torsdag 9 juli 2015

Hälsningar från Sälen och provsmaka Add Icecream

Hej på er och hälsningar från ett regnigt Sälen!
Vädret är som sagt inget vidare men det går att hitta på en massa saker ändå. Det har hittills blivit kanotpaddling, äventyrsbad, backintervaller och träning hemma i stugan med TRX. Om någon är intresserad kan jag lägga upp lite förlag på olika pass man kan göra när man inte har tillgång till gym, det går att få till riktigt bra pass ändå :) Det ska finnas ett utegym i närheten också men vi har inte hittat det än så än så länge får vi nöja oss med TRX och backarna utanför stugan.
Eftersom vi har eget kök i stugan är maten inga problem. Det blir den vanliga frukosten med kvarg, bär, fruktsallad och nötter och trots att köket är trångt och litet har vi lagat kycklingfajitas, tacos (på mager nötfärs med massa grönsaker och jag hade med mig low carbs wraps) och igår gjorde vi en helt fantastisk jordgubb- och rabarberpaj som jag kommer lägga upp recept på nu i dagarna. Den enda gången det inte gick att få tag i någon bra mat var på badhuset, det enda som fanns var korv med bröd eller korv med mos. Jag hade som tur var med mig ett äpple och en Questbar i väskan och åt bara ett större mellanmål när vi kom tillbaka till stugan så det löste sig :)

Jobbet med Add Ice cream fortsätter även under semestern och vi kan glatt meddela att vi nu finns på Svarta Lådans två butiker i Stockholm: Lindhagen och Hötorgsgången. Vi finns på plats idag (torsdag) och imorgon för att dela ut smakprover samt svara på frågor om glassen. Idag är vi på Lindhagen och imorgon på Hötorgsgången, båda dagarna är vi där från kl 11.30. Välkomna!!!
Vi återkommer med fler återförsäljningsställen inom kort, håll utkik på Instagram (@add.icecream), hemsidan och här på bloggen :)

4 kommentarer:

 1. Nice ! I found your site very beautiful and distinguished too.
  Thank you for your good work and continue.
  world health care blog

  SvaraRadera
 2. Snälla Göteborg!!!!

  SvaraRadera
 3. Snälla kan du inte lägga ut ett TRX program, jag har köpt band för att kunna träna i sommarstugan på semestern.
  Sedan måste jag berömma dig för din fantastiska sida, den är så inspirerande.
  Jag är så glad att jag hittat den. 😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hann tyvärr inte lägga ut ett program nu under sommaren, så ledsen.
   Jag är superglad att du gillar min blogg, välkommen hit! :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...