För ett par veckor sedan blev jag tillfrågad av Anna från Proteinpow om att bli en "contributor" till hennes sida, dvs att skriva recept för hennes sida. Självklart tackade jag ja!! :) Jag kommer att en gång i månaden göra ett gäst-inlägg på hennes sida och jag ser verkligen fram emot att få jobba ännu mer med denna fantastiska kvinna.
Anna, som bor i England, är ett av skälen till att jag utvecklat denna passion för att baka med proteinpulver och hon är också den som pushade mig att starta den här bloggen. Jag har följt henne ett bra tag och hon är inte bara helt otroligt begåvad, hon är dessutom rolig, generös och har ett stort hjärta och delar gärna med sig av sina framgångar. Hon har fått sina recept publicerade i en av mina favorittidningar Oxygen och hon har en artikelserie på www.bodybuilding.com.
Jag kontaktade Anna i somras då jag såg att hon skulle till Stockholm (hennes pappa bor här och jobbar på Grekiska konsulatet) och vi ordnade en liten Proteinbaknings-workshop där vi och några fler experimenterade med en massa olika proteinpulver och andra roliga ingredienser. Läs mer om denna workshop i detta inlägg.
Vi har sedan dess hållit kontakten och planerar att eventuellt hålla en workshop (i bakning med proteinpulver såklart :) tillsammans här i Stockholm nästa år.
Någon som skulle vara intresserad av att delta??
Jag gjorde som ett första recept till Proteinpow's sida en Pepparkaksprotein fudge och den är grymt god och nästan ett måste nu inför jul. Receptet hittar ni HÄR. Jag kommer snart även lägga ut en low-carb-version av detta recept så håll utkik :)
Är absolut intresserad av att delta i en workshop...skulle vara enormt kul och lärorikt! Pepparkaksprotein fudge ska bli ett nöje att testa.
SvaraRaderaVad roligt!! Det kommer mer information om detta nästa år om vi får något intresse :)
RaderaHoppas du gillar pepparkaks-fudgen!!
Jag är mer än intresserad!! Vore superskoj att få experimentera med proffs som er :)
SvaraRaderaKul! Ser fram emot det och hoppas verkligen det blir av! :)
RaderaJag är definitivt intresserad av detta och vet att det även skulle intressera mina syster och sambo! :)
SvaraRaderaVad roligt! Håller er uppdaterade om och när det blir av :)
RaderaSer fram emot lowcarb versionen! :)
SvaraRaderaDen kommer nästa vecka :)
Raderaså kult! følger proteinpow :D
SvaraRaderaVisst är hon grym!!??
RaderaHej!
SvaraRaderaTackar för en otroligt inspirerande sida som jag kikar in på varje dag:) prövat många av dina recept då mina egna trix i köket med proteinpulver och andra nyttigare varianter inte alltid varit så lyckade så din inspiration smittar av sig och det är lättare att få ihop ngt gott:) Jag skulle tycka att det vore kul med att vara med och lära mig mer om hur man får till det på bästa sätt.
Hej Jenny!
RaderaÅh vad roligt att höra!! Det är så kul att höra att du experimenterar i köket och gillar att baka med proteinpulver. Jag håller dig underrättad om den framtida workshopen :)
Mums!
SvaraRaderaLängtar efter low carb versionen! :D
Kommer snart :)
RaderaMen va roligt att du får gästblogga :) Men det är klart du får. Dina recept är underbara och du slutar aldrig att inspirera!
SvaraRaderaDessa fudge låter lite för bra för att vara sant. Ska definitivt testas hemma hos mig. Tack för alla fina recept du delar med dig av!
Ja det känns jättekul! Tack så mycket, kul att höra att jag lyckas inspirera med mina "protein-bak" :)
RaderaTack själv, hoppas du gillar dem!
Kan du inte lägga ut på svenska? :)
SvaraRaderaJag ska bara höra med Anna om det är ok (skrev receptet exklusivt för hennes sida, men det ska nog gå bra). Annars gå det att översätta hennes sida om du använder Google Chrome :)
RaderaSkulle var jätte glad om du ville skriva över på svenska :))
SvaraRaderaSe svar ovan :)
RaderaHej!
SvaraRaderaVad är "almond meal"? Den svenska översätter givetvis till "mandel måltid" hehe. Och det kanske är rätt, men då har jag ännu mindre aning om vad det är :)
Tack för en bra blogg!
Det är mandelmjöl :)
RaderaHaha, ja, det är väl klart att det är det! Så pinsamt så här i efter hand men tack för bra svar! :)
RaderaHa ha, ingen fara. Jag blandar själv ihop alla amerikanska namn och mått :)
RaderaDen här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera