måndag 19 november 2012

Vinn priser från Proteinbutiken!!


Som ni alla vet använder jag en hel del proteinpulver när jag bakar och mitt favoritpulver är absolut Whey Complete från Proteinbutiken. Jag tycker att vaniljsmaken är mest användbar i och med att man kan göra smoothies med frukt och bär och baka med den och tillsätta kakao om man bakar recept med chokladsmak. Jag gillar även chokladsmaken, cappuchino och päron/vanilj!
För er som inte vet vad ni ska köpa för proteinpulver tycker jag att detta är bra att börja med och ha hemma.

Deras caseinpulver är också riktigt bra att göra proteinfluff med och jag använder mest chokladsmaken men har även vanilj hemma.
Mitt överfulla "skafferi" :)
Proteinbutiken släppte nyligen ett nytt proteinpulver som heter Whey Gourmet Delite och det är en blandning av 4 olika proteinkällor, snabba och långsamma. Det passar bra efter träning eller som mellanmål för de som vill ha ett pulver som mättar bra samtidigt som det innehåller mycket protein men lite kolhydrater och fett. Konsistensen är som en milkshake och finns i smakerna choklad (smakar som O'boy :), vanilj och jordgubb.
De släppte också nyligen BCAA Stack, de godaste aminosyrorna jag druckit!
Aminosyror är de byggstenar som bygger upp protein i kroppen (används bla till hormoner, muskler, immunförsvar osv). det finns 20 olika aminosyror i kroppen och alla har sina egna speciella egenskaper. Av de 20 aminosyrorna är 8-9 av dem essentiella (oklart bland forskare) och detta betyder att de är livsnödvändiga och människokroppen kan inte tillverka dem själv utan måste tillföras via kosten genom proteinrik mat (eller från kosttillskott). BCAA är en förkortning på grenade aminosyror och används främst för att påskynda återhämtningen och muskeluppbyggnaden och för att förhindra muskelnedbrytningen.

Jag använder aminosyror före, under och efter mina träningspass.
Nu har du chansen att vinna ett paket från Proteinbutiken bestående av Whey Gourmet Delite i alla smaker (vanilj, choklad och jordgubb) samt 2 burkar BCAA i smakerna Lemon & Lime och Apelsin.

Allt du behöver göra är att gå in och GILLA Tasty Health's och Proteinbutikens sidor på Facebook (om du inte redan gjort det ;), lämna en kommentar på detta inlägg om att du gjort detta samt ge en motivering till varför du ska vinna. Jag och en anställd på Proteinbutiken kommer att välja ut en vinnare. Tävlingen pågår fram till söndag (den 25:e november) och vinnaren publiceras på bloggen och på Proteinbutikens Facebook sida.

Lycka till! 


109 kommentarer:

 1. Klart jag gillar proteinbutiken och din sida Sanna, det har jag gjort ett bra tag! Testar dina recept, härom dagen blev det frozen peanutbutter fudge cups med pepparkakskrydda till kaffet! :)

  Om jag vinner tänkte jag ge bort dessa i julklapp, till min bror som haft det kämpigt i sommar och tappat massa i vikt, och därigenom också tappat muskelmassa. Men är man en fattig student som så många andra så har man inte råd att köpa allt det där annars <3 Lycka till allihop! :)

  SvaraRadera
 2. Gillat!

  Skulle vara riktigt kul för en arbetslös att ha lite protein och BCAA igen, kul också då o testa whey gourmet, proteinbutiken har ju klart högst kvalitet! Lilla julafton om man nu skulle ha sån tur :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Har läst dina inlägg via kostrådg-sidan på FB (och har nu även gillat dig o PB på FB). Varje gång du lägger upp ett recept, så blir jag jättesugen på att testa - mycket tack vare alla dina härliga bilder! Nu vore detta möjligt om jag vann :). Jag är skadad sen i mars (stressfraktur i underbenet) och "får" inte träna som tidigare. Det är mindre lätt att "hålla kroppen i trim" när jag inte får springa (som är min passion och mitt yrke (jag är löpcoach och PT på heltid). Så möjligheten att åter våga baka, på ett nytt(igt) sätt skulle ge min vardag guldkant!! Håller tummarna :)

  SvaraRadera
 4. Gillat :-)

  Har hittat till din sida nu i november samtidigt som jag kör Fitness-fighten under denna månad, så har varje dag suktat efter dina recept och gillar verkligen att baka så skulle jag vinna detta paket så hade jag blivit väldigt glad över att få laborera lite hemma i köket o stilla mitt gottesug med något mer nyttigt alternativ!

  SvaraRadera
 5. Oh, jag visste inte ens att du fanns på Facebook, självklart var jag snabb med att gilla både din- och Proteinbutikens sida. Perfekt att få löpande uppdateringar då man kanske inte alltid har möjlighet att kika in på bloggen (även om det brukar bli i alla fall en gång om dagen)

  Jag är än så länge ganska ny på området som gäller tillskott men känner att jag under den tid jag följt din blogg här har lärt mig så otroligt mycket och nu börjar få en lite bättre bild av vad som kanske skulle passa just mig och mina behov. Innan jag köper på mig allt för mycket, skulle jag dock vilja prova i mindre skala och detta fina vinstpaket hade därför varit perfekt. Användningsområdena för ett kombinerat pulver med både snabba och långsamma proteiner känns betydligt bredare och med flera olika smaker hade jag med all enkelhet kunnat testa dem både i ren shakeform såväl som i min bakning.

  Håller tummarna för att tomten kommer tidigt i år ;)

  Kram

  SvaraRadera
 6. Hejhopp duktiga du!
  Jag har gillat både dig och PB på facebook, och skulle så fruktansvärt gärna vinna detta paket. Jag har aldrig provat BCAA, pengarna finns helt enkelt inte, då jag är portad hemifrån, pluggar och redan måste vända på mynten för att ens överleva. Just nu har jag en liten svacka i motivationen, och det skrämmer mig. Träningen är mitt allt och vad som räddade mig för 1,5 år sedan, jag är så rädd att falla tillbaka i "hopplösheten" där känslorna av otillräckighet tar över. Jag hoppas och tror att ett litet fint paket från proteinbutiken skulle rycka upp mig, få mig att tagga till och ja, jag skulle helt enkelt bli himla glad.
  Hur som, tack för en inspirerande och fin blogg, blir uppriktigt glad när du uppdaterar med nya härliga recept och inlägg.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Gillat!
  Kollar in din sida OFTA för att se om det finns några nya smarriga recept. Inte trodde jag att man kunde göra så mycket gott på proteinpulver. Kul att kunna variera den traditionella proteindrinken :). Om jag vinner skulle jag dela paketet med min man. Tränar båda två och då går det åt en del proteiner samt man kan variera smakerna.

