tisdag 27 november 2012

Pepparkaksprotein fudge, ett måste inför jul :)

För ett par veckor sedan blev jag tillfrågad av Anna från Proteinpow om att bli en "contributor" till hennes sida, dvs att skriva recept för hennes sida. Självklart tackade jag ja!! :) Jag kommer att en gång i månaden göra ett gäst-inlägg på hennes sida och jag ser verkligen fram emot att få jobba ännu mer med denna fantastiska kvinna.

Anna, som bor i England, är ett av skälen till att jag utvecklat denna passion för att baka med proteinpulver och hon är också den som pushade mig att starta den här bloggen. Jag har följt henne ett bra tag och hon är inte bara helt otroligt begåvad, hon är dessutom rolig, generös och har ett stort hjärta och delar gärna med sig av sina framgångar. Hon har fått sina recept publicerade i en av mina favorittidningar Oxygen och hon har en artikelserie på www.bodybuilding.com.

Jag kontaktade Anna i somras då jag såg att hon skulle till Stockholm (hennes pappa bor här och jobbar på Grekiska konsulatet) och vi ordnade en liten Proteinbaknings-workshop där vi och några fler experimenterade med en massa olika proteinpulver och andra roliga ingredienser. Läs mer om denna workshop i detta inlägg.
Vi har sedan dess hållit kontakten och planerar att eventuellt hålla en workshop (i bakning med proteinpulver såklart :) tillsammans här i Stockholm nästa år.
Någon som skulle vara intresserad av att delta??

Jag gjorde som ett första recept till Proteinpow's sida en Pepparkaksprotein fudge och den är grymt god och nästan ett måste nu inför jul. Receptet hittar ni HÄR. Jag kommer snart även lägga ut en low-carb-version av detta recept så håll utkik :)

25 kommentarer:

 1. Är absolut intresserad av att delta i en workshop...skulle vara enormt kul och lärorikt! Pepparkaksprotein fudge ska bli ett nöje att testa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt!! Det kommer mer information om detta nästa år om vi får något intresse :)
   Hoppas du gillar pepparkaks-fudgen!!

   Radera
 2. Jag är mer än intresserad!! Vore superskoj att få experimentera med proffs som er :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul! Ser fram emot det och hoppas verkligen det blir av! :)

   Radera
 3. Jag är definitivt intresserad av detta och vet att det även skulle intressera mina syster och sambo! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Håller er uppdaterade om och när det blir av :)

   Radera
 4. Ser fram emot lowcarb versionen! :)

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Tackar för en otroligt inspirerande sida som jag kikar in på varje dag:) prövat många av dina recept då mina egna trix i köket med proteinpulver och andra nyttigare varianter inte alltid varit så lyckade så din inspiration smittar av sig och det är lättare att få ihop ngt gott:) Jag skulle tycka att det vore kul med att vara med och lära mig mer om hur man får till det på bästa sätt.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jenny!
   Åh vad roligt att höra!! Det är så kul att höra att du experimenterar i köket och gillar att baka med proteinpulver. Jag håller dig underrättad om den framtida workshopen :)

   Radera
 6. Mums!
  Längtar efter low carb versionen! :D

  SvaraRadera
 7. Men va roligt att du får gästblogga :) Men det är klart du får. Dina recept är underbara och du slutar aldrig att inspirera!

  Dessa fudge låter lite för bra för att vara sant. Ska definitivt testas hemma hos mig. Tack för alla fina recept du delar med dig av!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns jättekul! Tack så mycket, kul att höra att jag lyckas inspirera med mina "protein-bak" :)

   Tack själv, hoppas du gillar dem!

   Radera
 8. Kan du inte lägga ut på svenska? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska bara höra med Anna om det är ok (skrev receptet exklusivt för hennes sida, men det ska nog gå bra). Annars gå det att översätta hennes sida om du använder Google Chrome :)

   Radera
 9. Skulle var jätte glad om du ville skriva över på svenska :))

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Vad är "almond meal"? Den svenska översätter givetvis till "mandel måltid" hehe. Och det kanske är rätt, men då har jag ännu mindre aning om vad det är :)

  Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, det är väl klart att det är det! Så pinsamt så här i efter hand men tack för bra svar! :)

   Radera
  2. Ha ha, ingen fara. Jag blandar själv ihop alla amerikanska namn och mått :)

   Radera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...