fredag 14 augusti 2015

Vinn mina favoritprodukter från Proteinbutiken!

Hej på er!

Första veckan på jobbet efter semestern har verkligen gått superfort, framförallt eftersom jag var jag i Belgien för ett projekt med Add Ice cream måndag till tisdag. Det handlade såklart om glass :)
Jag har aldrig varit i Belgien förut så det var riktigt kul att strosa runt i den lilla staden på kvällen och titta på alla gamla fina byggnader. Det var en utmaning att hitta bra mat då det tydligen äts mycket mackor till lunch, men med lite frukt, BCAA och en massa Questbars i väskan gick det hyfsat bra ändå.
Jobbet med Add ice cream är verkligen superkul och idag finns vi på:

ICA Baronen (Odengatan)
ICA Medborgarplatsen
Icha Icha, Mood-gallerian och Kista galleria
Svarta Lådan, Lindhagen och Hötorgsgången
Worthit Lifestyle

Från och med nästa vecka finns vi även i följande butiker i Stockholm:
ICA Maxi Lindhagen
Hemköp Hornstull
Självklart är vårt mål att finnas i hela Sverige så hör av dig om du vill få in glassen i livsmedelsbutiken där du handlar. Vi älskar att höra din feedback så maila oss gärna på hello@addicecream.com för att berätta vad du tycker om glassen, om du har frågor, vill ha mer information eller bara säga hej :)

Från det ena till det andra....Jag har ju utlovat en tävling och nu är det dags att lotta ut mina favoritprodukter från Proteinbutiken!!
Jag använder inte speciellt mycket kosttillskott eftersom jag inte tycker det behövs eftersom jag äter så varierat och näringsrikt. Däremot använder jag ofta proteinpulver till bakningen (men det vet ni redan vid det här laget, hi hi) och även till mellanmål om jag behöver få i mig något snabbt. Mitt favoritpulver är Whey Complete och vanilj och choklad är de smaker jag använder mest. Jag använde också Pure Whey till bakning där jag vill ha en neutral smak så som i bröd eller pajdegar.
Under och efter träning dricker jag BCAA och ibland om det går långt mellan måltiderna dricker jag även BCAA mellan målen. Favoriten är BCAA complex classic i granatäpple-smak!
En annan favoritprodukt är Protein pancake mix, ett pulver som bara behöver blandas med vatten och sedan stekas snabbt i stekpanna. Resultatet blir till sjukt goda och fluffiga pannkakor som även kan göras till våfflor. Bra näringsvärde och perfekta om man inte har tid eller lust att göra egna proteinpannkakor.

Så, jag lottar ut ett paket med mina favoritprodukter:

2 påsar Whey complete (choklad och vaniljsmak)
1 påse Pure Whey
1 burk BCAA Complex classic
1 burk Protein pancake mix

Allt du behöver göra är att i kommentarsfältet nedan skriva ditt namn och mailadress samt en kort motivering till varför du vill vinna detta paket. Easy peasy!
Jag vill ha din kommentar senast måndag den 17/8 kl 23.59 och vinnaren annonseras tisdagen den 18/8.

Lycka till!

61 kommentarer:

  1. Hejhej, Jag heter Michelle Trosthoel och min mailadress är missan_horse@hotmail.com
    Jag skulle jättegärna vilja vinna detta paket för att kunna baka med exakt samma produkter som du använder dig av i dina recept, då jag bakat väldigt många av dina recept och jag fullkomligt älskar dem. Jag är så otroligt imponerad av vad du skapat och kommit på och jag önskar jag kunde vara så kreativ själv. Otroligt tacksam är vad jag är då du ger ut dessa recept på denna sidan helt gratis! Fortsätt leverera som du gör, du är en pingla! Ha det gott! MVH, Michelle

