onsdag 30 november 2016

Fitnessfestivalen 2016

Helgen som vi på Add Ice cream har förberett oss inför så länge är över. Och vilken helg! Sist jag såg så mycket folk på Fitnessfestivalen var sista året det hölls i Göteborg (förförra året) och då fick jag nästan lite panik för att det var så mycket folk i gångarna. I år var mässan både större och bättre och även om det var mycket folk så kunde man ändå röra sig mellan montrarna.
Vi hade byggt upp en monter där man självklart kunde smaka på glass och även ta lite roliga bilder med sina vänner, en proffs-selfie med andra ord. Grymt kul att alla verkligen släppte loss och alla bilder blev så snygga!!

Det har varit en fantastiskt roligt helg och jag är så himla glad och tacksam över alla fina kommentarer, både av er som läser bloggen och av er som gillar Add Ice cream. Jag blir alltid lika glad när ni kommer fram och pratar! Ett stort tack till alla er som hjälp oss, tack till alla grymma ambassadörer som varit med oss på mässan och tack till Ove och Catharina Rytter för en enormt välorganiserad mässa!
På lördagen var det proppfullt med folk på mässan och jag hann knappt gå runt och kika själv men jag tog ett par vändor till Bodylab's monter där de serverade belgiska våfflor med alla möjliga olika toppings. Pricken över i't var att lägga en sked Add Ice cream på och jag blev riktigt impad av Josefins (@jokklo) våffla med Pepparkaksdegs-glassen på. Wow säger jag bara!!
Efter mässan på lördagen var det dags för teamträff med vårt ambassadörsteam. Vi pyntade till Add Ice cream HQ och käkade middag från Icha Icha, myste, lekte charader (det är ju riktigt kul med charader ju!) och käkade glassbuffé. För man kan ju inte jobba på ett glassföretag utan att käka glassbuffé, eller hur?!
Foton: Paulina Sounvieri
Jag har inte riktigt hunnit återhämta mig efter mässan än känner jag men just nu är jag nere i Skåne och jobbar med ett projekt med Add Ice cream. Igår körde jag första riktiga träningspasset på nästan två månader då jag dragits med både förkylning, sprängande huvudvärk, skador och problem med magen (IBS som blir värre av stress) senaste tiden. Nu hoppas jag kunna träna på utan avbrott, såhär länge har jag aldrig gått utan träning och det känns i både kroppen och i huvudet kan jag lova.

Nu ska jag baka lite julrecept som kommer på bloggen kommande veckor. Har ni några önskemål? :)

6 kommentarer:

 1. Hej!

  Tips; saffranssemlor, pepparkakskladdkaka, nutellafudge, pepparkaksrulltårta, kryddkakor, chokladsnitt, kumminknäcke, saffrankärleksmums :)

  SvaraRadera
 2. Någon proteinrik saffranskaka, proteinknäck, eller proteincheescake! :D

  // Dino

  SvaraRadera
 3. Hej Sanna
  Hoppas du får vara frisk till jul nu ;) det är inte bra att stressa vet du!!! :)
  Jag skulle vilja att du lade upp ett bra recept på ostkaka som man kan äta med gott samvete till julkaffet på julafton när alla andra sitter med söta julkakor ;)
  //Malin

  SvaraRadera
 4. Pepparkakskladdkaka, kanderade apelsinskal doppade i choklad, saffrans-snittar, knäckebröd utan fröer.

  SvaraRadera
 5. Var så trevlig förra helgen!
  Kul du tyckte om fotona jag tog också.

  Ha det så bra Sanna!

  Kram
  Paulina Suonvieri
  100kitchenstories.se

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...