fredag 22 april 2016

Vilken träningsvecka!

Ni vet den där känslan man får i kroppen när man testat någon ny övning eller ny träningsform och man får träningsvärk i muskler man inte visste fanns och man kan knappt röra sig utan att varenda muskel i kroppen gör sig påmind....så känner jag idag! Jäklar vad kroppen är sliten och träningsvärken är brutal!
Anledningen är en högst varierande träningsvecka som inleddes med ett ben-pass på gymet på morgonen och sedan ett riktigt roligt rocket yoga-pass hos min vän Desirée på kvällen.
Trots att jag inte yogat supermycket senaste tiden så kändes kroppen riktigt bra och jag klarade fler balanser som jag inte klarat tidigare. Älskar känslan när man klarar något som man tycker verkade omöjligt bara några veckor tidigare!!
I tisdags blev vi på Add Ice cream-kontoret inbjudna att testa rugby med tjejerna i Stockholm Exhiles Rugby. Jag har aldrig i mitt liv testat rugby och om jag ska vara ärlig så fattar jag inte ens reglerna. Men vi begav oss till Årstafältet och hakade på tjejernas träning som involverade allt från olika teknikövningar med boll, tacklingar till fys, styrka och stretch. Det var en oerhört vacker vårkväll och tjejerna var hur hjälpsamma som helst och var som tur var lite snällare mot oss nybörjare och var försiktiga med tacklingarna (thank god!) ;)
Foto: Jenny Malm
Foto: Jenny Malm
Foto. Jenny Malm
Rygby är nog inte riktigt min grej, men det var superkul att testa och det blev ett riktigt tufft pass och kroppen var riktigt mör på kvällen.

I onsdags var det dags för nästa nyhet och gänget på Add Ice Cream blev utmanade att köra ett lunchpass på Fightbox på söder. Passet hette "Fight gone bad" och bara namnet fick mig att bli lite nervös!
Passet är lite "crossfit-inspirerat" och är ett bra pass för att testa uthålligheten. Det bestod av 5 övningar:

Boxjumps
Armhävningar
Kettlebell highpulls
Wallballs
Sit ups

Alla övningar gör i 1 minut, med 3 sekunder mellan varje övning. Efter alla övningar är gjorda vilar man 1 minut och sedan kör man totalt 5 varv. För en runda räknar man antal repetitioner man gör totalt på alla övningar och man ska försöka att inte göra färre repetitioner för varje runda, snarare tvärtom.
Det var hur jobbigt som helst och vi alla låg och hyperventilerade efter passet! Men det var så kul!

Idag har det varit vilodag och det blir nog en lugn helg då jag och gänget på Add Ice Cream kommer ha en monter på Tyngre Classic III i Solnahallen lördag och söndag. Vilka av er ska dit?
Vi kommer bjuda på glass och det kommer finnas glass till försäljning! Det vore superkul att träffa er som ska dit så kom gärna förbi och hälsa, vi finns i C-hallen!


4 kommentarer:

 1. Din position i översta bilden... Är inte det en omöjlighet?! :D Hur bär man sig åt?

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vill önska några recept;
  -Chokladbiskvier
  -Solbullar
  -Rulltårta
  -Prinssestårta
  -Marängtårta/pavola
  -Fler recept på tårtor
  -Sockerkaka

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Har du några tips/recept på vad man kan ha för nyttiga ingredienser istället för kräm (ex. smörkräm) i kakor/tårtor respektive istället för vispgrädde?
  Har testat din grädde med äggvitor och kvarg, men den blev så lös.
  Vill gärna ha nyttiga recept på detta och fler recept på nyttiga tårtbottnar.
  Recept på nyttig chokladsås, oboj och kolasås skulle också uppskattas :)

  SvaraRadera
 4. Alla övningar gör i 1 minut, med 3 sekunder mellan varje övning. Efter alla övningar är gjorda vilar man 1 minut och sedan kör man totalt 5 varv. För en runda räknar man antal repetitioner man gör totalt på alla övningar och man ska försöka att inte göra färre repetitioner för varje runda, snarare tvärtom. white shalwar kameez for mens , black men shalwar kameez , dark blue kurta for man , mehndi kurta style for mens , pathani kurta pajama for mens , pakistani salwar kameez 2019 , wholesale sweatshirts , lawn suit design , pakistani lawn collection , lawn dress design

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...