    SvaraRadera
  2. Louise Eriksson
    L.ouiise@hotmail.com
    Jag är med och tävlar och skulle verkligen bli superglad om jag vann. Jag har aldrig riktigt testat några sådana annorlunda/roliga kosttillskott och skulle verkligen vilja testa bcaa och pannkaksmixen. Att också få lite protein på köpet gör ju bara att jag kommer kunna testa på fler av dina spännande recept :) håller tummarna! Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Ida Krecs
    Ida.krecs98@gmail.com
    Jag är med och tävlar för att jag fullkomligt älskar dina recept och de underlättar verkligen min vardag då jag tränar en hel del och behöver därför en hel del protein. så ett verkligen tack för det. så jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen så att jag kan fortsätta att baka dina recept men även för att kunna prova pannkaksmixen och bcaa:n som jag nu verkligen blev sugen på att prova ;)
    ha det gott och snälla sluta aldrig att blogga!!
    kram Ida

    SvaraRadera
  4. Malin Jagmark heter jag. malin.jagmark@alnab.se Jag skulle gärna vilja vinna eftersom jag har följt din blogg och dina recept ser smaskiga ut. Jag har inte provat att baka på proteinpulver tidigare , men om jag vinner så är det ju hög tid! Det hade varit perfekt sysselsättning nu till hösten. Kram!

    SvaraRadera
  5. Anna Tholin annaceciliatholin@gmail.com

    Jag behöver verkligen komma igång med träningen igen och att ha dessa fina produkter till hjälp för att nå mitt välmående vore ju toppen!

    SvaraRadera
  6. Linn

    Mail: linnlindahl92@hotmail.com

    Jag har följt din blogg en himla massa tid och du är en riktig inspirationskälla. Det finns så många av dina recept som jag suktat över men inte suttit på rätt ingredienser.
    Om jag vann skulle en bakdag vara inbokad snarast möjligt!
    Sen skulle proteinpulvret och BCCAn komplettera mina mål inför hösten. Är trött på att känna mig orkeslös och svag efter sommarjobbets stress. Dags att hitta tillbaka till en stark och pigg kropp på gymmet :)

    SvaraRadera
  7. Jag vill tävla! emma.lindbergh@gmail.com
    Jag går på diet inför min första tävling i BF och har valt att hålla mig borta från vansinniga kost- och träningsscheman. Jag är övertygad om att det går med sunt förnuft och än så länge går det över förväntan. Diet är ju ändå alltid diet vilket ger lite snäva utrymmen att spela på - att testa nya kosttillskott skulle vara otroligt kul och uppskattat på den här resan! :-)

    SvaraRadera
  8. Ottilia Friberg
    tillan.friberg@gmail.com

    Jag är en sjuttonårig tjej som håller på att med bra mat och träning bygga upp min kropp efter att ha haft en ätstörning i ca 4 år. Kosttillskott hjälper mig mycket för att få i mig det jag behöver, men det är svårt att ha råd med ibland, och därför skulle jag bli överlycklig om jag kunde vinna detta, speciellt eftersom bcaa och proteinpulver är det jag använder allra mest!!

    SvaraRadera
  9. Hallå där! Lina Öhberg heter jag(mail: lina.ohberg@hotmail.com). Är en träningsintresserad student som älskar hälsa och allt därtill. Blev nyfiken på hälsosammare recept för något år sen och tycker att det är fantastiskt att det finns så fina recept att vända sig till om man vill njuta av det goda samtidigt som träningen inte påverkas. Som student skulle jag bli överlycklig om jag vann det här fina paketet, då det ibland ekar tomt i plånboken. Ha det gott! Kram :)

    SvaraRadera
  10. Jag har alltid velat testa bra och goda produkter och skulle vara riktigt kul att få testa dessa!

    SvaraRadera
  11. Hanna_eliasson@hotmail.com

    Proteinpulver och tillskott av alla de slag är nytt för mig och jag vill gärna vinna paketet och bli positivt överraskad. Tränar ihärdigt och tror att bra tillskott kan ge en knuff uppåt framåt

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Jag heter Evelina och min mailadress är Evelina.andersberg@gmail.com. Jag skulle gärna vinna detta för att underlätta när jag vill följa hälsosamma recept. Jag försöker lägga om min kost för att få ut optimalt av min träning men tycker det är svårt att få i mig tillräckligt med protein. Skulle verkligen uppskatta ett paket som detta, hoppas!

