onsdag 16 mars 2016

Föreläsning och workshop

Det var väldigt länge sedan jag höll en workshop, det måste vara nästan 1,5 år sedan, så jag blev väldigt glad när Jessica och Slejman, grundarna av KörBaraKöör, frågade om jag ville vara med som föreläsare på deras hälsocamp i slutet av april.
Slejman har varit med i Biggest Loser och Jessica bloggar och föreläser om sin resa och båda vill motivera och inspirera till en mer balanserad och hälsosam livsstil. Jag kommer föreläsa om hur man hittar balans och berätta om mina erfarenheter kring tävling, diet och metabolic damage/adaptation. Jag kommer också hålla en workshop i hälsosam bakning och det ska bli så kul! Campet kommer vara på Bosön på Lidingö så det är i mina "hoods" :)

Det händer en massa spännande saker nu och det är knappt att jag hinner med själv! Igår var jag och Add Ice cream på möte på Mathem.se och diskuterade samarbeten som involverar både nyttiga recept och glass.
Apropå glass så blev jag nog världens lyckligaste igår. Jag fick hem en grym glassmaskin som kommer vara min bästa kompis nu framöver då nya smaker till Add Ice cream ska provas. Jag tänkte börja redan i helgen, har ni några förslag vad jag ska testa för smaker? :) Så taggad!!

7 kommentarer:

 1. Health camps are essential to inform the importance of maintaining good health and good food habits...We are decided to organize a 10 days health camp with the support of custom essay writing service...

  SvaraRadera
 2. Lakrits! Helt torsk på lakritsglass. Det är som knark för mig. Säg sedan vad du tyckte om maskinen. Vill själv köpa en sån

  Förresten! Ett tips till alla oss som gillar att träna men inte vill slösa pengar på träningsprylar. Hittat ett ställe där man gör undersökningar som ger poäng som man sedan kan byta ut mot märkesgrejer helt gratis. Craft t.ex. Man kan även köpa Le Creuset, KitchenAid m.m. http://tinyurl.com/o622tyu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Glassmaskinen är magisk! Så smidig och så snabb!

   Radera
 3. It's awesome that I work for The International Center and I can read all these articles in foreign languages.

  SvaraRadera
 4. Hey this blog is not really bad. I were going to see what else you possess but I don???t have the time I’ll have to look later. anniversary msg for husband

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...