassen. Kak-glassen var sådär, lite för söt för min smak :)
Imorgon kommer i alla fall ett nytt recept på bloggen, en ljuvlig Coffee cake! Ett recept som definitivt hamnar på min topp 10 lista över nyttiga bakverk!

8 kommentarer:

  1. Ser framemot receptet på coffecake��

    SvaraRadera
  2. Hej Sanna! Din blogg är väldigt inspirerande och jag har hittat här en hel del bra tips! Jag undrar om vilken typ av butiken blir det. Bästa hälsningar Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna!
      Hur menar du?
      Jag är med och öppnar en juicebar som kommer sälja kallpressade juicer :)

      Radera
  3. Kanske får testa någon av de nya B&J-smakerna! Grattis till alla stora händelser, kul när det händer saker!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja kanelbulleglassen var riktigt god :)
      Tack, och detsamma får jag säga, impad av dig!

      Radera
  4. Pistagedrycken smakar tyvärr otroligt lite, som vatten med en gnutta pistagesmak bara. Cashewdrycken är mycket krämigare och godare!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag som tyckte den var god :) Men jag håller med att cashewdrycken är krämigare :)

      Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...