    SvaraRadera
  13. Jag tycker det skulle vara jätteroligt att få testa produkterna eftersom de inte hör till mitt vanliga sortiment. :) De finns inte här i Finland i den affär som jag vanligtvis handlar hos.
    (therese.s.hatt@gmail.com)

    SvaraRadera
  14. Hej! Jeanette heter jag och min mejladress är: nettich@hotmail.com

    Detta skulle verkligen lyfta min annars så jobbiga sommar som bestått av mycket jobb, begravningar och diverse saker som känts tungt. Känner att jag skulle behöva en liten kickstartboost för och komma på fötter igen och skämma bort mig själv genom att baka något från ditt mycket inspirerande receptarkiv.

    Kramar

    SvaraRadera
  15. Hej!
    Kul tävling. Jag vill absolut vara med! Någon av dessa produkterna har jag aldrig testat. Har bara testat ett fåtal varianter av protienpulver och det går i perioder om jag äter det eller inte.
    Denna sommaren kan jag räkna på en hand hur många gånger jag har gått till gymmet. Min sambo däremot har verkligen hittat träningen. Det är så kul att se och jag blir också riktigt motiverad till att köra på igen. Därför vill jag vinna för att det blir lite av en sporre att komma igång igen. Det går ju inte att ha massa protienpulver hemma utan att träna och förbruka det haha! OCH hur fantastiskt vore det inte att få blanda ihop en enkel pannkakssmet eller göra våfflor. Sedan är det ju inte fy skam att få ha ingredienser till trevlig bakning som du delar med dig av! Längtar redan :)

    Ha en toppenhelg!
    /Cecilia
    cecilia.ekstedt@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Men så kul! Denna tävling vill jag verkligen vinna! Jag älskar att stå i köket på fritiden och baka. Jag har gjort många av dina recept och nu börjar jag att experimentera själv, vilket är så roligt. Dessa ting skulle verkligen vara en härlig påfyllning i mitt skafferi som nu börjar sina ☺️

    Trevlig helg!
    Hälsningar Malin
    malin_petersson_@hotmail.com

    SvaraRadera
  17. Hej finis! Åh jag vill så himla gärna vinna denna tävling! Sitter jämt och kikar på olika kosttillskott men att bo i stockholm + att vara student gör att budgeten absolut inte räcker till det. Denna vinst skulle rädda mig, håller på och ruinerar mig med all mat. Tävlingssatsar i crossfit så jag äter ju en del... haha. Hade vart så kul att dessutom kunna testa dina recept så som dom borde göras, jag byter ofta ut ingredienser för att jag inte har sånt hemma.

    Håller tummar och tår! Hoppas du får en fin helg!

    Angelica

    angelicameurk@gmail.com

    SvaraRadera
  18. Helena Pettersson heter jag och min mailadress är helena.m.lahtinen@gmail.com. För ett år sedan ungefär så fick jag upp ögonen för din sida och du har varit en enorm inspirationskälla. Din wrap har varit min trogna följeslagare i stort sett varje morgon sen dess. Mina barn har glupskt satt i sig dina vallmomuffins och proteinbarsen med chokladbollsmak har följt sonen till träningen i amerikansk fotboll. Vörtbrödet intogs utan dåligt samvete av hela familjen. Vore hemskt kul att vinna detta! Tack för en inspirerande sida!

    SvaraRadera
  19. Hej! Johanna Lund, johanna.vr.lund@gmail.com
    Jag tog studenten denna sommar och har nu flyttat hemifrån för att studera i en annan stad. Detta innebär en väldigt knapp ekonomi där jag tyvärr inte har råd att köpa alla spännande, roliga och hälsosamma ingredienser till bakning och matlagning (som tillsammans med styrketräning är min stora passion i livet) som jag skulle vilja. Det vore därför så himla kul om jag blev den lyckliga vinnaren!

