onsdag 23 november 2016

Ses vi på Fitnessfestivalen i helgen?


Gud vad månaderna går fort, det känns som om det var igår jag tävlade på Luciapokalen 2008, min första tävling i Sverige och jag kommer ihåg hur nervös jag var! Jag hade tävlat i USA 2 gånger tidigare det året så formen var riktigt bra, men eftersom jag inte hade tävlat i Sverige tidigare visste jag inte riktigt vad jag hade att vänta mig. Jag kommer ihåg att jag kände mig lite ensam eftersom jag i USA hade tävlat för ett stort team som hela tiden hjälpte och stöttade varandra men här i Sverige var jag helt ensam. Det var en superkul tävling och det var den sista tävlingen jag gjorde där kroppen faktiskt var med mig och svarade bra på dieten. Det var efter den tävlingen som kroppen började balla ur...
Jag, andra till höger
Ni som har följt mig ett tag vet hur kämpigt det var för mig att komma tillbaka efter mina tävlingsdieter och ni som inte följt mig så länge kan gå tillbaka och läsa mer om det om ni vill.
Det här med problem med ämnesomsättningen och förhållandet till mat efter en diet är fortfarande aktuellt i och med att det är allt fler som bestämmer sig för att tävla, så har ni några frågor kring detta får ni gärna kommentera eller maila mig så ska jag försöka svara så gott jag kan!

Jag minns det också som igår när jag och Adeline stod på Älvsjömässan och snickrade ihop vår lilla Add Ice cream-monter. Add Ice cream lanserades ju i augusti förra året och vi var helt nya på marknaden då Fitnessfestivalen ägde rum och vi var helt överrumplade över att så många kom förbi vår monter och käkade glass trots att vi var ett så nytt företag! Fantastiskt kul!
Vi har växt till oss en del från förra årets Fitnessfestival och i år kommer montern vara större och vi har lagt ner en massa tid på att ni som kommer förbi ska ha kul! Vi har självklart med oss den nya smaken "Pepparkaksdeg" så ni som kommer förbi och inte inte haft möjlighet att smaka den än kommer kunna göra det (och de andra smakerna också såklart).
Jag kommer vara i vår monter hela helgen och vi har med oss både ambassadörer, profiler och sponsrade. För dig som vill träffa några av våra profiler kommer tiderna här:

Lördag 26/11
Josef Balevasi (@josefbalevasi) 10-12
Mikela Kellner (@mikaelakellner) 12.30-13.30
Niklas Wadman (@youagainstyou_) 13-15
Josefin Lindell (@jokklo) 13.30-15.30
Helene Ahlson (@heleneice) 15.30-16.30

Söndag 27/11
Niklas Wadman (@youagainstyou_) 15-17


Vilka av er kommer vara på Fitnessfestivalen? Ni kommer väl förbi och säger hej!?

1 kommentar:

  1. hej!
    Jag läser din blogg dagligen och går igenom dina tips och trixs. Började gumma för enbart 6 månader sedan men är redan sugen på att under 2018 testa just luciapokalen. Dock är jag lite förvirrad i vad som behövs, ett team, en tränare, någon som kan kost osv. Är tacksam för all hjälp som man kan få :)bor i stockholm
    ha en bra dag mvh// karolinakempe@hotmail.com

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...