tisdag 7 april 2015

Kommer ni ihåg Stina och Ove?

Tiden går för fort, jag hinner med att uppdatera om allt! :) Jag har några riktigt spännande projekt på g som, om de går i lås, kommer bli drömmar som blir verklighet! Jag kan inte riktigt säga något än, men så fort allt är spikat kommer ni bli de första att veta!!

Dagarna går i ett just nu och när jag inte jobbar på Pressology juice så har jag fullt upp med mina fantastiska online-klienter. Eftersom jag jobbar heltid och även jobbar mycket med Tastyhealth-appen och bloggen (som inom kort kommer få ett rejält ansiktslyft) så har jag inte kunnat ta på mig fler kunder senaste månaden, men jag hoppas på att kunna hjälpa fler under våren. På tal om kunder, kommer ni ihåg Stina och Ove, som vann 3 månaders coaching av mig i början av året? Jag lovade ju en uppdatering av hur det går för dem och de är nu inne på vecka 10 av totalt 12 veckor. Stina kommer åka på semester och vi avslutar vårt samarbete redan denna vecka, men kolla vilket bra resultat hon fått under dessa 10 veckor!
"I 10 veckor har jag följt ett kost- och träningsupplägg från Sanna. I början trodde jag det skulle vara väldigt tuff och jag skulle vara energilös men så fel jag hade. Energin var på topp och jag presterade bra på träningspassen varje vecka. Jag kände aldrig av hungern heller. Trots detta lyckades jag tappa i vikt varje vecka och bli tightare vilket var mitt mål med denna hjälp. Jag är otroligt glad för all hjälp jag har fått under dessa veckor och har aldrig mått såhär bra på länge. Det bästa med detta upplägg var att vi lyckades hitta något som vi kunde köra på från början till slut med bara lite extra cardio i slutet. Inga stora förändringar och det kändes väldigt skönt då jag älskar rutiner. Jag har lärt mig otroligt mycket under denna tid och jag tar med mig all kunskap jag har fått till att nå mitt nästa mål!

TACK FÖR ALL HJÄLP!"

Stina ville ha hjälp med att komma i bättre form och när jag gick igenom Stinas kostdagbok i januari såg jag att hon inte fick i sig tillräckligt med protein (en av orsakerna till sötsug på kvällarna) och hon behövde få lite bättre rutiner med maten. Stina går i skolan och äter skolmaten där så vi lade upp det så att hon åt frukost hemma, lunch i skolan, ett mellanmål och sedan middag hemma. Hon har inte ätit några kosttillskott (inte ens proteinpulver) utan vi har bara fokuserat på bra mat och då hon är i skolan gav jag rekommendationen att hon skulle äta 1/2 tallrik med grönsaker, 1/3 tallrik kolhydrater och 1/3 tallrik protein.
Stina har styrketränat 4 pass per vecka och vi började med att lägga in två HIIT-pass på ca 20 minuter och lade till ytterligare ett cardiopass på 30 minuter nu sista veckorna.
Det känns superkul att hennes kropp svarat så bra på det här upplägget och hon har gått ner 5,5 kg och minskat sitt midjemått med 9 cm!!
Jag är så stolt över dig Stina och du har verkligen gett 100%. 

Ove, denna andra vinnaren av coachingen är en riktig kämpe och har, trots en skada i axeln, följt både kosten och träningen (med lite modifikation) och hittat mycket bättre rutiner med kosten och träningen. Slutgiltigt resultat, sammanfattning och bilder kommer om två veckor :)

En annan av mina online-kunder, Martin aka Fitnessmat, är nu inne på dietvecka 5 av 16 och trots att vikten i princip stått stilla senaste 3 veckorna har det hänt väldigt mycket med fett% och på bilderna. Martin startade på 9,6% fett och låg på 8,1% denna vecka vilket är jättebra! Man ser klart och tydligt att det händer grejer när man tittar på bilderna, vilket är ytterligare ett bevis på att man inte enbart ska titta på vågen för att mäta resultat.
Grymt jobbat Martin och jag ser fram emot att se slutresultatet om 16 veckor!

Denna vecka börjar jag också hjälpa två killar, Paulo och Jerry, i deras satsning mot #ptfighten2015. 20 personer ska träna som professionella fighters inför en match och som efter 8 veckor ska gå en match mot varandra på Café Opera. Ni kan följa deras resa på deras instagramkonton @paulo_fagundez och @pappagold.

Nu ska jag fortsätta besvara denna veckas uppdateringar och jag önskar er alla en trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...