    SvaraRadera
  20. Hej. Elina Palmqvist.
    elina.p.palmqvist@gmail.com
    Jag skulle vilja vinna detta paket för att det skulle vara en bra boost i min finessresa.
    Nästa år ska jag göra debut på scenen och redan nu skulle dessa produkter behövas för att bygga upp de muskler som behövs tills min tävlingsdiet kickar igång. Har för övrigt velat testa dessa proteinpannkakor för att se hur de jämför sig med hemmagjorda. 💪

    SvaraRadera
  21. Hej fina Sanna! Jag heter Evelyn och är en trogen följare här på bloggen sedan långt tillbaka. Detta paket skulle jag vilja vinna för att jag fullständigt älskar (precis som dig) att baka sådant som är nyttigt men även gott! Har länge velat prova Complete's produkter eftersom du tipsat om dem flera gånger men har inte blivit av tyvärr, så detta tillfälle skulle verkligen vara perfekt att ta experimenterandet i köket till en helt ny nivå och använda det du använder när du bakar.
    Puss och kram // En sjukt inspirerad tjej
    Min mail är: evelyn1995a@hotmail.com

    SvaraRadera
  22. Hej,
    Ulrika heter jag och vill gärna vinna detta paket då mina produkter är slut och likaså pengarna �� Jag bakar mycket från dina recept och de har räddat mig i många situationer. Du är en stor inspirationskälla. Tack!

    SvaraRadera
  23. usv81@live.se är min mail// Ulrika

    SvaraRadera
  24. Hej!
    Linda andersson buster_003@hotmail.com
    Ända sen jag hittade till din blogg har du inspirerat mig dagligen! Du öppnade dörren till något helt nytt och tack vare alla dina härliga recept har jag äntligen funnit min väg att gå. Du har förenklat hela mitt mattänk! Därför är det självklart att jag vill vinna dina favoritprodukter så jag får möjligheten att inspireras ytterligare!

    SvaraRadera
  25. Nämen åh, så himla gärna jag skulle vilja vinna detta! Kikar in på din blogg titt som tätt och inspireras jämt av alla dina godsaker. Men, dessvärre räcker inte alltid ekonomin till allt det där spännande som används i dina recept. Särskilt inte nu när man just flyttat hemifrån, men gärna vill bjuda hem vänner och bekanta på lite godsaker - vem säger att det inte kan innehålla lite nyttigheter också?! ;)

    Mitt namn är Evelina Nilsson och min mail adress är Evelina Nilsson12@Gmail.com

    SvaraRadera
  26. Vilken rolig tävling. Jag bor inte i Sverige, men jag testar min lycka ändå. Jag experimenterar en hel del i köket och använder gärna proteinpulver i bakverk, glass, smoothies...Du inspirerar verkligen, tack.
    Mvh, Katarina
    katarina@hovkonditorn.com

    SvaraRadera
  27. En tävling helt i min smak!! Har tränat så länge jag kan minnas, men trots detta ALDRIG testat något typ av proteinpulver och sett om effekten blir annorlunda. Jag har dock varit väldigt nyfiken att testa, men inte vetat var jag ska börja bland alla burkar :-) Så detta är ju perfekt, man slipper välja! Att jag dessutom älskar att baka gör ju inte saken sämre, jag har MÅNGA av dina recept kvar att testa då de innehåller något typ av proteinpulver. Håller tummarna!

    mifp212@gmail.com

    SvaraRadera
  28. Längtar så tills glassen kommer i en butik i Nacka!! Jag är också med och tävlar. Jag vill vinna för att jag vill skapa fler recept med protein - speciellt questbars! Samtidigt vill jag spara så mycket som möjligt eftersom ett företag i uppstarten inte alltid är sådär jätteinkomstbringande. Håller tummarna!

