onsdag 27 juli 2016

Vinnare av Add ice cream

Tillbaka i Stockholm efter en långhelg i Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Jag tog några semesterdagar för att hälsa på mina kusiner i Göteborg och det var verkligen välbehövligt med lite miljöombyte! Ni som följer mig på snapchat (@tastyhealth) såg kanske lite bilder från helgen, och det absolut bästa med helgen var skaldjurskryssningen vi var på i fredags. Alltså wow!!
Jag kan verkligen rekommendera er att åka på denna om ni är i Göteborg. Vi hade enormt tur med vädret och det var verkligen vackert att åka runt i skärgården, men jag skulle lätt kunna åka på kryssningen enbart för skaldjuren!! Det fanns allt: havskräftor, räkor, rökta räkor, krabb-klor, musslor, varmrökt lax, sill mm.
Vi åkte även runt lite vid kusten och stannade till i Ljungskile där vi åt en kanonbra lunch på Laxbutiken, även det ett ställe jag kan rekommendera! Massor med olika varianter av lax både till lunch och för avhämtning. Utanför Laxbutiken har de en glasskiosk med massa olika smaker och jag var såklart tvungen att kolla in sortimentet. Alltså kolla in denna; "Rödbeta peppar"?!?! Kanske lite inspiration för nya smaker till Add ice cream, ha ha!
Från Göteborg åkte jag vidare mot Köpenhamn (via Malmö för att få in ett pass på SATS) för att gå på Beyonce´-konserten. Jag är så glad att jag fick chans att se henne live. Vilken magisk konsert och vilken fantastisk artist hon är!

Men nog om min mini-semester och tillbaka till glass. Förra veckan skrev jag om utlottningen där man kunde delta och där två stycken hade chans att vinna 5 st glassar från Add Ice cream.
Tack till alla er som deltog i tävlingen!! Önskar jag kunde bjuda er alla på glass men det kommer fler tillfällen och fler tävlingar.
Vinnarna i denna tävling är:

Morgan Jönsson
Alfhild Hedelin

Maila mig på info@tasty-health.se så tar jag era uppgifter och skickar kupongerna :)

Önskar er alla en fin kväll!!

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Sheryln Coleman Jag är mest lyckligaste personen på jorden, efter 6 månader av sorg och sorg utan att med ett jag älskar, jag försökte alla mina möjligt bäst att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra det var som jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu kom att ändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag visste den store mannen när jag läser några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt massor av människor på deras relationsproblem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesmål, liksom min situation då jag beslutat att inte slösa tid eftersom jag har missade min älskare så mycket jag beslutade att kontakta honom och dela alla mina problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkra mig om att allt inom 48 timmar skulle redas ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och tillbaka mina samtal och bad mig förlåt honom var jag så glad är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna hans godhet hela mitt liv. Om du det går samma problem eller någon form av problem kontakt denna stora man på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com
  1. Lär din älskare eller make tillbaka
  2. Pengar spell / lycka spell
  3. Om du inte kan tillfredsställa din partner
  4. Viktminskning spell
  5. Skaffa ett jobb stavnings
  6. Promotion trollformler
  7. Att få dina pengar tillbaka
  8. Freedom trollformler
  9. kärlek stava
  10. Hämnas stavnings
  11. Lottery spell

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...