onsdag 22 april 2015

Ny Questbar-smak!

Jag brukar oftast ha riktigt bra koll på nya roliga och hälsosamma produkter, butiker och restauranger eftersom jag älskar att gå runt på stan och spana efter nyheter och även googla runt i internetbutiker och bloggar efter saker jag kan använda till bakning och godsaker. Det är nästan farligt att släppa lös mig  påWhole Foods eller liknande butiker,  jag kan gå runt i timmar (jag menar bokstavligen timmar!) och kolla på alla olika livsmedel....galet! Är ni också så?!

Trots att jag brukar ha koll hade jag faktiskt missat den här nyheter, antar att det kanske är ett tecken på att det varit lite väl mycket jobb senaste tiden :)
Kolla!!!
En ny Questbar med minchokladsmak! Låter helt underbar och om man ska lita på de recensioner jag sett på Instagram ska konsistensen vara lite mjukare, precis som den senaste S'mores-smaken, och den ska vara riktigt chokladig med minchokladbitar i. Någon av er som fått tag i den och testat?

Nu är det bara snällt att vänta tills den kommer till Iherb.com eller till Sverige, vilket tyvärr brukar ta lite tid. Jag får köpa den i USA när jag ska dit i sommar helt enkelt!

7 kommentarer:

 1. Hahha Sanna! Jag är precis likadan. När jag är utomlands letar jag ofta upp ställen som Whole foods eller lite större hälsokost butiker. Jag älskar det! Man får släpa ut mig bitandes och sparkandes därifrån!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja samma här...skulle kunna bo på Whole Foods ;)

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Hej Susanna! :)
  Jag läste för ett tag sedan om din senaste Londonresa.
  Jag ska själv dit om två veckor och jag har skrivit ner dina tips på matställen.
  Jag undrar en sak. Jag gillar precis som du att gå runt i mataffärer lääänge. Så Whole Foods ska jag absolut in i. Vad kan du tipsa om att köpa där inne? Tänker om det är något speciellt som finns där men som man inte hittar i svenska butiker. Något som är extra prisvärt? :)
  I vilket fall så är det ju kul att bara gå runt och titta och köpa det som verkar nytt och spännande.
  Tack för en härlig blogg!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Cecilia!

   Oj, det finns så mycket!!! Jag brukar köpa olika raw food granola, rårispasta, olika mjölsorter, xanthangum, bakmixer....allt! ha ha

   Radera
  2. haha! Det finns mycket med andra ord. Jag ska kolla på någon rolig pasta och superfood. Även granola ska jag kolla efter! :D Tack!

   Radera
 4. The period when you start to depend on appearance and mental health problems and you can find a bad therapist, so there are therapist online who are made for therapy, they have really good experience in this matter.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...