måndag 23 maj 2016

Glassig eftermiddag

Jag älskar verkligen mitt jobb! Jag älskar mina kollegor, alla nya utmaningar och snabba puckar, flexibiliteten, jag älskar alla härliga människor jag får träffa varje dag och jag älskar vår glass. Jag menar, vem vill inte kunna äta glass varje dag på jobbet! ;)

I fredags drog vi på Add ice cream ihop några av våra profiler för en eftermiddag på Chokladfabriken där de fick göra sin egen glass-smak. Ni som följer mig på snapchat och instagram har redan sett lite smakprov på de kreationer som skapades. Niklas, Helene, Björk och Frida är extremt kreativa och det blev smakkombinationer som innefattade allt från banan, blåbär, lakrits, choklad, strössel, kardemumma, jordgubb...you name it! Det roliga är att alla smaker blev helt magiska! Normalt sett när man experimenterar med olika smaker brukar man ju få ett par prover som inte blir så bra (läs knappt ätliga), men alla blev verkligen goda! Kanske nästa nya smak skapades i fredags? :)
Här kommer lite bilder från dagen och kvällen:
Min drömkombo skulle i alla fall vara vaniljglass med blondies, brownies och chokladkross. Vilken är din drömkombo?

2 kommentarer:

  1. I am a lover of all things sweet and delicious, and there is nothing I enjoy more than a nice bowl of ice cream on a warm afternoon.

    SvaraRadera
  2. As the sun paints a glassy afternoon, it reflects the soothing comfort we seek, akin to selecting gentle remote teether for babies. Both moments harmonize with tranquility and warmth.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...