lördag 3 januari 2015

Vinnare av 3 månaders coaching

God fortsättning!
Hoppas ni haft en bra start på året! Har ni avgett några nyårslöften? Jag ger aldrig några löften utan jag brukar sätta mig ner och skriva ner mål för året, vilket jag gjort. Och nu ska jag sätta mig ner och skissa på en plan för hur jag ska uppnå målen. Alla mål kräver en plan!

Målen håller jag för mig själv, men några av de andra sakerna jag kommer fokusera på i år är att:

Prioritera min egen träning och få till minst 4 pass per vecka.
Röra mig mer i vardagen, cykla till jobbet och träningen de dagar vädret tillåter
Utveckla Tasty Health (har en massa planer redan) :)
Att tillsammans med David utveckla www.ifomonline.se
Resa mer
Vara mer öppen för utveckling och möjligheter
Utvidga mitt kontaktnät


När det gäller www.iformonline.se så har nästan alla platser för start i januari fyllts upp, men vi tar in nya kunder regelbundet så är du intresserad av att få hjälp och förändra ditt liv och din fysik under 2015, kontakta oss på info@iformonline.se så ska vi se till att du får den hjälp du behöver.

Två av platserna för 3 månaders coaching lottade vi ju ut nu i slutet av december till två läsare. Det var otroligt många som var med i utlottningen och jag blev väldigt berörd av era motiveringar och kommentarer. Jag önskar vi kunde hjälpa alla men det går tyvärr inte. Jag skrev upp alla emailadresser på lappar och drog lott och den här gången föll lyckans lott på Ove och Stina och deras motiveringar löd:

"Hej på dig Sanna!
Jag är en 47-årig man som har två små barn, två vuxna killar och en tio år yngre fru som jag älskar över allt annat i livet. Som det ser ut just nu så med min vikt och hälsa kanske jag inte finns hos dem när de blir äldre och växer upp. Jösses jag vill se mina barnbarn i livet. Just nu är jag inte ett bra föredöme för mina barn med mina dåliga kostvanor och lite motion. Får jag din hjälp kan jag kanske hjälpa resten av min familj åt rätt håll också.. Kram på dig!""JAG BEHÖVER EN EXTRA MAMMA! 

Min familj är en riktig gottegris och soffpotatisar. Under hela mitt 18-åriga liv har jag ätit "skräpmat" och mår inte bra av det. Jag vill göra en förändring och starta 2015 starkt. Jag har försökt i mer än 2 år men kommer tillbaka till ruta ETT hela tiden. Jag behöver en person som vill och kan stötta mig genom denna otroliga resa. Jag håller alla tummar och tår att du vill bli min extra mamma och hjälpa mig."


Stort grattis till båda!!
Jag har kontaktat båda och vi kör igång med coachingen nu i början av januari. Vi tänkte uppdatera om deras framgångar och motgångar (alla stöter på motgångar!) regelbundet här på bloggen samt ge en överblick om deras upplägg så att alla ni som var med i utlottningen och vill ha en förändring i era liv (ja ni andra också så klart) kan börja göra ändringar i er livsstil. Vi gör detta tillsammans, ok? Alla ni som var med i utlottningen vill ju onekligen förändra era liv och det kan ni! Bara beslutet om att något behöver förändras är ett första steg!
Jag ska försöka ge så mycket information jag bara kan här på bloggen så att ni en gång för alla kan börja göra förändringar mot ett hälsosammare och mer balanserat liv.

2015 är DITT år! Nu kör vi!

2 kommentarer:

 1. Grattis till er båda=) och lycka till på er "resa" mot en livsstilsförändring!!!

  SvaraRadera
 2. Ways To Tackle Relocation Fear

  Your dream of moving, provides sleep deprived times. Going fear interferes with psychologically as well physically. Carry ones moving as a concern, comprehend each and every part of the idea as well as when compared with start off ones job.

  Click Here:
  packers and movers pune
  packers and movers in pune
  movers and packers pune
  movers and packers in pune

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...