söndag 4 december 2016

Mina favvo-julrecept


Snart jul och jag håller på att klura ut lite nya julrecept. I och med att det kan vara svårt att hitta alla recept i registret på bloggen (jobbar på det!) tänkte jag göra en liten sammanfattning av de julrecept jag har gjort och de jag tycker passar till julhelgen så ni kan testa dem om ni vill. Tills det kommer nya på bloggen det vill säga :)

Frukost och bröd

Julmat
Bakverk och godbitar

Innan jag säger god natt så måste jag tipsa om ett par riktigt bra hörlurar!! Jag lyssnar alltid på musik när jag tränar och tycker att många hörlurar som man stoppar in i öronen bara åker ut om man kör lite tuffare träning med hopp, löpning eller liknande. Jag fick hem Sudio's nya Regent hörlurar i veckan och blev riktigt glad över hur bra de var! Trådlösa, bra ljud, sitter bra på huvudet och har en liten designdetalj på sidan av lurarna som man kan byta ut för att få sin egen touch på dem.
Om du är sugen på nya hörlurar kan jag varmt rekommendera dessa och ni får 15% rabatt hos Sudio fram till 24/12 med koden: JulTastyhealth (jag får ingen kickback på försäljning utan har bara fått möjligheten att ge er en rabattkod).

God natt på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...