onsdag 22 mars 2017

En vecka i London - lite tips

Förra veckan var jag i London med Add Ice cream och även om jag inte kan avslöja för mycket så kan jag lova att det kommer en massa goda nyheter snart!
Att jobba med Add Ice cream är utan tvekan det roligaste och mest utvecklande jag gjort hittills i mitt liv och jag är så glad att jag vågade satsa på den här möjligheten när den dök upp! Jag vet knappt hur mycket jag berättat om hur jag kom in på Add ice cream och vad jag faktiskt gör om dagarna men om någon av er skulle vilja veta, skriver jag mer än gärna ett inlägg om detta :)

Jag har inte varit i London så mycket tidigare men har nu varit där 2 gånger på ganska kort tid och kommer antagligen åka dit igen inom ett par veckor. Jag har inte superbra koll på alla bra ställen men jag tänkte tipsa om några av de ställena jag var på som jag verkligen kan rekommendera:

Westfield galleria:
En galleria som är lite som Mall of Scandinavia med massa bra butiker och restauranger.
Jag hittade ett par supersnygga sneakers och kunde inte motstå att käka på Five guys! Riktigt goda hamburgare! Inte hälsomat direkt men eftersom jag faktiskt inte enbart äter hälsosam mat tycker jag det är viktigt att visa att jag faktiskt äter hamburgare och andra godsaker också, annars visar jag ju en helt fel bild av min livsstil. Allt med måtta!

Farmacy:
Jag har skrivit om den här restaurangen i ett tidigare inlägg, men det är en vegetarisk restaurang i Notting Hill med VÄLDIGT god mat.

Le pain Quotidien:
Fantastisk frukost och brunch, det mesta är "organic"! Mysigt att sitta där och finns på en massa ställen i London (och USA).
The Good life eatery:
Jag har tipsat om detta ställe förutom men det är utan tvekan mitt favvoställe i London. Rolig och kreativ hälsosam meny och de har supergoda kallpressade juicer. Kastanjevåfflorna med kokosgrädde är ett måste!!
Sainsburys & Whole foods:
Whole foods är ju ingen överraskning, där kan jag gå runt i timmar och titta på sortimentet, men jag har inte kikat så mycket i Sainsbury's tidigare mer än att jag handlar frukost där ibland. De har precis börjat med dessa roliga nyheter:
Lasagneplattor och "pommes frites" gjorda av butternut squash! Hur coolt? Det här ska jag testa att göra hemma, tänk bara en härlig lasagne med dessa plattor?!

Duck & Waffle:
Det är definitivt inte en hälsorestaurang, men verkligen en upplevelse! Restaurangen ligger högst upp, på 40:e våningen med utsikt över hela London! Supergod mat och goda drinkar. Verkligen ett roligt ställe att besöka.

Ni som har koll på London får mer än gärna tipsa om ställen i kommentarsfältet, det är alltid roligt att testa nya ställen!

Nu är det full rulle här hemma igen och nästa vecka har jag ett superroligt uppdrag med en ny samarbetspartner som jag kommer berätta mer om nästa vecka! Följ mig gärna på Insta-stories för mer bilder och uppdateringar om allt från Add till mat till träning :)

15 kommentarer:

 1. Kan ikke add ice cream komme til Norge også? :D :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
  2. I want to thank Dr Emu a very powerful spell caster who help me to bring my husband back to me, few month ago i have a serious problem with my husband, to the extend that he left the house, and he started dating another woman and he stayed with the woman, i tried all i can to bring him back, but all my effort was useless until the day my friend came to my house and i told her every thing that had happened between me and my husband, then she told me of a powerful spell caster who help her when she was in the same problem I then contact Dr Emu and told him every thing and he told me not to worry my self again that my husband will come back to me after he has cast a spell on him, i thought it was a joke, after he had finish casting the spell, he told me that he had just finish casting the spell, to my greatest surprise within 48 hours, my husband really came back begging me to forgive him, if you need his help you can contact him with via email: Emutemple@gmail.com or add him up on his whatsapp +2347012841542 is willing to help any body that need his help. 

   Radera
 2. Komplimang SÄSONGEN för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka på dina FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2017 ......

  Mitt namn är Alan Jones, från USA. Jag vill dela mina vittnesbörd med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora spell, jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com kommer du inte tro det när jag kontaktade mannen på mina problem han förberedde denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att också ta och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute pa ssing genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) som du vill ska främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stavningskontroll.
  (6) Du vill bli rik.
  (7) som du vill knyta din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) härda till alla typer av sjuk- / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL WINNING
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...