    (marja@bakasockerfritt.se, Marja Folcke)

    SvaraRadera
  29. Hej,
    Jag vill gärna vinna detta paket då jag äntligen efter 6 barn, ursäkter och så vidare, har fått tummen ur att börja träna och tänka på min hälsa. Detta paket skulle vara en bra kick för mig :)

    Ha en bra dag :)

    (annalarsen70@hotmail.com)

    SvaraRadera
  30. Hej!
    Mitt namn är Sofie och min mejladress är
    sofie.wiklund@hotmail.com !

    Jag har precis lyckats slå två drömmar i en smäll, kommit in på min dansutbildning jag längtat till så länge och dessutom fått extrajobb som danslärare! Att få vinna dessa produkter skulle då göra min nya fantastiska med något stressade vardag komplett, de verkar så bra, har länge velat testa pannkaksmixen då de skulle vara perfekta till skolan och att bjuda mina egna danselever på!
    Hade så bra!

    SvaraRadera
  31. Hejhej!

    Mitt namn är Anna.

    Till hösten börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Jag ska nämligen börja plugga på folkhögskola ute i Värmdö. Främst inriktad på hälsocoachning, PT & GTI.
    Studentkorridor, CSN och havregrynsgröt är snart ett faktum.

    Så en liten uppladdning med protein hade minst sagt varit guld värt.
    Mvh en förväntansfull tjej!

    Annakarlss0n@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Hej Sanna! Jag heter Kajsa och är 17 år.
    Har följt din blogg nu i ca 1,5 år och älskar dina recept. Efter att ha gått igenom en ätstörning och allt vad det innebär lyckades jag, dels med hjälp av din blogg, förändra mitt tänkesätt och passionen för nyttig bakning väcktes till liv. Vore därför kul att utöka skafferiet med detta paket.
    Kram

    Kajsa_josefine_e@hotmail.com

    SvaraRadera
  33. Hallå
    Kennet heter jag
    mail kennetroslund@hotmail.se
    Hittade din blogg och denna tävling. Nu vill ju inte jag vinna detta till mig själv utan till min fru. Detta paket skulle hon verkligen ha nytta av i sin träning och kost.

    SvaraRadera
  34. Hej jag heter Alva, är 17 år och bor i Helsingborg. Just nu tränar jag inför en styrkelyftsdebut i höst där jag siktar på svenska rekord i samtliga grenar. I och med min hårdsatsning hade lite extra protein både under träning, efter träning och i köket inte suttit fel!
    E-mail: alal.pch@procivitas.se

    Ha det fint!
    Alva

    SvaraRadera
  35. Liza Borg
    Borgliza@msn.com

    Åhhh vilken tävling!! Jag vill så väldigt gärna vinna för jag försöker komma på banan igen efter min stora bukplastik i slutet av mars..... Ett långt träningsuppehåll då har gjort det kämpigt nu efteråt och jag har slarvat med allt så skulle verkligen behöva en liten kick i att vinna något och då något så grymt som dina favoriter!!!

    SvaraRadera
  36. Varje dag är en ny utmaning. Både positiv o negativ. jag jobbar dagligen med mig själv för att lyckas hantera både ångest och stress kombinerat med dåliga jobbtider, vilket ibland gör att gnistan inte riktigt finns där - förutom när jag kan gå bananas i köket. Det är där jag trivs. Jag älskar att laga mat, baka och speciellt skapa utifrån olika produkter som finns. Jag älskar att visa folk hur mycket du kan göra i bakväg utan att använda dig utav onödigt socker o mjöl.. Det hade vart så kul att testa på massa nya produkter så Därför hade detta pris vart pricken över i:et så jag kunde bli ännu bättre i köket och utveckla mig som person, men även en stor fördel före, under och efter alla mina träningspass!

