måndag 21 mars 2016

Plätt-lätt och nytt inslag på bloggen

Alltså, jag är så glad! Jag har hur länge som helst försökt få tag i ett plättjärn som funkar på induktionshäll och jag har äntligen fått tag i ett!!
När min mamma fyllde år fick hon en spa-helg på Kosta Boda art hotel av mig i födelsedagspresent och i helgen åkte vi dit. Det var verkligen jättemysigt och och vi var på chokladprovning, tränade (de hade ett jättebra gym där!), spaade och kikade på de outlets som finns bredvid hotellet. I en av butikerna fanns det en massa hushållsredskap och där hittade jag plättjärnet (märke Nordkök)...
Älskar frukostbuffé!! :)
Jag provade såklart plättjärnet direkt när jag kom hem och det var verkligen superbra! Perfekt stora plättar och inget som fastnade i pannan. Det blev plättar gjorda på bakmixen av Proteinpow som jag tipsat som tidigare med fruktsallad och hemgjord glass som jag gjorde i min nya glassmaskin. Lyxfrukost!
Jag tänkte börja med ett ny-gammalt inslag på bloggen där jag en gång i veckan besvarar era frågor. Jag får mycket frågor på mail och i kommentarerna på bloggen men tänkte att det är lite roligare att besvara dem så att alla kan läsa, många av er har säkert liknande frågor.
Det kan vara om träning, kost, kroppen, ämnesomsättning, recept, om mig, tävling...vad som helst. Maila dina frågor till info@tasty-health.se så väljer jag ut en fråga per vecka som jag besvarar på bloggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...