  SvaraRadera
 8. Gillat!! :)

  Jag är en 20-årig tjej som alltid älskat att träna! Jag har tidigare inte riktigt förstått mig på grejen med styrketräning och gym, men för några veckor sedan testade jag på för första gången och fastnade direkt. Har suttit vid fastklistrad vid datan och läst om styrketräning, kost och vila (de var även då jag hittade din blogg) och tror att jag nu lagt upp ett bra träningsschema och bra rutiner för mig själv! Jag tränar oftast 6 dagar i veckan och utav dom är tre dagar styrketräning, och de är dom dagarna jag ser fram emot som mest! Har ofta, och får fortfarande höra att folk tycker att jag är liten och smal, "du måste äta mer", "vilka små armar", men det är inte så jag vill att folk ska se och uppfatta mig. Mitt mål är att skapa definition och få synliga muskler och jag vill att folk ska se på mig och istället tänka: hon tränar! vilken kropp! vilken hälsosam tjej!

  Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle de verkligen hjälpa mig! Jag skulle ha mer energi vid träningen och min kropp skulle få i sig de näringsämnen den behöver. Det skulle också ge mig den där extra puschen vid träningspassen så att jag tar ut mig själv till fullo. Sist men i princip viktigast så skulle de verkligen underlätta för mig, då jag oftast tränar på morgonen innan skolan, att slänga i sig en proteinshake innan passet för att få energi till att orka! För vanligtvis får jag inte i mig något på morgonen innan träningen, vilket jag vet är oerhört negativt för mina resultat...

  Jag håller tummarna och tackar för en grymt bra och inspirerande blogg!


  SvaraRadera
 9. Varför jag bör vinna ett paket från proteinbutiken? Självklart för att få chansen att smaka deras nya produkter, jag är så enformig så jag går in i deras butik, jag tar mina säkra kort, surrar med den undrbara personalen i timmar men får tunnelseende då jag ska handla, tyvärr. Så detta vore ju ett yperrligt tillfälle att våga gå utanför tunneln och våga prova något nytt.

  SvaraRadera
 10. Haloj!
  Har gillat båda sidorna på facebook :)
  Skulle bli super glad om jag vann, har fått två barn under två års tiden och nu har jag precis börjat kämpa med att få bort lite öveloppsfett och bygga lite muskler. Och lite proteinpulver skulle vara super! Har länge menat beställa men vet inte vad jag skall välja, haha. Så ett färdigt paket vore ju inte illa!
  Dessutom skulle det vara skoj att kunna provbaka dina recept, men har inget proteinpulver.. Försökte mig på ett av dina recept på choklad kaka men utan proteinpulver blev det till ingenting ;)

  SvaraRadera
 11. Gillat :). Vore kul att någon gång vinna lite kosttillskott efter alla pengar jag lagt ner på tillskott för ev. tävlingssatsning. Det skulle komma väl till pass.

  SvaraRadera
 12. Oj vad gärna jag skulle vilja vinna detta! ;) jag är en socionomstuderande tjej som har som mål att bygga lite muskler för att få en stark och hälsosam kropp. Jag använder proteinpulver som ett komplement till min vanliga kost eftersom jag , pga tidigare ätstörningsproblematik, har väldigt svårt för att äta tillräckligt mycket som krävs för ett muskelbygge. Oturligt nog är ekonomin inte så laddad när man är student så jag har inte råd att köpa och prova en massa olika sorter. Det här skulle vara toppen att vinna detta! KRAM och tack för en otroligt inspirerande blogg!!

  SvaraRadera
 13. Jag älskar proteinbutiken och har alltid blivit nöjd med beställningarna där ifrån, och jag har länge varit nyfiken på Whey Gourmet Delite! Därför skulle det vara otroligt kul att vinna ett sådant generöst pris.
  Sen i Augusti har jag bott i Spanien för att plugga, och jag kan inte tänka mig en bättre "julklapp" att komma hem till under jullovet i december än lite sjyssta tillskott. Jag kör på med gym så gott det går här på solkusten, men det skulle behövas fyllas på med lite annat än paella och tapas emellanåt. Träningen får mig att fokusera bättre i skolan men självklart vore det fint att få visa upp lite fina resultat kroppsmässigt när strandsäsongen drar igång igen!

  SvaraRadera
 14. Har gillat din och proteinbutiken på FB :-)

  Jag skulle bli riktigt glad av att vinna dessa kosttillskott !
  Har länge varit nyfiken på dem då jag hört mycket positivt men inte haft pengar att beställa.

  Tränat i många år och skulle jag vinna dessa skulle de inte gå till spillo -.-

  MVH Michaela

  SvaraRadera
 15. Gillat på FB:)

  Jag sku vetkligen uppskatta detta powerpaket. Jag har gått ner 22 kilo på de senaste 2 åren (efter att jag födde mitt tredje barn) nu har jag mkna sega sista 5 kilon kvar:) detta sku stöda min sista spurt till att bli fit:)
  Mvh johanna

  SvaraRadera
 16. Gillat!

  Skulle bli oerhört glad om jag vann! Både jag och pojkvännen tränar, så det blir en hel del pengar på kosttillskott varje månad. (Jag gillar dessutom att baka med proteinpulver osv, och har testat många av dina recept. MUMS!) Så ibland räcker inte pengarna riktigt till annat, att hitta på saker tillsammans och göra vardagen lite roligare emellanåt. Men det är ett val vi gjort, såklart.

  Detta paket skulle helt enkelt göra så att vi en månad, för en gång skull, kan göra något roligt tillsammans. Skulle passa sååå bra såhär runt hösten/vintern, då man kommer hem från jobbet är och lite extra trött. Att få ett litet avbrott i vardagen och känna att man bara har tid för varandra. Vi skulle bli såå tacksamma! :)

  SvaraRadera
 17. Lämna barn, jobba, hämta barn, laga mat, barnprogram= träna hiit med kettlebells i källaren,
  läsa godnattsaga, duscha....
  Kvällen är min= BAKA med recept och inspiration från Tasty Health.
  Kropp och själ mår så bra!
  Att byta ut del av vetemjöl mot proteinpulver, njuta av form och smak av dessa konstverk.
  Detta kan man t.o.m bjuda till en Monark:)
  Om Proteinbutikens varor är lika bra som det påstås, måste man först prova innan åsikt kan fås.
  Tack för all inspiration

  SvaraRadera
 18. Naturligtvis har jag gillat;)
  Igen

  SvaraRadera
 19. Vill du vinna ett presentkort värde 1000.- på Stadium?

