onsdag 31 augusti 2016

Fitnessveckan på Playitas

Hej på er och hälsningar från Fuerteventura och Playitas Resort!
Jag körde en liten spontanresa och hakade på Helenes och Guylas Fitnessvecka som innebär en massa träning, teori, bad, sol, mat och akitiviteter. Jag kommer hålla en liten föreläsning i slutet av veckan om matlagning, kost och balans och det ska verkligen bli superkul!

Vi åkte i tisdags morse och jag och Helene förberedde såklart lite snacks till flyget. Vi gjorde protein-chokladbollar som verkligen är så smidiga att ta med sig på flyget!
Vi höftade ihop receptet men på ett ungefär:

3 dl havregryn
5 dl casein i choklad/kokos-smak (choklad går också bra men se till att det är ett gott casein!)
Kokosdryck (osockrad), tillräckligt för att degen ska blandas ihop och bli formbar men inte kletig
Riven kokos att rulla i.
Tada, ett perfekt mellanmål på mindre än 5 minuter!

När vi kom fram blev det rundvandring för att se anläggningen och efter det blev det en team-wod med jäkligt högt tempo. Kroppen var lite i chock efter resan och lite för lite sömn natten innan resan, men det var riktigt skönt att röra på sig och det är jättekul att det är så många med på resan. Ca 35 personer i olika åldrar och olika nivå när det gäller träningserfarenhet. Jag har lite krämpor just nu i både höfter och rygg så det är bra att det går att anpassa träningen och vara med på det man kan.
Imorse var vi alla uppe med tuppen för att bestiga berget som ligger bredvid hotellet och även om det var ganska tufft att gå upp, var promenaden helt magisk!
Nu efter frukost väntar en kostföreläsning med Helene, träning i gymmet, crossfit, chill vid poolen och sedan ett till pass på eftermiddagen följt av middag.

Jag ser fram emot veckan och jag kommer uppdatera på bloggen med mer bilder. Ni får gärna följa mig på Snapchat (tastyhealth) och Instagram stories där jag kommer uppdatera oftare.

På fredag kommer receptet på denna goding som ni kanske kan baka i helgen ;) Magiskt god!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...