fredag 9 januari 2015

Vad vill ni se?

Idag var jag på möte med produktionsbolaget Another Brother för att bolla lite idéer om de korta matlagningsfilmer jag planerar att göra.
Tanken är att göra olika typer av recept, från lättlagade vardagsrätter till smarriga bakverk, allt nyttigt så klart! Jag vill visa hur enkelt det är att laga hälsosam mat mer än genom text och bilder här på bloggen.

Så, min fråga till er? Vad behöver ni inspiration till? Vad vill ni se? Vad för typ av recept? Något tema? Tell me!! :)
Nu har för övrigt Pressology's pop-up butik i Skrapan öppnat så välkomna in och provsmaka våra kallpressade juicer! Jag kommer antagligen vara i butiken en stund mitt på dagen i morgon så titta förbi och säg hej!

25 kommentarer:

 1. allt möjligt, men mest tips på nyttiga luncher/middagar, som sagt måste komma igång och gå ner i vikt och tkr det är svårt att hitta, även massa snacks :)

  SvaraRadera
 2. Snabba kvällssnacks när man blir sugen på nåt gottigt :) Men också kanske tips på hur man kan variera sig, jag blir t ex så att jag gärna snöar in på en grej och sen äter det tills jag tröttnar, haha. Och tips på smidig food-prep! Men vad du än gör känns det som att det blir kul att se, oavsett om det är luncher, middagar eller övriga mål. Nån juice skulle också vara jättekul att se nu när du jobbar med det :)

  SvaraRadera
 3. Kvällsmål och allt ätbart med hög proteinhalt!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle vilja se lite mer vegetariska men samtidigt proteinrika recept! Har nämligen blivit vegetarian och många har åsikten att jag inte kommer få i mig tillräckligt med protein, vilket jag själv vet är fel. Fler nyttiga varianter på bröd hade också varit awesome :) (älskar dina kesella frallor och julvört) Lite mer naturliga bakverk utan proteinpulver och stevia hade också uppskattats, älskar tex din kladkaka med dadlar. Mums. Men även fler proteinpulver och low carb recept såklart. Tack på förhand och ser framemot dina videos :)
  (måste bara säga att jag älskar din blogg och har inspireras mycket av dina recept, tack!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. precis, bara man läser på lite om vilka proteinrika vegetariska alternativ som finns ute på marknaden finns det inget som säger att man inte kan få i sig tillräckligt med protein som vegetarian.
   Bra tips!

   Radera
 5. Jag skulle vilja läsa ett inlägg om var du handlar alla dina matvaror och vad du alltid har hemma :) vad är standard för dig, vad är det klassiska fredagsmyset och vad köper du när du vill unna dig något extra? :) tack

  SvaraRadera
 6. Kul att du fortsätter att utveckla bloggen! Jag blir superinspirerad av allt du tar upp här. Jag skulle vilja se hur du gör dina muggkakor och varianterna på bröd, t.ex. pumpabrödet och kesellafrallorna. Sen vore det toppen om du kunde visa vad du slänger ihop när du blir sugen på nått på kvällen, precis som några nämnt innan mig :)
  Tack för en sund och inspirerande blogg!

  SvaraRadera
 7. Åh vad kul!
  Vill ha recept på precis allllltt haha men middagar och som alla andra säger, kvällsmellis! Kram!

  SvaraRadera
 8. Jag skulle vilja ha tips på smidig food prep för matlådor och göttiga lösningar för hemskesuget som sätter in på kvällarna :-)

  SvaraRadera
 9. Hej, nödvändigtvis behöver det inte bli filmtajm av vad jag önskar se lite mera av; varma proteinrika kvällsmål. Casein-kladdkakan är ju grym men vad finns det mer?! Har tröttnat lite på kvarg och en muggkaka utan havregryn känns lite tom på något sätt. Tar därför tacksamt emot tips på fler varma protinkvällsmål! Kram Maria

  SvaraRadera
 10. filmsacks! please

  SvaraRadera
 11. Hej! Härlig blogg - gillar den skarpt! :) Jag skulle gärna se mer av nyttiga och proteinrika mellanmål/kvällsfikan med ingredienser som är lätta att få tag i (som går att hitta i vanliga matvarubutiker) och som passar en studentbudget ;)

  SvaraRadera
 12. Gu vad spännande med Pressology. Har jag vägarna förbi söder ska jag besöka er. Annars blir de när ni kommer till Östermalm. Vad jag skulle vilja se är goda och näringsrika, men också enkla recept. Ibland orkar man liksom inte stå i köket en timma när man kommer hem. Också nyttiga och glutenfria bröd önskar jag också. Lycka till med Pressology.

  SvaraRadera
 13. Jag har för mig att du skrivit ett inlägg om matställen i Florida på din bogg? Jag ska dit om en månad och undrar om du har några tips på hälsosamma restauranger/affärer :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Jag har inte så stor koll på Florida om jag ska vara ärlig, var bara där i 2 dagar :)

   Radera
 14. Det behöver inte bli film men någon nyttig mättande variant på dammsugare eller ett nyttigt recept på banoffee pie finns på min önskelista

  SvaraRadera
 15. Jag vill se en Pressology-facebooksida (ser att ni har ett facebook-konto men dessvärre i "bli-vän"-form) där ni uppdaterar en massa härligheter så att jag kan gilla allting! ;-) Stort grattis och lycka till! Ska kika förbi er en dag när jag har tid! :-) Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Det är på G :) Vi finns även på Instagram där vi uppdaterar regelbundet :)

   Radera
  2. Det är på G :) Vi finns även på Instagram.

   Kram!

   Radera
 16. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...