  Tveka inte att delta i min tävling på: http://runtheworld.webblogg.se/2012/november/tavling.html#comment

  Lycka till!

  SvaraRadera
 20. Nu har jag gillat!

  Jag är 17 år och började träna styrketräning på gym för ca 1 år sedan. Då var det jag en ensam liten tjej på 16 år 167cm bland alla stora killar. Jag kan erkänna att jag kände mig väldigt liten och klen i jämförelse med dem. Men efter att ha tränat ett tag var det som borta och nu får jag kommentarer av killar som tycker det är fascinerande hur en så liten tjej kan vara så stark. Jag blir lika glad varje gång jag hör något sådant. Höjdpunkten på dagen är att på komma in på gymmet och köra ett hårt pass så svetten rinner. Jag älskar träning och det blir bara roligare och roligare allt eftersom jag känner att jag blir starkare.

  Jag har länge tänkt att köpa proteinpulver och aminosyror dels för att få i mig tillräckligt med protein för att få ut det bästa med träningen "att bugga muskler". Tycker det är svårt att få i mig tillräckligt med protein under dagen då det inte är jag som bestämmer vad det är för mat i skolan osv. Men jag skulle även vilja baka med det då jag tycker att baka och hitta på nya saker. Dina recept verkar jätte goda men har ju dock inget pulver att baka med. Jag har inte riktigt fått mig till att köpa något pulver eftersom jag studerar andra året på gymnasiet och får inte så mycket pengar i månaden. Sen så vet jag inte riktigt vad för pulver jag ska köpa heller. Eftersom det kostar en del vill jag ju få något som smakar gott också.

  Det skulle ju vara perfekt att få ett paket med en blandning av allt och kanske blir det så att jag kan få mig till att köpa proteinpulver då jag vet vad jag betalar för.

  SvaraRadera
 21. Hej!
  Tack för en bra blogg!

  Charlotte Perellis proteinpulver, är det vassle eller casein? Är det ett bra proteinpulver? Jag fick det i födelsedagspresent och funderar på om hennes chokladproteinpulver går att använda vid bakning eller om man bör skaffa de som du tipsar om?

  Sedan har jag även One Whey 100% vassleprotein, vad tycker du om det?

  Tacksam för svar då jag inte är särskilt hemma på proteinplanet! :)

  SvaraRadera
 22. Tack för en bra blogg!
  Använder mig av jättemycket proteinpulver i alla dess former dagligen, men jag har aldrig testat just det här märket som du tävlar ut! :) Vore kul med lite variation! :) Jag kommer aldrig på varför just JAG ska vinna i tävlingar, så jag bara hoppas på att du väljer mig trots att jag knappt har skrivit någon motivering :)

  /Emilia !

  SvaraRadera
 23. Hej!
  Gillar båda sidorna nu. ;)

  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann detta paket, det skulle vara till stor hjälp efter mitt år i USA. Det har blivit lite mycket av det goda. Jag är nu redo att kämpa hårt för att komma i form igen. Protein hade hjälp väldigt mycket. Jag skulle även dela paketet med min älskade mamma som verkligen behöver komma igång med träningen. Framförallt för hälsans skull. Jag har testat lite recept från dig men bakat utan proteinpulver, uppskattas till 1000 av alla mina familjemedlemmar. Tack för en fin hälsoblogg.

  Kram Emma

  SvaraRadera
 24. Har gillat din sida och proteinbutikens facebook sida sedan länge. Älskar verkligen din blogg och alla dina recept ser allt så goda ut. Har inte haft så mycket tid över för att prova dina recept, men det ska göras inom en snar framtid. Därför vore det grymt att vinna så jag kan fylla upp skåpen då det går åt en hel del proteinpulver varje dag, samt för att Proteinbutikens produkter är bara bäst. Brukar inte ha så tur att vinna, men denna gång håller jag tummarna för det. Så välj gärna mig=)

  /Therese

  SvaraRadera
 25. Gillat :) (den här sidan gillade jag ju såklart redan)
  Skulle ju vara kanonbra att vinna detta paket! Det går ju åt en hel del pulver nu och plånboken blir kanske inte alltid så glad när man shoppar loss :/ Dessutom så har jag länge tänkt prova att börja med BCAA men det har liksom inte blivit av.. mest pga att jag prioriterat att köpa proteinpulver och har inte riktigt haft råd att köpa båda.

  Håller tummarna :) // Lisa Decker

  SvaraRadera
 26. Gillar bägge sidor (tasty healths sedan länge)
  Har alltid varit skeptisk mot proteinpulver, vissa smakar verkligen som "hej kom och hjälp mig dö", men nu efter att ha sett alla dina recept, så hade jag gärna blivit motbevisad :))

  SvaraRadera
 27. Gillat! Jag vill såååå gärna vinna detta! Håller som bäst på att träna mig tillbaka till min kropp efter att ha fått barn för 9 månader sen. Har inga extra kilon eller så, men vill gärna få mer muskler, plattare mage och jaaa... helt enkelt en enligt mig snyggare kropp. Har nyss köpt ett prot.pulver whey 80 med chokladsmak, men det smakade... inte som jag tänkt mig helt enkelt. Smakade socker och onyttigt. Efter denna lilla novell, hoppas jag ni väljer mig! ;)

  SvaraRadera
 28. Hej!

  Åh precis vad jag skulle vilja ha! Jag har precis börjat få upp ögonen för detta med att baka med proteinpulver och tycker det är så kul! jag och en kollega pratar dagligen om dina och andra hälsobloggars bakande - så himla inspirerande! Vad vore då inte bättre än detta startkit som jag kan dela med min kollega så att vi kan fortsätta utforska och prova oss fram i denna outforskade bakavdelning för oss?

  Ha en fin kväll!

  p.s. har gillat både din och proteinbutikens facebook-sida d.s.

  SvaraRadera
 29. Hej!
  Nu har jag gillat proteinbutikens sida och din :)
  Jag är snurrig, trodde jag skulle skriva på din fb sida, (som jag gjorde men tog bort det när jag läste ditt inlägg en gång till) får skylla på att jag är blond. hah

  Nu till motivationen, hur svårt är inte det att motivera varför just jag ska vinna?!

  Ja kan börja med att jag värkligen vill vinna!!! Vinna till 100%.
  Jag känner att jag är värd att vinna, min kropp skriker efter proteiiiiin!!

