onsdag 7 oktober 2015

Guldhjärtat 2015 - årets PT

Jag fick igår veta att jag blivit nominerad till Fitnessfestivalens ”Guldhjärtat 2015” som årets PT. Wow, jag är verkligen så tacksam och överväldigad över nomineringen! Jag har blivit nominerad till årets hemsida/blogg 2 år i rad men aldrig till årets PT och det var verkligen inte väntat. Jag har inte gjort speciellt mycket reklam för min PT-verksamhet hittills eftersom jag gör detta på min fritid då jag jobbar mer än heltid med Add Ice cream, men jag tycker det är så oerhört roligt och givande. För det är verkligen givande att på något sätt kunna påverka en människas liv på ett positivt sätt och när jag får de där mailen från er klienter om att ni äntligen klarat att göra en övning ni tidigare inte fixat, klarat er målvikt, att ni hanterat en jobbig situation på ett annorlunda sätt eller att ni mår så mycket bättre i vardagen, då blir jag alldeles varm inombords och det är det som gör att jag vill fortsätta ta mig an kunder i den mån jag kan.

Här kommer utvärderingar från två av mina grymma kunder som jag haft under detta år:
"Efter två graviditeter var det dags att komma tillbaka och i form, hade kommit i form efter min första graviditet så nu var det dags igen. Egentligen har vikten aldrig varit det stora problemet  då jag inte gick upp jätte mycket i vikt (9-11kg) utan var mer intresserad av att komma i bättre form mer muskler och mindre fett. När jag började hade jag ett extremt sötsug och ”ätar” behov, ammade just då lite men inte så mycket att det skulle jämna ut sig med allt jag åt =)
Jag har varit i kontakt med Sanna förut och visste att jag skulle få den bästa hjälp man kan få. Jag bestämde mig för att köra med Sanna i 6månader. Jag fick mitt kost och träningsschema. Ibörjan var det jobbigt med all mat jag skulle äta, tänkte det här går jag ju aldrig ner på, var proppmätt första tiden men efter ett tag börjar kroppen ge med sig och resultaten börja smyga sig fram. Kosten sänktes sakta, vilket ibland var frustrerande då jag ville att det skulle gå fortare men jag litade på Sanna och körde efter hennes rekommendationer. Träningen var aldrig ett problem, har alltid tränat mycket, fick en lite svacka mot slutet men som Sanna sa, det vore konstigt om jag inte fick det under den här tiden, så jag kämpande på och är väldigt nöjd men mitt slutresultat.
Jag har aldrig känt att jag gått på något diet som inneburit att jag måste avstå massa godheter utan jag fick lära mig använda en app för att registrera mat, vilket gjorde att jag kunde äta allt bara jag höll mig inom mina macrons. Dock bra mat men jag kunde äta en efterrätt eller fika om jag ville det. Och det har nog gjort att jag aldrig känt att det varit speciellt jobbigt, visst det är jobbigt med all registrering men värt det i slutändan.
Har lärt mig mycket om mig själv och hur min kropp funkar.  Har ändrat mitt sätt att se på mat. Man kan äta ganska mycket mat om man äter av rätt saker och en godsak här och där förstör inte allt man kämpat för.

Jag kan varmt rekommendera Sanna. Hon har en enorm kunskap, vilja och glädje att hjälpa andra. Lyssnar på en när det är lite tungt och ger en snabb feedback. Sen har hon även otroligt goda recept …mums!"

Kolla vilken grym utveckling på benen!!
"För 6 månader sedan vände jag mig till Sanna för att få hjälp med min kost och träning. Efter att ha misskött både kost och träning pga tidigare ätstörningar lyckades jag rubba min ämnesomsättning och kroppen ville bara samla på sig fett, än mindre bli av med det. 
Jag tvingades äta ungefär hälften av ett normalt dagsintag under nästan två års tid, överskred jag det så gick jag upp i vikt med en gång. 
Efter att ha tröttnat på att ständigt vara trött och hungrig och att ha följt Sannas blogg väldigt länge, och läst om att hon själv haft problem med sin ämnesomsättning, valde jag att vända mig till henne. Hon gav mig ett kostschema som faktiskt innehöll både fett och kolhydrater, mer och mer av det också för varje vecka. Det var svårt i början och kändes så fel att äta så "mycket", men med tiden när jag insett att det faktiskt inte är någon fara, och hur mycket mer energi jag fick av all mat, började jag längta till nästa ökning hela tiden. 
6 månader senare och jag äter så mycket mer mat, tränar kortare (men intensivare) pass, är så mycket piggare, gladare och starkare! Har insett att fett och kolhydrater inte är farligt eller får mig att gå upp i vikt längre, utan dom hjälper mig till att få energi i vardagen och utvecklas på gymmet. 
Har fått så bra verktyg, tips och råd under detta halvåret, som jag kommer att ta med mig för resten av mitt liv. Tack Sanna för allt, kommer sakna att skicka uppdateringar till dig varje vecka, du har varit grym!"


Från och med nu, till och med den 5e november, kan man rösta på vem man tycker ska få Guldhjärtat 2015 i de olika kategorierna (Årets Gruppträningsinstruktör, Årets PT, Årets Hemsida/blogg, Årets Klubb/gym och Årets Förebild) och man gör det HÄR.

11 kommentarer:

 1. Hej
  Vad kostar ett kostschema? Jag har själv problem med min ämnesomsättning så detta låter intressant :)

  Mvh Rebecca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rebecca! Kika in på www.iformonline.se så hittar du mer information om paket och priser.

   Radera
 2. Grattis till dig!!! Röstar givetvis på dig och håller tummarna. =)Annika från Skåne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Annika, vad glad jag blir :)

   Radera
 3. Åh men grattis fina du, det förtjänar du! Jag lägger min röst på dig.

  SvaraRadera
 4. Hejar på dig!!
  Får man lägga in en förfrågan om mer såsrecept kanske? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska definitivt lägga det på priolistan! :)

   Radera
 5. Mer recept Sanna! =)

  SvaraRadera
 6. I do believe all of the ideas you have offered on your post. They are really convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for starters. Could you please prolong them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...