onsdag 4 maj 2016

Hälsningar från Dallas

Hej mina vänner och hälsningar från Dallas!
Förra veckan från torsdagen var riktigt hektisk och började med en föreläsning och enklare bak-workshop på KBK Hälsocamp på Bosön.
Efter föreläsningen åkte jag direkt till London med Add Ice Cream där det var full rulle både fredag och lördag. Vi hann med ett besök på mitt favoritställ Good Life Eatery och det blev bland annat deras fantastiska paleovåfflor med banan, blåbär och kokosgrädde.
Vi hann också med ett besök på BeFit-mässan, en mässa för kvinnor fullt med träning, träningskläder, hälsosamma livsmedel och kosttillskott mm. Vår favoritmonter blev utan tvekan där man kunde sätta sig ner i en fåtölj med en massagedyna.
Den var så jäkla bra att jag slog till och köpte med mig en hem. Perfekt om man är lite stel i ryggen eller nacken men inte riktigt har tid att boka en massage.

Jag åkte hem från London i söndags, packade om och på måndagen kl 07.00 var det dags att träffa gänget som alla ska till Dallas på Better Bodies trainingcamp.
Det var en lång resa med någon timmes kaos då vi trodde vi skulle missa ett av flygen, men allt löste sig slut och vi kom fram till Dallas ca 21 och då väntade en goodie bag på hotellet samt de matlådor man kunde beställa innan resan som består av ris (valfritt), kyckling/kalkon/biff och grönsaker.
Idag (tisdag) var jag såklart väldigt jetlaggad och vaknade tidigt. Kl 06.00 var nästan alla i gänget med på veckans första pass, ett HIIT-pass utanför hotellet.
 Efter hiit-passet var det frukost och det fanns både gröt, bär, äggröra, frukt (och en massa sockerflingor, pop-tarts och munkar såklart) så det fick bli gröt för min del.
Efter frukosten var det dags att bege oss till gymmet ...destination för ett första individuellt pass. Jag och Helene körde armar och rumpa och jag hittade min nya favoritmaskin!! Spana in mitt Instagram eller Snapchat (tastyhealth) för mer bilder och videos.
På eftermiddagen åkte vi till ett superstort Walmart för att handla lite mat och snacks. Jag blir verkligen som ett barn på julafton när jag går i butiker i USA och den gången var inget undantag. Jag hade nog kunnat gått och kollat runt i flera timmar om det inte vore så att vi hade en tid att passa. Jag såg att de har en Whole Foods här i krokarna så sa försöka ta mig dit någon dag.


Träningsvärken börjar redan bli påtaglig och det känns skönt att kunna träna ordentligt nu denna veckan. Senaste månaderna har varit under all kritik för mig när det gäller träningen! Det har blivit få träningstillfällen och när jag väl tränar har jag varit seg och trött. Det är verkligen inte likt mig att inte prioritera träningen men det har fått bli så nu ett tag men jag känner att jag inte mår bra av att inte träna lika regelbundet och därför är det här resan lite av en "nystart" för mig med träningen, en resa för att insupa en massa inspiration, träffa nya vänner och se Dallas.

Jag kommer uppdatera mer om resan både på bloggen, på Snapchat och på Instagram!

4 kommentarer:

 1. Roligt att du delar med dig av resan, mycket intressant. Ha det bra, kram!

  SvaraRadera
 2. Hejehej vad heter du på instagram? ☺☺☺ Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Once you request for our Best Custom Essay Services our writers use a guide in creating your assignments. Each paper is crafted from scratch to guarantee plagiarism free work. Whether you have a topic in mind or require help in choosing the most suitable topic, Buy Pre Written Essays can help get your paper completed.

  SvaraRadera
 4. Fill up your travel map with the help of Things to do - seize the opportunity to discover the world around you.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...