söndag 25 juni 2017

Vandringsresa i Alperna

Hej på er och hälsningar från Österrike och Bad Gastein! Att vandra i Alperna på sommaren har varit på min bucket list länge och denna sommar blev det äntligen av.
Jag och min mamma är här i en vecka och har bokat ett vandringspaket, dvs det är guidade vandringsturer i 5 av 7 dagar och alla vandringar utgår från hotellet vi bor på.
Vi kom hit igår och vädret var fantastiskt! 27 grader och strålande sol och bussfärden från Salzburg till Bad Gastein var otroligt vacker.
Vi checkade in på hotellet Salzberger Hof vid lunch och gick sedan runt lite i staden för att få bättre koll på hur den är upplagd. Det är extremt brant och backen från stan upp till hotellet är inte att leka med.
Jag har haft en riktigt dålig uppladdning inför resan med en rejäl förkylning och ett knä som gör ont. Knät är jag faktiskt riktgt orolig för och vi får se hur det går under veckan, värst är det att gå nerför. Om knät hade varit bra hade backen upp till hotellet varit perfekt att köra HIIT i ;)

Idag var det första dagen för vandring och vi samlades kl 09.00 för information om veckan och vandringarna. Kl 10.00 begav vi oss ut, i störtregn, åska och blixtar och jag var sjöblöt redan efter en timme. Men naturen är fantastisk, så vacker! Kika gärna på min Instagram story för bilder från dagen. Min nya digitalkamera gillade inte regnet och valde att lägga av så jag får förlita mig på mobilkameran denna vecka tyvärr.
Vi vandrade i ca 3 timmar (med små pauser för lite energi i form av nötter och torkad frukt) innan det var dags för lunch i en stuga i dalen. Vi fick någon sorts bondsallad med potatis och kött och efter lunchen var det ca 1,5 timme tillbaka till startpunkten. Hotellet har pool och gym så efter vandringen var det riktigt skönt att bada och basta.
Utsikt från gymmet!
Vi har halvpension och det ingår frukost och middag. Frukosten är bra och middagen är ännu bättre! Salladsbuffé, soppa, varmrätt, ostbuffé och efterrätt så ingen risk att gå hungrig!

Imorgon är det lite brantare vandring som gäller och vi kommer stiga ca 750 höjdmeter. Vädret ska vara riktigt bra, 29 grader och strålande sol så jag ser verkligen fram emot vandringen och hoppas att knät håller!
Önskar er en riktigt fin kväll och hintar om ett riktigt grymt recept som jag kommer lägga upp i helgen när jag kommer hem. Detta är ett av de bästa recept jag gjort på länge! Kan ni gissa vad det är? :)

40 kommentarer:

 1. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. I want to thank Dr Emu a very powerful spell caster who help me to bring my husband back to me, few month ago i have a serious problem with my husband, to the extend that he left the house, and he started dating another woman and he stayed with the woman, i tried all i can to bring him back, but all my effort was useless until the day my friend came to my house and i told her every thing that had happened between me and my husband, then she told me of a powerful spell caster who help her when she was in the same problem I then contact Dr Emu and told him every thing and he told me not to worry my self again that my husband will come back to me after he has cast a spell on him, i thought it was a joke, after he had finish casting the spell, he told me that he had just finish casting the spell, to my greatest surprise within 48 hours, my husband really came back begging me to forgive him, if you need his help you can contact him with via email: Emutemple@gmail.com or add him up on his whatsapp +2347012841542 is willing to help any body that need his help. 

   Radera
 2. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) du vill ha en fru / make

  SvaraRadera
 3. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) du vill ha en fru / make

  SvaraRadera
 4. I am really impress with you for the selection of new and unique topic and also well written article on it. Thanks for sharing with us. Wafi Apps

  SvaraRadera
 5. Say now that you are not happy I have your body, but not your heart. You don't need to lie, you still want him to curse you with him as long as you're happy

  Obat Miom
  Obat Penebalan Dinding Rahim
  Cara Mengatasi Anemia Pada Ibu Hamil
  Cara Mengobati Angin Duduk
  Obat Penurun Leukosit Tinggi

  SvaraRadera
 6. You need not to worry any more, we are here to offer you the best academic writing
  Solutions; order quality research paper writing company from us and learn how to write a nursing research paper today!