  E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDER Mobilnummer: 2348077620669

  SvaraRadera
 3. Jag visste aldrig att Gud älskar mig i den utsträckningen. Bröder och systrar detta är min historia. Jag har varit gift i över 6 år och jag kunde inte få barn, doktorn säger att jag har problem med min sköte, så jag genomgår flera behandlingar, men ingen arbetade för mig. Jag handlade om att gå för adoption. Men för några år sedan menade jag med någon som introducerade mig till en örtläkare, hon sa att herballäkaren hjälpte sin vän med urtemedicin och hennes vän kunde bli gravid och ha ett barn, så hon rekommenderade mig att prova växtväggen. Detta har jag aldrig tänkt på i mitt liv för att jag aldrig använt någon växtbaserad medicin sedan jag föddes. Men jag bestämde mig för att inse och prova växtläkemedlet. Så jag kontaktade honom, han heter Doctor Egbe och han förberedde örterna för mig, och jag började ta den. Jag tog det en tid och han rådde mig i tid att ha sex med min man så jag fortsatte och gjorde enligt hans riktning. Titta på att klippa historien kort jag tog in, och jag tänker och bär ett barn. Idag kan jag djärvt säga att jag är en glad mamma. Snälla om du är ute och du funderar på att anta ett barn bara för att läkaren sa till dig att du inte kan ha ditt eget barn, jag vill säga nej, inte anta något barn, kontakta bara läkare soligt och låt honom ge Du hans urtemedicin som öppnar din livmoder. Och jag försäkrar dig på nolltid att du kommer att ha din egen bebis. Hans kontaktuppgifter är email (dregbedcaster@gmail.com) och hans telefonnummer i eller whats-app honom (+2348077620669).

  SvaraRadera
 4. GRACIAS UN GRAN DR medianoche PARA SOLUCIONAR MIS PROBLEMAS SU CORREO ELECTRÓNICO ES (dr.midnight5@gmail.com

  Mi nombre es Miss Fátima, estuve casada con mi marido durante 5 años vivimos felices juntos por estos años y no hasta que viajé a Australia para un viaje de negocios donde conoció a esta chica y desde entonces ella me odia a mí ya los niños y el amor Ella sola Así que cuando mi marido regresó del viaje nos dijo que no quería ver a mí ya mis hijos otra vez, así que nos llevó fuera de la casa y ahora estaba en Australia para ver a esa otra mujer. Así que yo y mis hijos estábamos tan frustrados y me quedaba con mi madre y yo no estaba tratando bien porque mi madre se casó con otro hombre después de mi padre la muerte por lo que el hombre que casé no era y mis hijos estaban tan confundidos y yo estaba buscando para una manera de conseguir a mi marido de nuevo a casa porque lo amo y lo aprecio tanto, así que un día mientras que estaba practicando surf en mi computadora vi un testimonio sobre esto DR.midnight, testimonios Compartido en el Internet por una señora y yo estoy tan impresionado que también pienso en darle una oportunidad. Al principio tuve miedo, pero cuando pienso en lo que yo y mis hijos están pasando por lo que me puse en contacto con él y me dijo que permanezca la calma por sólo 24 horas que mi marido volverá a mí y para mi mejor sorpresa he recibido un llamar De mi marido en el segundo día preguntando después de los niños y yo llamó DR .midnightand dijo que sus problemas se resuelven mi hijo. Así que esta fue la forma en que recuperar a mi familia después de un largo esfuerzo de frenado por una malvada señora por lo que con toda esta ayuda de DR.midnight Quiero que todos ustedes en este foro se unan a mí para decir un enorme gracias a DR medianoche y yo también asesorará a cualquier persona en tales o similares problemas o cualquier tipo de problemas también debe ponerse en contacto con él su correo electrónico es) (dr.midnight5@gmail.com) él es la solución a todos sus problemas y predicaments en la vida. Una vez más tu dirección de correo electrónico es (dr.midnight5@gmail.com) agregala en whatsapp +2347037137208

  ESPECIALIZADO EN EL ESPACIO SIGUIENTE.

  (1) Si desea que su ex de vuelta.

  (2) si siempre tienes malos sueños.

  (3) Si usted quiere ser promovido en su oficina.

  (4) Si quieres que las mujeres / hombres corran detrás de ti.

  (5) Si usted quiere un niño.

  (6) Si quieres ser rico.

  (7) Si quieres ligar a tu esposo / esposa para ser tuyo para siempre.

  (8) Si necesita ayuda financiera.

  (9) Cómo te han engañado y quieres recuperar el dinero perdido.

  (10) si desea detener su divorcio.

  (11) si quiere divorciarse de su marido.

  (12) si desea que se le concedan sus deseos.

  (13) Embarazo para concebir al bebé

  (14) Garantizar los casos ganadores de los tribunales molesto y el divorcio no importa cómo etapa

  (15) Detener su matrimonio o relación de romperse.

  (16) si usted tiene alguna enfermedad como (H I V), (CÁNCER) o cualquier enfermedad.

  (17) si necesita oraciones para la liberación de su hijo o de usted mismo.

