lördag 14 mars 2015

London calling!

Hej och hälsningar från London!
Jag och min bff åkte i torsdag till London för en weekend med shopping (så klart), restaurangbesök och sightseeing, men även för inspiration för några kommande projekt som jag berättar med om senare.

När jag bokade hotellet vid bor på dubbelkollade jag att de hade ett gym eftersom jag vet att det brukar vara skönt att röra på sig även på semestern. De hade tydligen ett mini-gym och det brukar oftast vara hyfsat ok med lite handlar och några konditionsmaskiner. Döm av min förvåning när jag gick in i gymet i morse och hittade ett löpband, en cykel och en trappmaskin, varav löpbandet och cykeln var ur funktion. Trappmaskinen var alltså enda alternativet och då fick jag säga tack men nej tack.
Vi körde ett cirkelpass på hotellrummet istället och det var riktigt skönt efter att ha sovit i den hårda hotellsängen. Vi körde:

15 armhävningar
20 v-ups (för mage)
15 burpees
x3

15 per ben: 1 bens höftlyft med foten på sängen
20 dips mot en stol
40 Mountain climbers
x3

15 handstående axelpress (för nybörjare)
50 cykeln (för mage)
x3

Sedan var vi ganska slut och vi gjorde oss i ordning och promenerade till Good Life Eatery, mitt favoritställe i London, för att äta brunch.
Glutenfritt och sockerfritt
kallpressade juicer
Vi åt en Sötpotatisfrittata med pocherade ägg, mandelpesto och getost och Paleovåfflor med kokosgrädde och fikonmarmelad. Behöver jag säga att det var gudomligt???
I kväll blir det middag på en av Jamie Olivers restauranger och imorgon blir det lite sightseeing i stan och besök på fler hälsoställen. Jag återkommer med tips på bra ställen när jag är hemma :)

7 kommentarer:

 1. Härligt att du visar att det inte finns några ursäkter :)

  SvaraRadera
 2. Ser fram emot tips på matställen. Jag ska nämligen till London om tre veckor :)

  SvaraRadera
 3. It is in point of fact a nice and helpful piece of info. I’m happy that you shared this helpful info with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing. 카지노

  SvaraRadera
 4. It’s awesome to visit this web site and reading the views of all mates regarding this post, 바둑이사이트넷

  SvaraRadera
 5. Why couldn't I have the same or similar opinions as you? T^T I hope you also visit my blog and give us a good opinion. 온라인바카라사이트

  SvaraRadera
 6. While searching on the Internet, I found a place with good writing. Thank you for posting such a good comment. I hope many good comments come up.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...