  Efter en lång periods uppehåll så har jag kommit igång med träningen och kosten igen, börjat få tillbaka min gamla kropp och knopp (humöret). Det känns så bra men det är svårt att hinna få i sig det man behöver.

  Jag känner att jag värkligen skulle behöva lite nytt i mitt skafferi som för tillfället är ganska tomt.

  Jag rör väldigt mycket på mig så det är svårt för mig att få i mig allt de man ska få i sig, så att man inte bryter ner kroppen/musklerna, är ute och går mycket (beror på att jag har en hund) och tränar.

  Oj, vart väldigt mycket Jag Jag Jag. Men Ja, vet inte hur jag ska formulera mig på ett annat sätt, skulle ljuga om jag skrev att de var till någon annan. För just nu vill jag fokusera på mitt jag.

  Jag Vill Vara Mitt Bästa Jag!

  Skulle bli så glad av att vinna och LOVAR att om jag skulle vinna så tar ja mer än väl hand om bcaa och Whey Gourmet Delite.

  Nu har jag läst igenom detta inlägg flera gng och vet inte om jag ska skicka iväg det men jag gör de. Kommer inte kunna slappna av tills på söndag!

  Din blogg inspererar!
  Ha det bra
  Johanna

  SvaraRadera
 30. Har du en facebooksida? Hur missade jag det - nu blir det mycket lättare att se när det kommer nya recept/uppdateringar - perfekt! Nu är den och Proteinbutikens hemsida gillad och klar :)
  Och så en motivering på det, hmm...Jag har ju aldrig riktigt varit duktig på det här med matlagning, tydligen så "stökar jag bara ner", enligt resten av familjen. Men nu har jag äntligen vågat mig in igen, och börjat exprimentera/prova nya recept, med mycket inspiration härifrån. "Problemet" är ju att ett flertal innehåller proteinpulver vilket inte finns i skafferiet, och studentkonton tål inte så stora ut svängningar. Så jag skulle vilja vinna för att kunna utvecklas och prova nya recept - (möjligheterna går ju mot oändligheten), bevisa lite för mig själv och andra att jag kan, samtidigt som jag får en hel massa goda och nyttiga bakverk att mumsa på . Hoppas på en tidigt julklapp kan man alltid göra ;)

  Kram på dig!
  Cicci

  SvaraRadera
 31. Hej Susanna!

  Jag tycker det är helt fantastiskt det du gör med att ta fram riktig hälsosamma recept! Tycker alla borde prova att äta hälsosamt och gott på RÄTT SÄTT! Jag har rekommenderat din sida till alla jag känner och Proteinbutikens varor som är supergoda! Kan inte vara utan dessa!

  Min favorit proteinpulver året om (on/off-season) är absolut Whey Complete Vanilj från Proteinbutiken!
  Morgonens havregrynsgröt med kanel, lågkalori äppelmos och detta vaniljprotein på, är som att äta äppelpaj mer marsansås varje morgon! Helt underbart foodorgasm!!!

  Min motivering varför jag ska vinna är:
  - jag tycker Proteinbutikens produkter är dom bästa och har rekommenderat det varmt till alla jag känner som vill vara sund och hälsosam!
  - Whey Gourmet Delite låter som den bästa proteinpulvret för mig och BCAA som är viktigaste aminosyrorna man bara måste ha!
  - då jag är tävlande och lever sunt är både Dina inspirerande och goda recept och bra produkter det viktigaste för mig!... så att Jag är absolut er kandidat!

  Jag håller tummarna ? och hoppas på att få höra från er inom kort!!!
  Kramar
  Maria Kato

  SvaraRadera
 32. Självklart gillar jag din sida och Proteinbutiken på FB! Gjort det för länge sen!!!
  :)

  SvaraRadera
 33. Hej, Jag har gillat bägge sidorna. :)

  Jag är en ex-student med dålig ekonomi då jag för närvarande är arbetslös och söker jobb och boende på annan ort. Just nu kan jag inte ekonomiskt prioritera allt jag i normala fall prioriterar så om jag vann lite pulver skulle det underlätta min vardag. Jag har även dålig inspiration med kosten just nu så ett proteinpulver skulle hjälpa mycket då mitt nart är slut.

  SvaraRadera
 34. Hej

  Denna blogg har jag totalt missat, fy vad ledsen att jag missat den men Åhh så glad jag är att jag faktiskt hittade hit! Jag har letat efter en sån här blogg länge!

  Jag ställer gärna upp i tävlingen.

  Jag börjar tappa kontrollen på min muskelmassa och vikt. Jag är i grund och botten fotbollsspelare men efter en korsbandsskada och tre operationer blev jag tvungen att sluta med fotbollen.
  Jag hade svårt att träna och lyckas sträcka ut mitt knä/ben. Men jag kämpa med löpning ändå fast det gjorde fruktansvärt ont. Nu 4 år senare har jag fortfarande ont men kämpar igenom mina 3-5 mil varje vecka. Nu har jag även börjar styrketräna en del för att få starkare ben och överkropp. Jag har tappat 13 kg pga skadan, detta är enbart muskler som försvunnit. Efter ett halvårs gymmande i kombo med löpning så har jag ändå inte byggt upp muskler. Mina ben är tunna som kycklingen och jag kämpar och sliter. Har funderat på att börja med protein och eventuellt kreatin men aldrig kommit till skott. Har hoppats på att detta ska lösa sig med ändrad kost och mer tid i gymmet. Jag hoppas jag kan få chansen att prova detta och att det kan ge mig mer muskler och bättre självförtroende.

  Har gillat på FB (Tina Carlström).

  Hälsningar Tina
  christinecarlstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 35. Så jag har gillat och motiverat (=
  Håller jag tummarna

  SvaraRadera
 36. Hej!
  Jag är en tjej på 22 år som just nu är hemma och är mammaledig till min 6 månader gamla son!
  Kroppen tog mer stryk än jag hade kunnat ana men nu är jag äntligen tillbaka på banan igen och kan träna nästan allt jag gjorde innan.
  Jag har haft mycket hjälp av din blogg de senaste månaderna och jag har nog provat hälften av alla dina recept :)
  Jag använder mig av proteinpulver dageligen och jag är mycket noga med att det är ett bra pulver men hög kvallité, men smakar det så kostar det!
  Och som ung mammaledig har man inte den bästa ekonomin så därför hade det vart guld för mig att få prova några nya pulver!
  Min sambo är mycket stöttande för mig och han skulle nog också bli glad av lite påfyllning i skafferiet då han är ett riktigt träningsfreak! :)

  Tack för en superbra blogg med kanonrecept!!
  Med vänliga hälsningar Julia Johansson
  Julia.Johansson@hotmail.se

  SvaraRadera
 37. Hej! Nu har jag gillat Tasty Healths och proteinbutikens sidor på facebook. Det vore superkul att vinna för jag följer slaviskt med din blogg och alla superhäftiga recept du gör med proteinpulver :D Nu är jag i ett sånt stadie att jag längtar efter att träna så att jag efteråt ska kunna tillaga nått gott och proteinrikt så musklerna börjar synas ;)Eftersom jag nu är studerande ekar kassan tomt rätt ofta och (tyvärr) är många proteinprodukter lite dyra.

