måndag 9 maj 2016

Bildbomb från Dallas

Hej på er!
Tiden går så snabbt här borta och nu är det inte många dagar innan vi åker tillbaka till Sverige. Men går tiden fort betyder det väl att man har roligt, eller hur?!

Vi har gjort så mycket grejer att jag knappt kommer ihåg allt men det som verkligen sticker ut den här resan är träningen och gymet ...Destination. Fantastisk miljö, bra maskiner, hög musik, folk som ta i, inspiration till nya övningar osv.
Vi har haft bootcamps med bland annat Trish Warren, Ian Gaines och ett bootcamp som gymet har varje lördag följt av frukost där de bjuder på proteinpannkakor, gröt, äggröra på äggvita och turkey bacon. Vi har också haft mycket egen tid på gymet där man kan träna själv eller med någon i gruppen eller boka in någon av tränarna som jobbar på gymet.
Min roomie Linda med proteinpannkakor och annat gott
Vi har fått träffa Branch Warren och Guy Cisternino som båda berättade om livet som proffs-bodybuilders, svarade på allas frågor om kost och träning och gick igenom en massa övningar i gymet. Jag fick en massa bra tips till nya övningar och vinklar som gör att övningar blir mer effektiva.
Föreläsning med Branch Warren
Rosanna får tips av Guy på hur man får bättre kontakt med utsida axlar
Redan andra kvällen var vi på middag hos VD:n för Swedish Fitness (Better Bodies och GASP), Michael Johansson, och vi fick testa att rida på deras hästar en stund innan maten. Jag som inte direkt är en hästtjej tvekade lite, men kände ändå att det vore kul att testa och det var faktiskt kul, även om jag har sjuk respekt för hästar så pass att jag är lite rädd för dem.
Vi har också varit på Forth Worth, en cowboy-stad en bit från Dallas, där man får uppleva "The real Texas lifestyle". Efter en tur i själva staden, var vi på rodeo på kvällen där vi fick se bland annat  tjurridning. Blödig som jag är tyckte jag mest synd om kalvarna som de fångar in med lasso, men det var en väldigt rolig upplevelse!
Igår var det vilodag och den enda dagen där vi inte hade något planerat på schemat. Jag och min roomie Linda åkte till närmaste Whole Foods-butiken och shoppade. Jag kan inte vara i USA utan att åka till Whole Foods och jag tror jag spenderade 30 minuter bara på hyllan med nötsmör!
Idag var det bootcamp på morgonen, följt av lite vila på hotellet.
Spyfärdiga efter "earthmovers" på löpbandet, dvs sprints där man själv pressar fram löpbandet (som står stilla). Sjukt jobbigt!!
I eftermiddag har jag bokat ett PT-pass med en av tränarna på gymet, TJ Clarke, och vi ska köra rygg, ska bli riktigt kul!!
Ikväll är det middag på Cheesecake Factory (ett måste om ni är i USA!!!) och det blir perfekt med lite påfyllning med god mat och kanske en bit cheesecake efter två tuffa pass på en dag.
Lite vila hinner vi med i alla fall :)
Inne i Dallas stad
Firar Micke i gruppen som fyllde år igår
Som sagt, är superglad över att få så mycket ny inspiration till träningen, ska bli kul att komma hem och fortsätta köra hårt!!
För mer bilder och videos från dagarna här, följ mig på Snapchat (tastyhealth) eller IG (@tastyhealth).

4 kommentarer:

 1. Hej! Tack för en jättefin blogg!
  Jag vill önska recept:
  -Chokladbiskvier
  -Muffins med jordgubbssmak, päronsmak m.m. (inte bara frukt i utan hela muffinsen ska smaka med respektive smak. Kanske ha ex. jordgubbswhey i?
  -Tårtor (ex. princesstårta, Alfons kalastårta, Pavlova
  -Solbullar med vaniljkräm
  -Sockerkaka
  -Tigerkaka
  -Fler recept på nyttiga pizzabottnar, pajdegar och pirogdegar


  Mvh

  SvaraRadera
 2. It's cool to have friends with same interests. If you want to change the password of your wifi network but you don't know how, 192.168.1.1 has the tutorials you need.

  SvaraRadera
 3. These photos are from Dallas, and it's a great city! I love the skyline and the buildings. This city is very clean, and the people are friendly. It was great catching up with old friends from Dallas and taking this picture together! I would definitely recommend it to anyone!

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...