onsdag 18 maj 2016

Hemma igen!

Eller, jag kom hem från Dallas redan i fredags, men hela helgen var en enda dimma på grund av jetlagen och det blev inte många knop mer än lite träning, städa i lägenheten och fixa matlådor inför veckan. Det var dock riktigt härligt att komma hem till den här utsikten från balkongen, älskar när träden blommar!
Jag kan bara summera resan till Dallas som helt fantastisk och jag kan verkligen rekommendera att åka på en sådan här eller liknande träningsresa om du vill ha lite ny inspiration till träningen. Jag vet att Better Bodies kommer göra denna resa igen nästa år så håll utkik om ni är sugna på att haka på.
Sista dagarna var riktigt härliga och vi körde bootcamps på gymet, var på middagar, var på bio (såg Captain Amerika, riktigt bra!), solade vid poolen och jag körde PT-pass med en tränare på gymmet. Jäklar vad han pushade mig!! Jag har faktiskt aldrig själv anlitat en PT mer än att jag kört pass tillsammans med pt-kollegor och det var längesedan jag tog i så mycket på ett pass! Jag kan träna ganska hårt själv men det är verkligen inte samma sak när man har någon som står över en och skriker "5 till!!" när man själv hade gett upp för längesen :) Riktigt peppande!

Här kommer lite bilder från sista dagarna:
Pt-pass med TJ Clarke
Brutal magövning vi gjorde på ett av bootcamp-passen med Helene


Jag är superinspirerad att fortsätta träna hårt och jag har faktiskt satt upp ett mål för mig själv under sommaren vilket kommer innebära lite mer strukturerad och planerad kost samt mer träning. Ska bli spännande att se hur kroppen svarar, har inte följt ett kostschema på flera år! Jag kommer självklart skriva mer om kosten och träningen här på bloggen!

De kommande två veckorna kommer vara riktigt hektiska och vi i Add Ice cream-teamet kommer åka på turné i Sverige och intervjua blivande ambassadörer och säljare. I skrivande stund är jag i Uppsala, imorgon Gävle, Göteborg i helgen, Umeå och Skåne nästa vecka. Så det gäller att planera maten och träningen för att kunna hålla mig till planen!
I helgen förbereddes det matlådor för fullt och det blev mycket kyckling, ägg, havregryn, grönsaker, kvarg, nötter, ris och sötpotatis, älskart'!!
I morse blev det breakfast on the go på väg till Uppsala, med overnight oats som jag slängde ihop igår kväll. Har glömt hur gott det är!!
I denna har jag havregryn, osötad mandelmjölk, chiafrön, vaniljkvarg (utan tillsatt socker) och blåbär. Bara röra ihop och låta stå i kylen över natten. Så gott!

Apropå kvarg, har ni sett dessa nyheter? Någon som testat dem? Jag har inte hittat dem än men ska gå på spaning nu i veckan. Vit choklad låter magisk!! Har sett att de ska släppa en "vattenmelon"-smak i sommar också.


Nu när jag går på lite striktare kostschema är kreativiteten igång igen. Det är när jag är mer "begränsad" som jag blir taggad att hitta på roligare alternativ och recept så nu kommer antagligen recepten komma igång igen och ni får självklart som vanligt komma med önskemål :)

2 kommentarer:

 1. Åh du skojar?! Är du med och intervjuar? Nu blev jag ju jättenervös, du har ju varit en idol så länge och du är ju anledningen till att jag ens började intressera mig för kost & hälsa. Hjälp vad kul! :D Vi syns på måndag!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har du några tips/recept på vad man kan ha för nyttiga ingredienser istället för kräm (ex. smörkräm) i kakor/tårtor respektive istället för vispgrädde?
  Har testat din grädde med äggvitor och kvarg, men den blev så lös.
  Vill gärna ha nyttiga recept på detta och fler recept på nyttiga tårtbottnar och tårtor. Gärna prinsesstårta och alfons kalastårta och pavola.

  Recept på nyttig chokladsås, oboj och kolasås skulle också uppskattas :)

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...