onsdag 21 september 2016

Hemma igen och back in business

Då var veckan i Cannes över och jag är hemma i Sverige och back in business. Eller nja, inte riktigt back in business kanske. Jag har åkt på en dunderförkylning och är hemma från jobbet i hopp om att bli frisk snabbt. Jag har inte tränat på nästan en vecka och börjar känna mig stel och får ont i ryggen på en gång. Min kropp mår verkligen inte bra av att inte träna! Jag har lite svårt för att bara ligga hemma i soffan så jag jobbar lite framför datorn nu när jag är hemma med nya recept till bloggen (kommer fler inom kort!), Tasty Health-appen samt med mina online-kunder.

Det har varit en underbar resa med mycket jobb men även lite tid för utflykter på kvällarna, goda middagar (man hatar ju inte skaldjur direkt) och en massa glassprovning. Det sistnämnda är en av de bästa sakerna med att jobba med glass, är ju inte jättetråkigt att behöva provsmaka glass stup i kvarten ;)

Jag hade inför resan köpt ett par nya joggingskor, mina favoriter Asics Nimbus 18, och fick i alla fall testa dem ett par gånger då vi var ute på morgonpromenader, körde intervaller och cirkelpass på stranden första dagarna innan vi började jobba. Men det fick jag som sagt tagga ner med i och med att jag började få ont i halsen dag 4 :/
Här kommer lite bilder från resan:
Mitt fina team <3
Utsikt i Grasse
Vi provade som sagt en massa glass och jag kan utan tvekan säga att denna glass var bland den godaste jag ätit (förutom Add Ice cream såklart). Alla sorbeter var gjorda av noggrant utvald frukt och var utan tillsatt socker, enligt glassmakaren. Underbart goda smaker och favoriten blev hasselnötsglass med ett nutellatäcke, alltså wow!!

 Skaldjur och fisk blev det mycket av!
Brunch, bästa målet på dagen!
Nu är jag som sagt tillbaka hemma och det blev direkt ett besök hos min frisör Isabelle på Rapunzel of Sweden för att klippa bort det slitna sommarhåret och för att göra lite askigare och mörkare slingor inför hösten. Supernöjd!!
Jag har flera nya recept på g och inom ett par dagar dyker detta recept upp på bloggen så stay tuned!
Med det önskar jag er fina läsare en underbar kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...