tisdag 6 januari 2015

Nu öppnar vi! och middagstips

Det har tagit betydligt längre tid än vad vi räknat med (är det inte alltid så när man startar något nytt?!) men äntligen öppnar vi juicebaren Pressology. Eller inte riktigt, vi öppnar en pop-up butik i Skrapan på söder nu på torsdag den 8:e januari.
Pop-up butiken kommer vara öppen i ca 6 veckor medan vi renoverar butiken på Östermalm som vi flyttar in i februari/mars. Butiken i Skrapan kommer ligga på gatuplanet och vi kommer till en början sälja alla våra kallpressade juicer och raw food bollar, så titta gärna förbi och ta en juice eller en god raw food boll (mitt recept så klart)! :)
Denna vecka och nästa kommer vara lite hektisk i och med öppningen men jag redan nu planerat in alla mina träningspass i kalendern. Jag VÄGRAR låta dålig planering döda min motivation som den gjorde i höstas, nu är jag på g och träningen känns jättebra! Jag blev faktiskt "nominerad" av Annie att skriva om mitt träningsår 2014 så det kommer senare i veckan. Förra året gick så snabbt så jag har nästan glömt bort hur jag tränat och ätit under året. Ska bli kul att sammanfatta det!

Apropå träning så är det många som vill ha hjälp med kost och träning nu efter nyår och vi har öppnat upp 10 platser med start nu i januari, varav 6 platser redan är tagna. Så vill du ha hjälp att nå dina mål nu i början av året, maila på info@iformonline.se och anmäl ditt intresse.
Vi kommer löpande ta in nya kunder och vi kommer annonsera ut platser på iformonline.se's nya Facebook-sida så gå in och gilla för att ta del av erbjudanden, träningstips och motivation.

Nu ska jag strax åka till gymet men först blir det påfyllning av lite energi! Jag gjorde de här igår men hade lite rester så det här får bli mitt pre-workout mål:
Så enkelt och så gott!!

1. Börja med att sätta ugnen på 200 C.
Skär sötpotatis i tjock skivor, salta, peppra och ringla lite olivolja över skivorna. Baka i ugnen i ca 20 minuter.
Jag bakade även lite zucchini och champinjoner samtidigt.

2. Blanda ihop kycklingfärs med valfria kryddor (jag använde spiskummin, vitlök, salt och peppar. Forma till små biffar och stek i lite oliv- eller kokosolja tills de är genomstekta.

3. Blanda lättkvarg med vitlök och örtsalt.

4. Lägg en skiva potatis på en tallrik, lägg på kycklingbiffar, grönsaker, dressing och en skiva potatis på toppen. Dig in!

Trevlig kväll!

7 kommentarer:

 1. Spännande! Då vet jag precis vad jag ska se till att besöka nästa gång jag är i Stockholm. Det vill jag inte missa :)

  SvaraRadera
 2. Grattis, så otroligt häftigt att det nu äntligen öppnar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Marja!

   Av någon anledning hittar jag inte mailet du skrev till mig? Det har bara försvunnit? Kan du skicka det igen? :)

   Radera
 3. Grattis och tack för en underbar blogg! Har en liten fråga, jag har tränat styrketräning ett tag och haft mål att bygga större och starkare ben ( har så smala). Jag ökade mitt intag och uteslöt i stort sett kondition för att nå detta men det resulterade bara i fettlagring runt naveln. Detta höll jag på med ett halv år utan resultat på benen. Har du något tips eller vet du vad för fel jag gjorde? Tack på förhand och fortsätt skriva så bra som du gör! // Erika :D

  SvaraRadera
 4. Äntligen, vad kul! Jag kommer förbi imorgon och hoppas ni har öppet på lördagar :D
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har öppet och du är så välkommen! :)

   Radera
 5. Åh, jag hann ju inte kika förbi trots allt men ska göra det så snart som möjligt! SÅÅ spännande! :D

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...