onsdag 31 maj 2017

Gymgrossisten Kitchen - Strawberry Champagne Protein Cheesecake


Jag antar att det är likadant för er, men veckorna går verkligen i ett nu. Jag har precis kommit hem från den andra modulen av fyra på en utbildning jag går via Handelhögskolans Executive Education och mitt huvud är helt rökt! Förutom en massa vidareutbildningar inom kost och träning under åren har jag inte suttit i skolbänken sedan gymnasiet och det märks kan jag säga! Utbildningen jag går heter "Chef och Ledare" och innefattar allt från ekonomi, retorik, coaching, beteendeanalys och strategi. Det är verkligen superkul och ju mer Add ice cream växer, desto mer "kött på benen" känns det som att jag behöver för att vara med och utveckla företaget. Läskigt och extremt spännande på en gång. Men nog om det, nu är det dags för ett nytt recept med Gymgrossisten Kitchen! :)

För att testa mig fram till de olika recepten som jag spelat in med Gymgrossisten, beställde jag hem en massa olika proteinpulver. Några av dem var ur en limited edition-version av Whey-80 med smak av en massa olika desserter som Banana Toffee, Snickerdoodle, Straticciella osv. En av favoriterna blev "Strawberry champagne" och jag fick direkt idéen att göra en cheesecake med den smaken. Här har ni resultatet! En krämig och fräsch cheesecake med mycket smak och grymma näringsvärden.


Strawberry Champagne Protein Cheesecake

INGREDIENSER 8 BITAR

2 dl Mandelmjöl (85 g)
5 msk Mandelsmör (75 g)
200 g Cream cheese 3%
500 g Lättkvarg
4 st Äggvitor
75 g Färska jordgubbar
1 tsk Potatismjöl

INSTRUKTIONER

 1. Sätt ugnen på 175 C.
 2. Blanda ihop ingredienserna till botten (Mandelmjöl, mandelsmör och 1,5 msk Sukrin) och tryck ut degen i botten av en pajform med löstagbara kanter, jag använde en form som är 21 cm i diameter (lite mindre än en vanlig pajform).
 3. Ha i alla ingredienserna till fyllningen cream cheese, lättkvarg, äggvitor, flavour drops, Whey-80, 1 msk Sukrin) i en skål och mixa ihop med en stavmixer. Smaka av om det behövs mer sötning.
 4. Värm jordgubbarna i micron, tillsätt 1 msk Sukrin och ha i potatismjölet.
 5. Häll smeten över botten och droppa sedan små klickar av jordgubbssåsen i smeter. Virvla runt med en kniv tills det blir ett fint mönster, men blanda inte för mycket så att de båda smetarna blandas ihop helt.
 6. Grädda i mitten av ugnen i ca 35 min. Det kommer vara lite lös i mitten men grädda inte längre, den kommer sätta sig när den får stå i kylen ett tag. Bakar du cheesecaken för länge kommer den bara bli torr. Ta ut kakan och låt svalna ett tag. Ställ sedan in i kylen i minst 3 timmar men gärna över natten.

NÄRINGSVÄRDE

Näringsvärde per bit:
Kolhydrater 6,9 g
Protein 21 g
Fett 7,4 g
Energi 175 kcal

14 kommentarer:

 1. oh wow looks yummy n mouth watring dish and also for who want to fit....

   Property in Lucknow

  SvaraRadera
 2. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Anthaison chuyên cung cấp máy đưa võng và giải đáp may dua vong tu dong gia bao nhieu và tìm hiểu máy đưa võng ts tốt không cũng như mua máy đưa võng ở đâu và chúng tôi tự hào là địa chỉ bán máy đưa võng giá rẻ nhất cho bé.

  SvaraRadera
 3. Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: prophetokona@gmail.com eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) du vill ha en fru / make

  SvaraRadera
 4. Thank you for sharing this wonderful receipt! I'm happy to find such receipts because I try to control my food behavior. I try to keep healthy diet and to use high-quality ingredients for getacademichelp receipts.

  SvaraRadera
 5. Our Pay for informative speech essays, customer access our term paper writing services knowing that they are assured of the best online essay writing services.

  SvaraRadera
 6. I am looking for how selectors review admission essay to write my complete admission essay.
  But with an increased in the demand for Best Essay Writing Services, many fake service providers have mushroomed all over the internet.
  There are many writing services which promise to be reliable and affordable. One such authentic service provider is Myassignmenthelp.com Review, So read review and take help from them and I got the best of me.
  But after reading edubirdie.com review I thought of writing this in order to make the students aware against this writing service so that they do not get trapped. The information that I have received from the reviews shed light on the poor quality of assignments.
  And In another ukessays review received from the student I found out that the company charges less but they compromise the work for the less amount of money. She had placed an order for doing her assignment on film review.

  SvaraRadera
 7. We are the best writing company providing Pre Written Research Papers to students across the globe.We are a UK based company and have been operational since 2005 where we have assisted thousands of students in attaining high marks in Buy Pre Written Research Papers services.

  SvaraRadera
 8. We are prepared to deliver reliable and trusted Custom Research Paper Writing Services in all the outlined levels of study due to the many experts that we have in our company.Our Affordable Writing Services are affordable and cheap as well. Students have very limited cash flows, and their budgets are usually constrained.

  SvaraRadera
 9. Thanks for sharing such a great blog Keep posting.
  b2b data
  CRM software

  SvaraRadera
 10. Thanks for sharing such a nice piece of information to us. This is very knowledgeable for me. I am an assignment expert and I am offering college coursework writing service to students of Australia and all over the world.

  SvaraRadera
 11. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

  SvaraRadera

 12. Most of the students are fascinated with opting Law as a career.
  A good academic record leads to a good placement also.
  Unique Submission law assignment writing help services are here to take off the burden of multiple
  assignment writing topics from your shoulders.
  Here our law subject expert writers will ensure to get you peerless outcomes with their
  law assignments help on the comprehensive writing academic field.

  Law assignment writing help

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...