torsdag 10 mars 2016

Tävlingssuget sätter in

Hej på er!

Nu har veckan gått sådär oförskämt snabbt igen! I morse var första morgonen på länge jag kunde sitta i lugn och ro och äta frukost och jag kom in i mitt gamla "mode" jag hade för något år sedan där jag alltid gjorde en massa olika saker till frukost. En frukostparfait blev det gjord på kokoshavregrynsgröt, hallon och hallonkvarg. Riktigt gott och lite roligare än den vanliga kvarg-frukosten.
Havregrynen kokade jag med vatten och 0,25 dl kokosmjölk och lite vaniljpulver och lät den svalna innan jag varvade allt i ett glas.

Det var väldigt längesedan jag tävlade nu och även om jag själv antagligen aldrig kommer tävla igen så tycker jag om att coacha tävlande och kolla på tävlingar.
I lördags gick Better Bodies Challenge av stapeln i kongresshallen Folkets hus i Stockholm City Conference Center och jag var där och coachade en vän till mig som tävlade i Body fitness.
Johanna ringde mig för 4 veckor sedan och undrade om jag kunde hjälpa henne med upplägget inför tävlingen samt hjälpa till backstage och självklart sade jag ja! Det var längesedan jag var på en tävling och jag måste säga att jag saknar lukten av brunfärg och riskakor, ha ha! Tävlingssuget gjorde sig påmint men inte tillräckligt för att börja planera en tävlingssatsning. Just nu är det mycket roligare att coacha andra :)
Uppladdningen gick kanon och vid registreringen på fredagen såg hon kanon ut och det blev bättre och bättre på kvällen och lördagsmorgonen.
Tävlingen var ganska liten men väldigt välorganiserad och det var faktiskt bra att det inte var så mycket folk som det kan vara på andra större tävlingar. Klasserna gick ganska fort och det blev inte så utdraget och mycket väntan som det kan bli på större tävlingar
Johanna kom 3:a i sin klass och jag är så glad för hennes skull. Jag tycker att det varit jobbigt att dieta och då har jag inte direkt haft någon annan att ta hänsyn till, men kan inte ens tänka mig hur det är att dieta och vara ensamstående 3-barnsmamma! Hon har verkligen lyckats pussla ihop allt inför tävlingen, riktigt bra jobbat!

Nu är det åter igen full fokus på Add Ice cream och jag sitter just nu och jobbar med en massa spännande projekt som kommer framöver. Bland annat håller vi på med att skriva ihop ansökningsformuläret till vårt ambassadörsteam så håll utkik på bloggen och Add Ice Creams Instagram om det är något du skulle vara intresserad av :)

6 kommentarer:

 1. Underbart att läsa:) Jag är en galet bra glassambassadör om jag får säga det själv, men det baserar jag på att jag är grymt bra på att äta glass:) hahahhaha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, så länge man älskar glass är man en bra ambassadör :)

   Radera
 2. Alltså jag vill smaka den där glassen, men bor i Finland :( Går den att fås hit?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Camilla!
   Just nu har vi bara lanserat i Sverige men det är inte omöjligt att vi kommer till Finland i framtiden :)

   Radera
 3. Jag hittade ditt recept på snabb proteinmuggkaka á la kladdkaka, och älskar det (proteinpulver, kakao, bakpulver, stevia, vatten, in i micron) men börjar tro att min mage inte tål mjölkprotein så bra. Den svullnar alltid upp när jag har ätit (laktosfria) mjölkprodukter samt vassle-protein. Kan man använda något annat proteinpulver i den muggkakan, eller är det att lära sig ett nytt recept med nytt pulver som gäller? Den muggkakan är så otroligt bekväm! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag har inte testat att använda ett annat proteinpulver, men jag tror att ärtproteinpulver funkar ungefär lika bra....Men jag kan inte lova något för jag har inte testat själv :)

   Radera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...