  SvaraRadera
 38. Hej!!

  Har precis hittat din blogg.. och herregud vilka underbara recept här finnes.. :) .

  Tävlingar är alltid skoj, så jag har gillat din sida på facebook och proteinbutikens.. Jag vill vinna för jag har aldrig testat bcaa och ser detta som ett utmärkt tillfälle, att få ta del av en produkt som alla pratar om.. Proteinpulver går som smör här hemma, både till bak och mat..

  Nu hoppas jag tomten kommer tidigt till mig.

  SvaraRadera
 39. Hej!

  Nu har jag gillat din sida på facebook samt alla Proteinbutikens facebooksidor.
  Vore så kul att få vinna då jag alltid har ätit Whey Complete och använder det proteinpulvret när jag bakar dina recept. Jag har dock inte provat deras nya Whey Gourmet Delite och det vore kul att testa nått nytt. Dessutom har jag länge funderat på att börja med BCAA men har dock inte tagit mig i kragen och börjat. Är inne i en svacka nu med träningen och det skulle vara så kul att få lite motivation på posten! :) Tack för en grym blogg med underbara recept!

  SvaraRadera
 40. Hej! Nu har jag GILLAT!! Ville inte att du fanns på facebook annars hade jag gillat för längesen :)
  Har länge följt din blogg och den har verkligen inspirerat mig och har testat många av recpeten.
  Jag skulle sååå gärna vilja vinna paketet. Har druckit proteinpulver ett ganska bra tag men har aldrig testat BCAA vilket jag länge har funderat på att göra men pengarna har inte funnits.
  Nu har jag bestämt mig för att höja min nivå på träningen men behöver då lite extra motivation och detta hade varit en bra kickstart för mig. Lets go strong and fit! :)

  Tack ännu en gång för en grym blogg!!

  SvaraRadera
 41. Jag har gått in och gillat på Ansiktsboken nu! :)

  Varför jag ska vinna är för att jag FULLKOMLIGT ÄLSKAR ATT EXPERIMENTERA MED PROTEIN!
  Din Sida ger mig massor av inspiration då jag ser att man faktiskt kan göra massor av goda/nyttiga rätter för att just kunna äta under diet!
  När jag väl köper protein så använder jag ALLT, jag dricker det efter träning, bakar och lagar mat med det. Min kille tycker att det är onödigt att EXPERIMENTERA när jag ändå får kasta en del som blir misslyckat :(
  MEN jag ger inte upp!
  PROTEIN är en av de viktigaste (enligt mig det viktigaste) näringsämnena vi har, och allt för få människor vet om att det är så viktigt att få i sig rätt mängd protein dagligen!
  Jag vill genom att få testa dessa nya produkter från proteinbutiken, föra vidare mina kunskaper till vänner och sprida mina recept (de lyckade haha) genom sociala medier så som instagram/facebook/twitter med mera!

  Tusen tack för en bra och inspirerande blogg och Tack proteinbutiken för grymma produkter!
  Vänligen,
  Marie

  SvaraRadera
 42. Jag har gillat både din sida och proteinbutikens :)
  Varför jag ska vinna är för att jag bor i Finland och vi har mycket sämre utbud och mycket färre butiker/nätbutiker att köpa olika proteinpulver och dylikt ifrån. Det är oftast jättekrångligt och dyrt att beställa saker från de svenska butikerna och få dem skickade hit.. Så nu skulle jag verkligen bli glad om jag vann och äntligen fick testa proteinpulver från märket du alltid använder! De jag har hemma nu smakar inte så bra, men de är de enda jag kan köpa till ett billigt pris (är studerande) här i Finland.

  Hoppas jag vinner så jag kan testa alla recept du hittar på med goda proteinpulver! :)

  SvaraRadera
 43. Nu har jag gillat!

  Så, varför ska just jag vinna detta pris? För att göra detta kortfattat så har jag aldrig prövat på protein pulver eller BCAA! Jag upptäckte din blogg för några månader sen och fastande direkt! Tycker dina tips och recept är så himla fiffiga och inspirerade, men som jag har märkt så används mycket protein pulver, något som jag inte har hemma. MEN genom att se hur fantastiska och smarriga dina bakelser ser ut och alla positiva feedback du får, kan jag ju inte motstå att drömma om att vilja göra dessa! När jag då såg denna tävling tycker jag att det var perfekt att delta. Dessutom skulle det inte skada att få prova de nya BCAA som verkar! Det skulle vara jättekul att få vinna detta pris för att äntligen prova dina recept, att kunna utveckla min träning men också uppleva dessa smaker som sägs vara gudomliga!

  Kramar
  Sunisa

  SvaraRadera
 44. Har gillat båda sidorna förstås!

  Anledningen till att jag vill vinna är för att det hade hjälpt mig något otroligt nu. Har alltid varit småmullig men lyckades gå ner några kilo för något år sedan men har ytterligare några kvar. Vill SÅÅÅ gärna ha den där slanka kroppen med tydliga muskler. Enda problemet är att jag är en av dom som ger upp direkt när jag inte ser resultat. 2 veckor utan resultat och så ger jag upp... Största problemet ligger i min kost då jag oftast inte har tillgång till "rätt kost" i skolan eller här hemma, då mamma står för alla inköp och matlagning. Att vinna hade nog hjälpt mig väldigt mycket en bit på vägen, då jag lättare kommer kunna få i mig bra proteiner istället för att stoppa i mig massa annat som inte är bra för min kropp. Speciellt efter mina träningspass, då jag alltid får ett enormt sötsug efter choklad. Whey Gourmet Delite choklad hade ju suttit helt perfekt då istället för ett godis-choklad som det ofta råkar bli annars.

  Underbar blogg som inspirerar mig massa, passar på att berätta det när jag ändå kommenterar!
  Kram!

  SvaraRadera
 45. Hej. Jag gillar båda dessa sidor!

  Jag är en tjej som styrketränar 6-7 dagar i veckan, och vet hur viktigt det är med protein efter träning och aminosyror före/under/efter gympasset. Detta märke är nog det enda jag inte hunnit med att testa, och vore en ära att få göra det, det är på tiden inte sant?

