onsdag 22 mars 2017

En vecka i London - lite tips

Förra veckan var jag i London med Add Ice cream och även om jag inte kan avslöja för mycket så kan jag lova att det kommer en massa goda nyheter snart!
Att jobba med Add Ice cream är utan tvekan det roligaste och mest utvecklande jag gjort hittills i mitt liv och jag är så glad att jag vågade satsa på den här möjligheten när den dök upp! Jag vet knappt hur mycket jag berättat om hur jag kom in på Add ice cream och vad jag faktiskt gör om dagarna men om någon av er skulle vilja veta, skriver jag mer än gärna ett inlägg om detta :)

Jag har inte varit i London så mycket tidigare men har nu varit där 2 gånger på ganska kort tid och kommer antagligen åka dit igen inom ett par veckor. Jag har inte superbra koll på alla bra ställen men jag tänkte tipsa om några av de ställena jag var på som jag verkligen kan rekommendera:

Westfield galleria:
En galleria som är lite som Mall of Scandinavia med massa bra butiker och restauranger.
Jag hittade ett par supersnygga sneakers och kunde inte motstå att käka på Five guys! Riktigt goda hamburgare! Inte hälsomat direkt men eftersom jag faktiskt inte enbart äter hälsosam mat tycker jag det är viktigt att visa att jag faktiskt äter hamburgare och andra godsaker också, annars visar jag ju en helt fel bild av min livsstil. Allt med måtta!

Farmacy:
Jag har skrivit om den här restaurangen i ett tidigare inlägg, men det är en vegetarisk restaurang i Notting Hill med VÄLDIGT god mat.

Le pain Quotidien:
Fantastisk frukost och brunch, det mesta är "organic"! Mysigt att sitta där och finns på en massa ställen i London (och USA).
The Good life eatery:
Jag har tipsat om detta ställe förutom men det är utan tvekan mitt favvoställe i London. Rolig och kreativ hälsosam meny och de har supergoda kallpressade juicer. Kastanjevåfflorna med kokosgrädde är ett måste!!
Sainsburys & Whole foods:
Whole foods är ju ingen överraskning, där kan jag gå runt i timmar och titta på sortimentet, men jag har inte kikat så mycket i Sainsbury's tidigare mer än att jag handlar frukost där ibland. De har precis börjat med dessa roliga nyheter:
Lasagneplattor och "pommes frites" gjorda av butternut squash! Hur coolt? Det här ska jag testa att göra hemma, tänk bara en härlig lasagne med dessa plattor?!

Duck & Waffle:
Det är definitivt inte en hälsorestaurang, men verkligen en upplevelse! Restaurangen ligger högst upp, på 40:e våningen med utsikt över hela London! Supergod mat och goda drinkar. Verkligen ett roligt ställe att besöka.

Ni som har koll på London får mer än gärna tipsa om ställen i kommentarsfältet, det är alltid roligt att testa nya ställen!

Nu är det full rulle här hemma igen och nästa vecka har jag ett superroligt uppdrag med en ny samarbetspartner som jag kommer berätta mer om nästa vecka! Följ mig gärna på Insta-stories för mer bilder och uppdateringar om allt från Add till mat till träning :)

4 kommentarer:

 1. Kan ikke add ice cream komme til Norge også? :D :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Komplimang SÄSONGEN för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka på dina FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2017 ......

  Mitt namn är Alan Jones, från USA. Jag vill dela mina vittnesbörd med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora spell, jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com kommer du inte tro det när jag kontaktade mannen på mina problem han förberedde denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att också ta och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute pa ssing genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) som du vill ska främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stavningskontroll.
  (6) Du vill bli rik.
  (7) som du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) härda till alla typer av sjuk- / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL WINNING
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...

  E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDER Mobilnummer: 2348077620669

  SvaraRadera
 3. Jag visste aldrig att Gud älskar mig i den utsträckningen. Bröder och systrar detta är min historia. Jag har varit gift i över 6 år och jag kunde inte få barn, doktorn säger att jag har problem med min sköte, så jag genomgår flera behandlingar, men ingen arbetade för mig. Jag handlade om att gå för adoption. Men för några år sedan menade jag med någon som introducerade mig till en örtläkare, hon sa att herballäkaren hjälpte sin vän med urtemedicin och hennes vän kunde bli gravid och ha ett barn, så hon rekommenderade mig att prova växtväggen. Detta har jag aldrig tänkt på i mitt liv för att jag aldrig använt någon växtbaserad medicin sedan jag föddes. Men jag bestämde mig för att inse och prova växtläkemedlet. Så jag kontaktade honom, han heter Doctor Egbe och han förberedde örterna för mig, och jag började ta den. Jag tog det en tid och han rådde mig i tid att ha sex med min man så jag fortsatte och gjorde enligt hans riktning. Titta på att klippa historien kort jag tog in, och jag tänker och bär ett barn. Idag kan jag djärvt säga att jag är en glad mamma. Snälla om du är ute och du funderar på att anta ett barn bara för att läkaren sa till dig att du inte kan ha ditt eget barn, jag vill säga nej, inte anta något barn, kontakta bara läkare soligt och låt honom ge Du hans urtemedicin som öppnar din livmoder. Och jag försäkrar dig på nolltid att du kommer att ha din egen bebis. Hans kontaktuppgifter är email (dregbedcaster@gmail.com) och hans telefonnummer i eller whats-app honom (+2348077620669).

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...