onsdag 8 mars 2017

Tävling för att fira Internationella kvinnodagen

Idag tänker jag lite extra på alla er power-kvinnor därute! Jag är verkligen priviligerad med att ha enormt mycket otroligt starka kvinnor runt omkring mig som inspirerar mig varje dag och jag älskar att se när kvinnor stöttar och hjälper varandra!
För att fira internationella kvinnodagen tänkte jag hålla en liten tävling tillsammans med Spoons :)
Jag skrev tidigare om Spoons, som är min räddare i nöden när jag inte hunnit laga mat men ändå vill äta något hälsosamt utan en massa tillsatser.
bild från www.smakaspoons.se
För att delta vill jag att du kommenterar namnet (förnamnet räcker om du inte vill skriva ut hela namnet) på den tjej du tycker är värd något extra idag och varför, i kommentarsfältet nedan. Skriv även med din mailadress! Då har ni båda chansen att vinna alla Spoons grytor (4 stycken). Jag kommer dra 2 vinnare (så totalt 4 vinnare) och ni båda måste bo i Stockholm eller Malmö (detta för att Spoons ska kunna köra ut priserna).
Tävlingen avslutas på lördag 11/3 och vinnarna meddelas via mail den 12/3.

Lycka till!

9 kommentarer:

 1. Min fina kompis Sofie förtjänar något extra idag! Hon är alltid där för mig, speciellt nu när jag behöver det lite mer efter en mentalt påfrestande period <3

  Lilla_harderud@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Jag nominerar min mamma Siv Heandersom inte bara är en fantastisk mamma och vän hon är även en fantastisk stöttepelare till min sjuka far som drabbats av en svår hjärnblödning och bor på hem för strokepatienter. Utöver detta är hon engagerad inom kvinnojouren, och Lions och bedriver stort hjälparbete kring ensamkommande flyktingbarn. Hon gör världen lite bättre varje dag- behövs fler sådana eldsjälar! Kort och gott är hon en mamma att vara stolt över.

  Ulrikaarmano@gmail.com

  SvaraRadera
 3. Min dotter Åsa som jobbar och sliter och ofta inte hinner eller orkar laga ordentlig mat när hon kommer hem.
  sibylle_ekengren@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag nominerar mig själv. Varje dag MÅSTE jag orka. Jag kan inte gömma mig, jag måste bära huvud högt, jag peppar, kämpar och drar det tyngsta lasset. Tar hand om alla, ser till att maten står på bordet kl 17. Klär av och klär på. Torkar snor och hänger upp blöta kläder. Kramar, ger tröst, leker, lyssnar och finns till. Sätter på mig happy Face om jag måste.

  elisabethsdotter@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Jag skulle vilja nominera min mamma som jobbar 5 timmar mer om dagen än vad hon behöver då hennes avdelning på jobbet går på knäna. Hon förtjänar ordentlig mat när hon väl kommer hem och inte en macka och te som det slutar med för att hon kommer hem så sent.

  amanda.rambert@gmail.com

  SvaraRadera
 6. min bästis tove som dagligen kämpar som ensamstående mor o utförsäkrad utan nära hjälp.

  mikaelan88@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Bästa Annica Fjällström för att hon ställer upp och alltid finns där - i en sån vännina är man rädd om och för henne finns jag också alltid här! gunilla.egelstad@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. i also celebrate the women day publicly it is good to respect the women because these are our asset.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...