  Inspirerade blogg, MVH / Suessie Bylund
  http://fitnessguru.se/suessies

  SvaraRadera
 46. Hej!
  Nu har jag gillat era sidor!

  Jag är en tjej som tränar mycket men har aldrig testat BCAA tidigare, hade varit en bra överraskning nu innan ju med lite nytt att testa. använder proteinpulver ibland men har ännu inte hittat min favorit (beställer ibland från proteinbutiken men adrig testat detta märke lätt att man blir feg och vågar inte testa nya märke ifall man blir besviken) Hoppas detta märke har en gudomlig smak så man kan njuta. Detta kanske blir min favorit så man kan njuta
  Lagar mycket mat och älskar att exprimentera, är inne på din blogg flera gånger varje dag och hoppas på ett nytt inlägg varje gång =)

  Kramar Anna


  SvaraRadera
 47. Nu har jag gillat båda sidorna på Facebook:)
  Jag hoppas verkligen att turen är på min sida så att jag vinner denna tävling! Skulle vara perfekt att få skafferiet påfyllt, såhär i juletider när det finns många andra utgifter..
  Tack för en toppenblogg!:)

  SvaraRadera
 48. Jag har gillat båda sidorna och jag är verkligen så extremt intresserad av att prova proteinbutikens produkter. Jag har hört så mycket gott om dem och med din blogg och all din inspiration skulle det vara guld värt!
  En motiverande julkapp skulle ju aldrig slå fel, det skulle rättare sagt hjälpa mig till rätt spår så här i mörkret...

  BTW, Tack för alla inspiration och motivation som du förmedlar, grym hjälp!

  SvaraRadera
 49. Hej! Har allt gillat din sida sen innan och inspiration så otroligt mycket.
  bakar och experimenterar ännu mer nu när jag läser din blogg. jag får inspiration och motivation att kämpa ännu hårdare med min kost och dagliga träning. Har mina mål och envis som man är vill man bara bli bättre!

  Har alltid haft användning av protein från proteinbutiken, tycker att de är godast, inte minst att baka med o dricka, bättre än andra sorter av protein jag testat, fått bra resultat dessutom.
  Toppenbra! tack för en grym blogg och fortsätt :D

  Mvh Louise

  SvaraRadera
 50. Sådär, då har jag gillat både dig och Proteinbutiken på facebook! Din blogg tittar jag med glädje in på för att få tips och ideer på hur man sätter guldkant på vardagen utan att för den skull göra avkall från att äta nyttigt eller "förstöra" en diet.
  Jag har precis kommit igång med ett för mig anpassat kostschema och där ingår både proteinpulver och BCAA. Proteinpulver har jag använt mig av tidigare men inte riktigt hittat någon favorit än, BCAA är helt nytt för mig. Skulle därför bli jätteglad om jag vann tävlingen och fick möjlighet att testa dessa produkter!

  SvaraRadera
 51. Hej!

  Hittade precis din blogg och blev väldigt glad - man måste absolut inte vara på en diet för att leva hälsosamt, kunde inte hålla med mer! När det kommer till protein är jag dock en riktig nybörjare, om än inte oskuld, har testat en sort och är nu nyfiken på att prova en annan leverantör. Men hjälp vilken djungel det är där ute. Lika många dieter och "sanningar" som det finns om vad man skall och inte skall äta - lika många åsikter verkar det finnas kring olika proteintillskott.

  Gillat er båda på Facebook. Varför skall jag vinna? För att få fortsätta njuta av ett hälsosamt och gott liv. Ett liv som handlar om att behandla kropp och huvud på ett bra sätt. Lära mig mer om protein och få möjlighet att prova många av dina härliga recept. Inte minst inför årets allra bästa högtid - julen! Precis bytt stad och jobb, näst intill bytt liv faktiskt då jag fått mitt drömjobb. Försöker hitta nya rutiner och redo för flera nya infallsvinklar på min vardag :)

  Vänligen,
  Cecilia

  SvaraRadera
 52. Hej!

  Kul med en sån här tävling! :-)
  Är ofta inne och kikar hos Proteinbutiken, men blir sällan så att jag beställer. Tog studenten i somras så plånboken är ju inte den fetaste. MEN hur som helst, har länge varit sugen på att testa både Whey vanilj, för just som du skriver så verkar det vara ett smart val för att baka då det passar med det mesta. Aminosyror lockar också, kanske ännu mer. Tycker det är så galet kul och spännande med kost&hälsa, hur mycket vi påverkas. Okej, nu svamlar jag.

  Har så klart gillat båda sidorna.

  Ha det så bra! :-) /Helle

  SvaraRadera
 53. Hej!
  Båda sidorna är gillade på Facebook nu!

  Varför just jag förtjänar att vinna? Nå, min motivering är säkert inte bättre än någon annans. Skulle jag mot alla odds vinna (murphys lag hägrar hos mig) detta fina paket skulle det vara underbart. Jag har kollat igenom i princip varenda recept på bloggen, skrivit upp en lista över dem. Anledningen till att jag inte har testat dem än? Som fattig student som lever på tusenlappen i månaden och inte bor hemma längre är det svårt att få pengarna att räcka till proteinpulver. Dessutom skulle det vara riktigt trevligt att få en skjuts framåt i träningen med hjälp av proteinpulvret.

  Nehenej, nu känner jag att jag svamlar iväg som vanligt...

  Ha det bra och fortsätt med de grymma recepten och den braiga motivationen du ger!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 54. Gillat proteinbutiken på FB. dock inte nu utan för en tid sedan ;)

  Jag som träningsnarkoman hade uppskattat att vinna saker som verkligen kommer till nytta och är i stort behov av. Går just nu på diet och skulle inte vara mer passande med en kick av en vinst av protein&bcaa i bakfickan.

  Fortsätt med de fantastiska recepten du lägger ut och motivationen du ger bakom dataskärmen. GRYMT!

