måndag 26 november 2012

Vinnare i tävlingen utsedd!!

Bild från Linneas skafferi
Förra veckan annonserade jag ut en tävling där en lycklig vinnare skulle ägare till 3 påsar Whey Gourmet Delite (en påse i varje smak: choklad, vanilj och jordgubb) och 2 burkar av Proteinbutikens nya BCAA Complex i smakerna Apelsin och Lemon & Lime.
Jag tackar ödmjukast alla som deltagit och alla förtjänar att vinna detta paket, men alla tävlingar måste ju ha en vinnare och den här gången har jag, tillsammans med personal på Proteinbutiken, utsett följande person till vinnare:

Linn Strömberg
Hennes blogg hittar ni HÄR

Med motiveringen:
Skulle bli oerhört glad om jag vann! Både jag och pojkvännen tränar, så det blir en hel del pengar på kosttillskott varje månad. (Jag gillar dessutom att baka med proteinpulver osv, och har testat många av dina recept. MUMS!) Så ibland räcker inte pengarna riktigt till annat, att hitta på saker tillsammans och göra vardagen lite roligare emellanåt. Men det är ett val vi gjort, såklart.

Detta paket skulle helt enkelt göra så att vi en månad, för en gång skull, kan göra något roligt tillsammans. Skulle passa sååå bra såhär runt hösten/vintern, då man kommer hem från jobbet är och lite extra trött. Att få ett litet avbrott i vardagen och känna att man bara har tid för varandra. Vi skulle bli såå tacksamma! :)


Jag hoppas att paketet kommer väl till nytta och att ni gör något riktigt mysigt tillsammans!! :)

Till alla andra deltagare: håll utkik här på bloggen, det kommer fler tävlingar så småningom ;)
Bild från thecollegecrush.tumblr.com

 Imorgon blir det pepparkaks-protein-fudge för hela slanten!! Det receptet vill ni inte missa :)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...