    Emma
    emmaaap@live.se

    SvaraRadera
  37. Hej! Kul med tävling! Jag älskar att prova,testa och bjuda på dina härliga recept. Kosttillskott och en del ingredienser i mer hälsosamma recept är tyvärr ibland lite dyrare vilket gör att min studentkassan ibland ropar stopp, Om jag fick möjligheten att vinna dina favoritprodukter skulle min utveckling både i köket och kroppsligt få en riktig skjuts! Jag hoppas på en studenthöst fylld med möjlighet för goda proteinrika måltider/snacks och desserter. Tack för all inspiration och pepp!:D

    Allis Gustafsson
    allisgustafsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  38. Du är en så fantastisk inspirationskälla! När jag skrollar igenom alla recept du åstadkommer blir jag ju ärligt talat lite wild and crazy och vill prova ALLT. Gärna på en gång! Att få en chans att vara med och tävla om ett paket från Proteinbutiken är för bra för att missa. Tack för att du finns där ute med dina sunda tankar om kost och träning.

    Maria Liljekvist
    timmermann71@hotmail.com

    SvaraRadera
  39. Vill baka sunt och visa min familj att nyttiga bakverk inte behöver innehålla socker, vetemjöl och smör. Nyttigt kan vara gott!!

    Jessica, syrendoft@hotmail.com

    SvaraRadera
  40. Christina Wingren16 augusti 2015 kl. 17:37

    Hej,

    Tack för en fantastik blogg. :)
    Varför jag skulle vilja vinna paketet, är för har tränar för bikifitness ett år men avbröt tävlingen 10 veckor före tävlingen. Gjorde detta för var inte redo just nu att tävla. Vill bara nu ta hand om kroppen och träna ett tag för att må bra och inte ha ett datum som jag tränar för. Vill njuta av goda och hälsosamma mat rätter men vill själva bestämma vad jag äter och inte efter ett schema. Så därför skulle produkterna vara super att använda mig av. Har följt ett schema som sagt ett år så är inspirerad och ivrig att pröva nya slags bakverk/maträtter i köket och där har du varit en stor inspiration så tack för det! :)

    MVH
    CHRISTINA

    christina_wingren@hotmail.com

    SvaraRadera
  41. Hejhej!

    Jag heter Lina och har nyligen flyttat från Göteborg till Norrköping för att bli sambo med min pojkvän. Jobbar på ett gym och älskar det! Har länge velat prova proteinpannkakorna men nu har pengarna fått gå till lite andra saker. BCAA och proteinpulver använder jag flitigt men nu börjar förrådet ta slut så det hade verkligen varit super att få chansen till detta paket! Kul att testa lite andra märken också då jag aldrig köpt från proteinbutiken förut.
    Hade varit underbart om glassen kunde komma hit någonstans i Norrköping. Ska till Stockholm för en utbildning snart så får passa på att testa glassen då :)
    Lycka till i fortsättningen!
    Mvh Lina Alleborg

    SvaraRadera
  42. Johanna (Johanna@backstrom.com) heter jag och använder dina recept flitigt sedan i februari. Jag har varit skeptiskt mot proteinpulver då jag tyckt att jag fått i mej tillräckligt med protein genom rätt mat (+ att pulver jag drack när jag var yngre smakade blä), MEN för tre veckor sen beställde jag whey-pulver i choklad-, vanilj- och naturellsmak bara för att "få tillgång" till alla dina recept. Och oj va mumsigt vi har ätit de senaste tre veckorna! Så nu är jag fast och lär fortsätta beställa pulver, så hade gärna vunnit detta paket :-)

    (Standard senaste veckan efter träningspassen har varit att mixa whey choklad, banan och vatten - så jäkla gott!!!)

    SvaraRadera
  43. Hej, Sofie heter jag. Har precis börjat styrketräna och äta mera, efter att flera år gått på väldigt många låg kaloridieter och helt enkelt ätit för lite. Då hittade jag din blogg med så mycket inspiration och goda recept som jag kommer prova och då skulle det ju passa perfekt att vinna det här paketet för att få en boozt och komma igång ordentligt. /Sofie (sofielowe@me.com)