  BamseKram

  SvaraRadera
 55. Gillat Tasty Health på FB, hittade äntligen din sida där :)
  Använder dagligen proteinpulver så skulle inte tacka nej att vinna hem Whey Gourmet Delite. Det Vore toppen att få möjligheten att testa just detta proteinpulver och se vad det skulle ge för resultat åt just mig och min kropp. + att BCCA aminosyror är super att ta efter träning :)

  Ha en fin dag!
  Mvh,
  Sophia

  SvaraRadera
 56. Har gillat sidorna på facebook :) Toppen att få regelbundna uppdateringar där med ju! ^^

  Jag skulle bli så överlycklig om jag vann! Jag är 22 år och läser till Hälsocoach just nu. Tränar i stort sett varje dag så det går åt en del pulver och då jag är student blir det knapert med ekonomin ibland. Därför jag inte tagit mig i kragen och testat BCCA som jag vart sugen på att göra så länge! Tror det skulle ge mig den där extra skjutsen jag behöver för att få de muskler och den toning av kroppen jag vill uppnå :) Sen så har jag hört att detta pulver ska vara supergott! Så, ja jag sklle verkligen hoppa av lycka om jag vann! :D

  SvaraRadera
 57. Åh äntligen kommer en tävling på min favoritblogg!! Gillar båda sidorna på FB, såklart! ;)

  Detta pris skulle inte kunna komma lägligare!
  Om jag ska försöka göra mig kortfattad: började gymma för ett tag sen och har kört lite sporadiskt med proteinpulver, MEN för några månader sedan bestämde jag mig för att verkligen SATSA! Hittade samtidigt din blogg och med min stora passion för matlagning har jag blivit helt frälst! Det är verkligen en konst hur du kan göra det bästa möjliga av en "selekterad skara" livsmedel... ;) Hat prövat mååånga recept den senaste tiden (i en mindre glamoröst korridorskök..) så nu ekar hyllorna tomma fram till nästa CSN kommer...(pluggar på heltid). Behöver verkligen något som kan få mig att tagga till alla tidiga vintermornar och har länge velat prova BCAA men inte "unnat" mig denna lyx... Det står därför högst på min önskelista i år (bokstavligen!!) men jag tvekar på att päronen förstår sig på detta område :/ Därför skulle en gåva från proteinbutiken vara en julönskan som gått i uppfyllelse!!

  God Jul
  /Hoppfull och taggad student :))

  SvaraRadera
 58. Gillar båda sidorna!

  Hej!
  För ett par år sen började min lillebror att dra med mig till gymmet,
  numera är jag en tjej med väldigt mycket bättre självförtroende och
  förmodligen världens bästa livsstil med träning och bra mat!
  Grejen är den att min lillebror fyller år... På julafton!
  Så först har vi lite kalas på morgonen och senare "vanlig" julafton :)
  Jag skulle mest av allt vilja ge tillbaka lite av allt det jag fått
  av alla hans ansträngningar med att släpa sin syrra till gymmet varje dag!
  Jag tycker verkligen det var ett superpaket och det skulle vara så roligt
  att få ge någonting som tack för att jag mår bättre än någonsin!

  Kram & godjul / Sofie :)

  SvaraRadera
 59. Done and done :)

  Har kommit igång med min träning ordentligt och det har blivit min livsstil, trivs verkligen med det. Jag har blivit väldigt sugen på att prova på kosttillskott för att se om det kan förändra min träning något och för att förbättre resultaten.

  Håller tummarna
  /Kenneth
  kennethlarsson49@yahoo.com

  SvaraRadera
 60. Gillar sidorna! Massor... :)
  Min son tränar mycket och kör med proteinpulver, nu har även hans mor, alltså jag blivit intresserad och vill lägga till det med min träning. Känner att det inte händer så mycket nu fast man tränar och kör på. Om man nu inte hinner till jul, så vore det underbart att få fram sina muskler till våren 2013.
  Så jag vill bli en läcker kvinna & tänkt om man detta kunde få vinna! Håller tummarna.
  Din blogg lägger jag bland mina favoriter
  Kram & trevlig helg
  Ingela

  SvaraRadera
 61. Gillat :) så klart!
  Jag skulle verkligen behöva en påfyllning i skåpet av pulver eftersom det tar slut hela tiden!! Sen jag börjat läsa din blogg har jag äntligen kunnat njuta av "sötsaker" och nyttig mat som är god-på riktigt, utan att musklernas synlighet påverkas och det är hur bra som hellst! Skulle verkligen uppskatta nya bcaa då jag för tillfället sitter på en utan smak.. Har man inte smakat bör man aldrig göra de, men ner ska det!

  Tack för att du räddade min jul med nyttiga pepparkakor btw!

  /Vera B

  SvaraRadera
 62. Gillat sidorna! :)
  Skulle verkligen bli superglad om jag vann, behöver verkligen nytt proteinpulver & i och med att jag varit arbetslös sen mars och ska flytta till Australien i januari för att plugga till personlig tränare så finns det tyvärr inte med i min budget att köpa proteinpulver just nu. Jag skulle dock vilja biffa till mig innan jag börjar skolan och har alltid velat testat vad BCAA skulle kunna göra för mig!

  Kramar!
  Johanna

  SvaraRadera
 63. Gillat :)
  Det skulle vara bra för kroppen/mig att vinna. Är i den tunga uppförsbacken efter många års självsvält. Nu längtar mitt 31-åriga jag efter en normalviktig kropp mogen att bära ett barn. Proteintillskotten skulle vara perfekt att komplimentera kosten med för en stabil viktuppgång!
  Puss&kram!

  zizzy@spray.se

  SvaraRadera
 64. Vad tycker du om Fitnessguru.se egna produkter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jessica!
   Jag har själv inte testat deras egna produkter men jag kan tänka mig att de fungerar alldeles utmärkt. Det gäller bara att prova sig fram och hitta något man tycker om rent smakmässigt, se om företaget har bra kvalitet på proteinet (råvaran) samt om de gör några kontroller på sina produkter. Jag gillar Proteinbutikens pulver för jag vet att de fyller alla dessa krav :)

   Radera
 65. Har gillat både proteinbutiken.se och din blogg på facebook :)

  Jag måste erkänna att jag gått runt och tänkt på vad jag ska skriva i min motivering enda sedan du först la upp inlägget, men nu är det ju sista dagen, så jag får väl helt enkelt skriva något, annars missar jag ju tävlingen helt och hållet, haha.
  Ja, varför ska just jag vinna? Alla som skriver en kommentar på detta inlägg vill ju förmodligen det...
  Jag vill helt enkelt vinna därför att, helt ärligt, vem skulle inte vilja vinna tre påsar protein av god kvalité och två burkar BCAA?!?
  (Speciellt om man är en kost- tränings- och hälsointresserad studerande tjej ;P )
  Ja, så sammanfattat kan man väl helt enkelt säga att jag vill vinna för att det skulle göra mig väldigt glad, kanske inte någon vidare motivering, vad vet jag? Men det är ju sanningen :)

  Stora kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. glömde visst min e-mail, hoppas det inte är för sent :S

   annie.w.074@gmail.com

   kram

   Radera
 66. Gillat båda sidorna på FB! (Annika Nilsson)

  NU är det dags att ta tag i sitt liv och komma igång ordentligt med bra träning och god kost! INNAN julfrosseriet börjar! Help me!

