torsdag 20 oktober 2016

Lite bilder från Tyngre och jag har en hemlis :)

Dagarna bara går i ett och nu är det snart en vecka sedan det var Tyngre Classic IV i Solnahallen! Det var en helt fantastisk helg och det var kul att träffa så många av er och jag blir verkligen varm i hjärtat när ni kommer fram och pratar och berättar att ni gillar mina recept.
Add Ice cream-teamet (som för övrigt gjorde ett makalöst jobb!!) skopade upp över 200 liter glass till besökarna i montern och det var full rulle och folk i montern från öppning till stängning. Responsen på glassen var helt enorm och jag är verkligen så glad att så många gillar den!
Här kommer lite bilder från helgen (fotograf Staffan Eklund aka PT Staffan):

Direkt efter Tyngre Classic åkte jag ner till Skåne för att besöka vår fabrik, vi på Add Ice cream har nämligen lite hemligheter på g ;) Jag vill så himla gärna berätta för er nu, men jag får hålla mig till på måndag. Så kika in här på måndag så ska jag ge er en liten ledtråd!

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Getting reliable and competent Professional Essay Writing Services writing companies is no longer an easy task as most of the current providers are unreliable and provide poor Custom Dissertation Writing Help that do not let students get high scores.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...