  SvaraRadera
 7. Completing quality Already Written Essays can be an uphill task, in a time when instructors give a range of assignments. Anyone seeking Nursing Papers for Sale will want to hire a qualified writer to handle their Non Plagiarized Essays.

  SvaraRadera
 8. My husband left me for another woman after one year of our marriage. I needed him back desperately because i loved him so much. I became very worried and needed help. On this faithful day  as i was browsing through the internet, I came across a particular testimony about this good DR IROSI help get ex back fast and stop a divorce or breakup and so on , So I felt I should give him a try. I contacted him and he told me what to do and i did it then he did a (return Love spell) for me. 28 hours later, my husband came back to me crying and begging for my forgiveness. Today I’m so happy and i want to recommend this great spell caster to anyone that truly needs an urgent solution to his or her broken relationships and marriage email him at:(DRIROSISOLUTIONCENTER@GMAIL.COM) Simply contact the great “DR IROSI” If you have any problem contact him and i guarantee you that he will help you., do not cry anymore-contact this powerful spell caster now. Thank you DR IROSI for saving my broken relationships and brought my husband back to me!” email him at: (DRIROSISOLUTIONCENTER@GMAIL.COM) or call/whatsapp him via: +2348118829771.    

  SvaraRadera
 9. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit nöjd med mitt äktenskap, inte förrän min man började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapslöften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev gnagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter hur jag skulle få tillbaka min före detta man, då hänvisades jag till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en kärlek stavade på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag tappar hans kontakt här för dem som har förhållanden och äktenskapsproblem, så att han kan hjälpa till med fantastiska verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... + 234902018697Kontakta honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

  (1) Stoppa skilsmässa.
  (2) Avsluta barrenness.
  (3) Lycka till Stava.
  (4) Äktenskap.
  (5) Bli av med andliga problem.

  SvaraRadera
 10. As you said, I could find it a great place for a family and friends also, I so enjoyed this preview with you. Really hats off for sharing ya.. top orthopedic hospitals in chennai


  SvaraRadera
 11. The best and fast services for you.You can use the Beard oil boxes For your product.

  SvaraRadera
 12. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

  SvaraRadera
 13. Hej alla, det här är ett vittnesbörd om hur jag fick mitt lån, jag har blivit lurad av så många företag som har hävdat att de är riktiga långivare, men alla mina ansträngningar var förgäves, jag har tappat över 4200 euro till falska långivare som hävdar att vara vad de inte är. Tills min vän presenterade mig för rätt långivare som jag kontaktade och jag fick mitt lån framgångsrikt från dem inom bara 48 timmar, kommer jag att rekommendera alla som söker lån att kontakta dem utan rädsla via e-post: mobilfunding1999@gmail.com eller WhatsApp: +12342411827 och få ditt lån Asap.

  SvaraRadera
 14. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this kind of post.

  SvaraRadera
 15. It is good to hear that your store is now expanding to new locations. I have been a patron of Fantastic Eyes because of all the wonderful work that you guys do. I hope that this expansion move help with nursing assignment of yours will turn out to be successful. I will definitely go and see this new store of yours

  SvaraRadera
 16. Our company was founded by a group of white and blue collar average individuals who were tired of getting the runaround on Product and Service (Labor) warranties that either didn’t come with the purchase, was misplaced or lost over time , at risk of expiring which needs an extension. This daily runaround came from everyday well-known manufacturers and retailers in our local neighborhoods. The manufacturers and retailers we are referring to always found something in the “fine print” to discredit and disqualify the warranty policy of the product or service. This leaves us, the consumer, with no alternative other than to buy a new product or pay for the service again.

  SvaraRadera
 17. Hello There. I found your blog using google. This is a very well written article. I'll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I will definitely return. If you want write for us please visit here:write for us technology

  SvaraRadera
 18. Your website is really cool and this is a great inspiring article.
  It is very lucky to me to visit your website. We hope you continue to publish great posts in the future.
  고스톱

  SvaraRadera
 19. I have read your blog post and that is really informative as well. My friend recommended your blog and trust me through reading such amazing updates we able to change our help with assignment perception as well. Keep writing such amazing stuff always.