    SvaraRadera
  44. Hej & God morgon!
    Det var egentligen bara för några år sen som jag lärde mig att tyda innehållsförteckningen på livsmedel. Jag har alltid handlat efter det jag vill ha, det som är gott. Jag blir mer och mer medveten om vad jag stoppar i mig och har förstått att det går att undvika/byta ut livsmedel vid exempelvis matlagning och att det ändå blir gott om inte godare. För ungefär ett år sen hittade jag ett recept på "nyttigare snickers" på en blogg jag följer, receptet var beskrivet och länkat till dig och det var så jag ramlade in på din blogg och sen dess har jag följt dig. Däremot har jag aldrig provat att tillaga några av dina recept som innehåller proteinpulver. Det känns fortfarande som en främmande värld och jag har egentligen inte tagit mig till skott att inhandla ett skafferi med proteinpulver. Detta känns som ett bra startkit för mig och det vore väldigt spännande att få upptäcka världen med Proteinpulver tillsammans med dina recept. Tack på förhand och tack för en bra blogg fylld med inspiration gällande mat, livsstil, hälsa, privat och kommande projekt. /Isabella.(isabella.freij@hotmail.com)

    SvaraRadera
  45. Hej! Är en trogen följare av din blogg och ditt instagram. Har även provat några recept, vilka alla har varit fantastiska. Skulle gärna vilja vinna detta paket för att kunna baka mera och visa barnen, maken och vännerna att nyttigt ÄR gott. Tack för alla fina recept! Hälsningar Jaana (jaana.elliot@gmail.com)

    SvaraRadera
  46. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  47. Av allt spännande är jag mest sugen på att få testa pannkaksmixen! Jobbar deltid samtidigt som jag är hemma med en fyramånaders och enkla, nyttiga lösningar är ett måste för mig. Inte bara för att hinna träna utan också för att orka med att varva ner och njuta av tillvaron! PS. Du får gärna se efter om det är ngn affär i Sunnetrakten som kan sälja din glass :) DS //Hilma

    SvaraRadera
  48. Haha, ja, en chans på 50 är ju bättre odds än de flesta lotterier... Jag heter Linda, följer din blogg sedan ett bra tag, och har framförallt velat testa pannkaksmixen ett bra tag, men när det gäller "onödiga" inköp till sig själv så hamnar det ju ganska bortprioriterat när man har barn, så det har inte blivit av. Tack för en bra blogg med mycket fantastiska recept i alla fall!

    SvaraRadera
  49. Nästa vecka drar sista året på gymnasiet, naturvetenskapliga programmet igång. Då ska jag hinna med plugget, att driva mitt egna UF-företag, jobba och min egen träning samt tid att bara andas och leva.

    Även om vardagen är fullspäckad vill jag ha hälsan i behåll och sköta kosten och träningen. Att kunna ha med sig BCAA/vassle på skolan/jobbet/till gymmet skulle verkligen underlätta för mig och att få nyttiga pannkakor till frukost skulle sätta guldkant på vardagen!

    Superkul att du ordnar tävlingar! Din blogg är underbar <3
    Kram,
    Elsa Hassler
    elsa-h@hotmail.com

    SvaraRadera
  50. Wow vilken tävling! Det vore helt fantastiskt att få vinna detta kit, har så många recept utav dina som jag vill pröva, och detta skulle hjälpa så mycket. Som student är det svårt att få ihop det ekonomiskt, och tyvärr är inte produkter som dessa något jag har möjlighet att köpa. Jag är extra sugen på att pröva det smakfria pulvret, samt pannkaksmixen.. Eller BCAAn och Vasslet... Åh så svårt att välja en favorit, allt verkar så bra :) Håller tummarna! Kram

    Sara Kylhed
    sakysara@hotmail.com

    SvaraRadera
  51. Hej!
    Tack för en underbart inspirerande blogg! Jag älskar att baka och framförallt att prova nya recept vilket har gjort att jag återkommer ofta till din blogg! :-)
    Jag ligger just nu i hård träning för att klara av fysiska tester som ingår i min utbildning till polis och att vinna detta hade gett mig en extra kick att klara det! Det jag kämpar mest med är intervall löpning då detta är något jag alltid haft svårt för men skam den som ger sig!
    Tack igen för din blogg den är kanon!
    // Anna
    Mail: Anna.radhagen@hotmail.com