  Una vez más asegúrese de ponerse en contacto con él si tiene algún problema que le ayudará. Su dirección de correo electrónico es (dr.midnight5@gmail.com) para contactarlo inmediatamente .... llame a mi número al +2347037137208

  SvaraRadera
 5. Thanks a lot for sharing this useful information. fortnite mod candy crush saga mod apk pubg apk

  SvaraRadera
 6. Our best custom essay writing service are reputable and known for offering high quality custom term papers. We normally write academic papers in all disciplines of study including nursing writing services.

  SvaraRadera
 7. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this kind of post.

  SvaraRadera
 8. Jag är mycket förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen, hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde tror inte mina öron. Han bad mig verkligen att förlåta honom och gav löften på telefon, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. ell om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196

  SvaraRadera
 9. Kraft att ta tillbaka kärleken som gick förlorad, eller att attrahera någon som vi älskar. Att utföra kärleksbesvärjelser är en av de äldsta magiska aktiviteterna som människor ägnar sig åt. Love Magic handlar om att få tillbaka lycka, så detta är delen av livet. Det finns alltid inre skäl till varför ett par är (och varför de inte är) i harmoni. Ibland kan det hända att trots kärleken mellan partners saknas harmoni och relationen tar slut. Dr Ibinoba Love magi är en perfekt chans att fixa detta. Har du problem med ditt kärleksliv? slagsmål? Disharmoni? Funderar du på att avsluta ditt förhållande? Ofta kan dessa problem fixas När du inte kan, trots många försök att komma ihop med din drömpartner, heter jag Juliette..Jag är så exalterad över att få tillbaka min före detta älskare med hjälp av denna fantastiska Dr Ibinoba. Den här fantastiska mannen räddade mitt trasiga äktenskap och han har också hjälpt många människor. Min man gjorde slut med mig genom att skilja mig för att gifta sig med en annan tjej. Efter 5 år av brutet äktenskap får jag fortfarande det som är mitt. Med hjälp av dr Ibinoba och nu är jag glad att dela till dig att det finns någon där ute som kan rädda ditt äktenskap och ta tillbaka ditt trasiga hem, ex-förhållande och äktenskap tillbaka till dig om du har något äktenskap eller hälsoproblem som du kan kontakta dig med till den här mannen på hans WhatsApp-nummer: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Health conditions are looked after and preserved for the gals. Candidates are piled for the turns. The true value is merged camera shots examples
  by all issues. Native use is fill for the apprehension for the goals for the top of the inunctions for the field.

  SvaraRadera
 11. Mitt 20-åriga äktenskap välsignat med fyra barn var på väg att gå sönder eftersom min älskade man sa att han var trött på vårt äktenskap och ville skiljas utan anledning, jag visste att något var fel så efter 3 månaders sökande och många besvikelser gick jag för att söka hjälp från andra människor. Jag träffade äntligen DR. SUNNY, en andlig man välsignad av sina gudar med en övernaturlig förmåga att lösa olika problem i livet. Jag förklarade min situation för honom och han ställde några frågor till mig som jag svarade ärligt, DR SUNNY berättade för mig vad problemet var och berättade för mig vad jag skulle göra, jag följde alla hans instruktioner och efter en vecka kom min man tillbaka hem. stannade ute i två månader och rev upp skilsmässopapperet och idag bor vi lugnt hemma. Om något stör dig i livet och du vill ha en snabb och pålitlig lösning, kontakta DR SUNNY så får du en anledning att dela ditt vittnesbörd som jag. Kontakta Whatsapp: +2348082943805 eller maila honom ..drsunnydsolution1@gmail.com

  SvaraRadera
 12. Min man har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är mot Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap. Jag och min man lever lyckliga igen. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap E-post: gethelp05@gmail.com eller Whatsapp +2348147400259

  SvaraRadera
 13. Jag visste aldrig att jag kunde få tillbaka min fästman tills jag kontaktade Dr Isikolo som hjälpte mig. Jag hade ett fruktansvärt missförstånd med min man och vi gick olika vägar. Jag var nedstämd känslomässigt och visste inte vad jag skulle göra för att hjälpa situationen. Så jag fick veta om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och fick honom att hjälpa till med mina problem. Han berättade allt jag behövde veta och förstod och jag följde procedurerna och han fixade så småningom problemet åt mig och nu är jag och min fästman tillsammans igen och jag vet att vi snart kommer att gifta oss. Det hade inte varit möjligt om Dr Isikolo inte hjälpte mig som utlovat. Resultatet av hans arbete visar sig säkert efter 48 timmar och det är 100% garanterat. Det är synligt för mig att se effekten av resultatet av allt han gjorde för mig och verkligen kärleken och tillgivenheten mellan mig och min fästman är helt återställd och det gläder mitt hjärta att jag inte förlorade honom till någon där ute. Han kan lika gärna hjälpa dig om du vänder dig till honom nu. Sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196 eller mejla: isikolosolutionhome@gmail.com

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...