  SvaraRadera
 20. This is a really decent site post. Not very numerous individuals would really, the way you simply did. I am truly inspired that there is such a great amount of data about this subject have been revealed and you've put forth a valiant effort, with so much class. On the off chance that needed to know more about green smoke surveys, than by all uk writing company methods come in and check our stuff.

  SvaraRadera
 21. Dude this is amazing idea for hiking trip, I got higher marks in the finals assignment submission with the help of online homework writing services now I only have left my final paper and then I am free for long period of time so that's a great idea too for my vaccations trip.

  SvaraRadera
 22. "The Masters Real Estate" is official sales partner of Lahore Smart City and 1st Smart City which is Capital Smart City . We are one of the most enticing options on the planet of real estate. Our prestigious forum provides the potential solution of all your ambiguities regarding the purchasing of shops, lands, and houses.

  We have engaged our teams in various cities of Pakistan as well as the online world to make our services accessible. The provision of reasonable price real estate properties by our company is attracting the residents and the foreigners. We have intended to provide luxurious construction projects and houses at affordable prices to our nation. One more socity launch soon which is Faisalabad Smart City .

  Also Check Location at: Lahore Smart City Location

  Our Other Projects are here: Nova City Islamabad | Park View City Lahore | Park View City Islamabad

  For More Visit: The Masters Real Estate

  SvaraRadera
 23. I believe this will help your website become more organized because you have decided to set a part on this site for the inquiries regarding tax and as well as the helpful discussions. To be honest, this is one of the few sites that are doing this kind of strategy. Also, I think that this will not only benefit your clients or the potential ones but you essay helper uk most especially because you will be able to see the questions easier.

  SvaraRadera
 24. Well, this time the admin will unlock a very useful application to remove screen lock or google lock in a simple and fast way which is PassFab Android Unlocker full version. You can quickly remove the screen lock installed on your Android phone without knowing the password used without losing data. Then you can also unlock Google lock but all data on the phone will be lost too.
  PassFab Android Unlocker License Key
  Antares Auto Tune Pro Crack
  WhatsApp Bulk Sender Keygen
  Kinemaster Pro Mod Apk For Video Editing

  SvaraRadera
 25. Looking for a dependable, fast and easy way to transport your cargo? Hasten contracting is your perfect choice! We offer reliable dry bulk trucking in Houston, Texas that can take your cargo to any destination you need! Our drivers aredry bulk trucking in houston experienced and licensed professionals who will make sure your cargo arrives on-time and in perfect condition. Contact us today to get started!

  SvaraRadera
 26. The weather forecast is for 29 degrees and bright sunshine, so I'm looking forward to the hike and hoping that my knee holds up it is truly amazing how Cheap Assignment Help works in a highly systematic order to provide the premium quality paper writing service to students.

  SvaraRadera
 27. We also supply a Tyre puncture repair kit dubai which is a great safety device. If you have broken down in a dangerous position, for example on the motorway hard shoulder, The kit will allow you to quickly effect a temporary repair and move the vehicle to a safer location. The kit’s foam Tyre puncture repair kit Dubaiformula will seal most puncture types and will also inflate the tyre without having to remove the wheel. Just attach the hose to the valve and discharge the contents of the can into the tyre. If the tyre is repairable the sealant can be washed safely from the tyre.

  SvaraRadera
 28. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  webbplats: www.oceanfinance.co.uk

  Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 2 000 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.

  SvaraRadera
 29. The best place for summer holidays. The hotel has a pool and gym, so after the hike it was really nice to swim and have a sauna. Now it's time to avail african gowns for ladies for more information.

  SvaraRadera
 30. Hiking in Alps is very amazing experience and I like this so much. I want to do this every year. Now it's time to avail Inbound Call Centre for more information.

  SvaraRadera
 31. Thanks for your helpful information. Visit : Technology write for us

  SvaraRadera
 32. A 'have to have' for the 'trade' In order to get speedyFinancial Instruments in Dubaiwithout taking up a lot of your time, you're searching for a local loan provider. I'm Tacb. There's no SBLC discounting in Dubaineed to be concerned that we won't be available in your location because we offer loans in all significant cities across the world.

  SvaraRadera
 33. In summary, a hiking trip in the Alps can be an unforgettable experience, provided you prepare well and plan your route properly. revealcode, a leading outdoor gear and adventure company, can help you with everything you need to make your hiking trip in the Alps a success.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...