    SvaraRadera
  52. Jag har tränat och ätit striktare i lite mer än 3 månader. Har tappat 8 kg, men skulle vilja bygga mer muskler och det går lite trögt! Detta paketet hade var perfekt för det ändamålet! Det hade varit så roligt om jag vann och kunde visa upp lite snabbare resultat! Mvh//Malin grodmalin@gmail.com

    SvaraRadera
  53. Hej
    Jag vill gärna vara med och tävla.
    Hade jag haft turen att vinna så hade jag gett kitet som en tidig födelsedagspresent till min träningstokiga sambo.
    Mvh Eva evagustafsson_83@hotmail.com

    SvaraRadera
  54. Nu är skolan slut och jag har fått ett nytt jobb som innebär 2 veckor intensivt jobb och 1 vecka ledigt och nu behöver jag få all hjälp jag kan få och ditt paket skulle vara en pusch i rätt riktning för att bli en go och glad mamma och sambo igen! Nu ska jag plöja igenom dina recept för att få ihop en meny för några veckor och hoppas på vinst! Tack för en superinspirerande sida! Mvh Lillemor Pettersson, lillemor_pettersson@hotmail.com

    SvaraRadera
  55. Bodde tidigare granne med proteinbutiken i Gävle, men har flyttat 58 mil norrut och har inte samma möjlighet att bara springa in och köpa det som fattas, har nu slut på både Pannkaksmixen och Whey C. Vanilj! Så detta skulle passa ypperligt just nu!:) karro_karro@msn.com

    SvaraRadera
  56. Hej Sanna!

    Jag gillar dina grötrecept, hoppas du gillar mitt extremt nödiga och grötiga rim! :)

    Nu är beslutet taget, (dl-)måttet är rågat.
    Bilringen ska bort, det har jag mig själv och min sambo lovat.

    Cheesecake är en av mina absoluta favoriter!
    Baka med Tasty Health och jag slipper celluliter.

    Med proteinpulver och träning, jag tar mig mot toppen.
    Till beach 2016, jag önskar transformera kroppen!

    Hälsningar / Karro,

    karolina.tomth@gmail.com

    SvaraRadera
  57. Jag håller tummarna och är med och tävlar om vinsten!
    Påbörjar termin 2 på sjuksköterskeprogrammet idag(!)
    Är tokig i hälsosam bak och matlagning, och som student har man inte så mycket pengar över till att unna sig tillskott som dessa och andra roliga ingredienser.
    Är fadder och ska fixa mycket fika till de nya och vill visa att det går att göra minst lika goda hälsosamma varianter! Hade med andra ord varit väldigt kul att vinna dessa!
    :)

    Kram
    Lisette
    settan123@hotmail.com

    SvaraRadera
  58. Hej!
    Jag vill supergärna vinna då jag tränat mycket innan, men haft lite uppehåll under min graviditet. Nu står jag dock i startgroparna igen och det hade varit superkul om jag vunnit dessa produkter som hade kunnat ge mig en skjuts på vägen!

    Ha det fint/ Malin (malinafeldt@hotmail.com)

    SvaraRadera
  59. Michaela Olausson, olaussonmichaela@gmail.com

    Jag vill vinna detta kittet av dig då jag testat på alla dessa produkterna och älskar dom. Dock blir det så dyrt att köpa hela tiden såklart, och jag behöver det till min träning. Ett perfekt komplement till min vardag.
    Älskar din blogg!!
    Kram Michaela

    SvaraRadera
  60. linda söderström18 augusti 2015 kl. 19:59

    Skicka ett lass till Nyköping. ICA opoeby gillar nyttiga onyttigheter. Nyköping är lill Stockholm många tränande och det yttre är viktigt. Tror det kommer säljs som smör :)

    SvaraRadera
  61. Få in till Ica Kvantum i Skara :)

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...