  Annika Nilsson
  aneritrea@hotmail.com

  SvaraRadera
 67. Hallå

  BEHÖVER DU lån för att hjälpa era förutsättningar? OM JA FYLLER låneansökan nedan och komma tillbaka till USA.

  Lån ansökan

  * Fullständiga namn:
  * Ort:
  * Staten:
  * Land:
  * Kön:
  * Civilstånd:
  * Ålder:
  * Yrke:
  * Månadsinkomst:
  * Telefonnummer:
  * Lånebelopp behövs:
  * Lån Varaktighet:
  * Ändamål:

  Efter inlämning av låneansökan, kommer vi omedelbart att skicka dig
  lånet villkor och efter att lånet kommer att godkännas
  och deponeras för överföring omedelbart.

  Jag är säker på att du är okej med våra tjänster.


  Kontakta oss: heraldtommyjamesloanservice@yahoo.com
  Tack och Gud välsigne.

  Mr.Herald Tommyjames

  SvaraRadera
 68. Hej,

  Är du i någon form av ekonomiska svårigheter? Behöver du ett lån till
  rensa dina skulder? Är du en affärsman eller kvinna som har för avsikt att expandera hans eller hennes firma? Vi erbjuder lån av alla slag till privatpersoner, företag och samarbeta organ som är i behov av ett lån till låg ränta på 3% kontakta oss idag för en äkta lån via email: kialoan1999@gmail.com

  Lån ansökan

  Sökande Namn:
  land:
  Yrke:
  Sex:
  Ändamål:
  Ålder:
  Telefonnummer:
  Belopp som krävs:
  Lån Varaktighet:
  Månadsinkomst:

  Herr Gray Wooderful

  SvaraRadera
 69. KOMPLIMANG av säsongen för alla och kan denna säsong ge glädje och lycka PÅ DIN FAMILJ OCH innebär också OM familjeåterförening och restaurering det nya året 2016 ......

  Mitt namn är Alan Pratte, från USA. Jag vill dela mina vittnesmål med allmänheten om vad den här mannen som kallas Dr SUNNY har just gjort för mig, har den här mannen bara tog tillbaka min förlorade före detta fru till mig med sin stora stava, var jag gift med denna kvinna som heter Sharon vi var tillsammans under en lång tid och vi älskade vår jagets men när jag inte kunde göra henne gravid för mig och även ge henne allt hon behöver hon lämnade mig och berättade att hon inte kan fortsätta längre då jag nu letar efter sätt att få henne bakåt tills en vän till mig berättade om den här mannen och gav sin kontakt e-post: drsunnydsolution1@gmail.com då du inte kommer att tro detta när jag kontaktade mannen på mina problem han förberett denna spell rösterna och föra min förlorade fru tillbaka, och efter en månad blev hon gravid för mig eftersom han gav mig några örter för att ta även och när hon gick för ett test och resultatet uppgav att hon var gravid är glad idag är en far till en flicka, tack än en gång den stora DR SUNNY för vad du har gjort för mig, om du är ute passerar genom någon av detta problem som anges nedan:

  (1) Om du vill att ditt ex tillbaka.
  (2) Om du alltid har mardrömmar.
  (3) Du vill främjas på kontoret.
  (4) Du vill kvinnor / män att springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn / graviditet stava.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill binda din make / maka att bli din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Hur du blivit lurad och du vill återställa du förlorat pengar.
  (10) Stoppskilsmässa
  (11) botemedel till alla typer av sjukdom / SJUKDOMAR HÄR
  (12) vinnande av lotteri
  (13) Cure till HIV / Aids
  (14) LOTTERI / LOTTO SPELL VINNANDE
  (15) bota herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar alls ...
  (16) Har du blivit lurad innan och behöver återställa alla DOLLAR / pengar du förlorade mot DESSA bedragare ??? .. KONTAKTA DR soliga han hjälpte min vän ringde WILLIAM från USA till återhämta sig tillbaka summan av $ 300,000.00 dollar HAN förlorade mot SCAMMERS ONLINE

  E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan också lägga honom på WhatsApp ANVÄNDA DENNA MOBILNUMMER: 2348077620669

  SvaraRadera
 70. kära kund
  Är du trött på att söka lån och inteckningar, har du fått avslag hela tiden av din banker och andra finansiella institutioner, Vi erbjuder någon form av lån till privatpersoner och juridiska personer vid låg ränta rate.If du är intresserad av att ta ett lån, gärna att kontakta oss i dag, lovar vi att erbjuda dig de bästa tjänsterna ever.Just ger oss ett försök, eftersom en rättegång kommer att övertyga dig.
  Vilka är dina finansiella behov?
  Behöver du ett företag lån?
  Behöver du ett personligt lån?
  Vill du köpa en bil?
  Vill du att refinansiera?
  Behöver du ett hypotekslån?
  Behöver du en stor kapital för att börja din
  affärsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och
  du tror att det finns ingen väg ut, och din ekonomiska
  bördor kvarstår?

  1. Den sökandes namn .............................

  2. Residential Country .....................

  3. bostadsadress: ........................

  4. BUSINESS ADRESS: ...........................

  5. ÅLDER: ........................................

  6. YRKE: .....................

  7. lånebeloppet KRÄVS ..................

  8.Loan Varaktighet .......................

  9. syftet med lånet: .........................

  10. Telefonnummer: .......................

  11.LOAN VARAKTIGHET ........................

  FYLL I ovanstående information och SKICKA
  DET TILL kontaktuppgifter nedan:

  E-POST: cynthiamorgansfunding@gmail.com

  SvaraRadera
 71. kära kund
  Är du trött på att söka lån och inteckningar, har du fått avslag hela tiden av din banker och andra finansiella institutioner, Vi erbjuder någon form av lån till privatpersoner och juridiska personer vid låg ränta rate.If du är intresserad av att ta ett lån, gärna att kontakta oss i dag, lovar vi att erbjuda dig de bästa tjänsterna ever.Just ger oss ett försök, eftersom en rättegång kommer att övertyga dig.
  Vilka är dina finansiella behov?
  Behöver du ett företag lån?
  Behöver du ett personligt lån?
  Vill du köpa en bil?
  Vill du att refinansiera?
  Behöver du ett hypotekslån?
  Behöver du en stor kapital för att börja din
  affärsförslag eller expansion? Har du förlorat hoppet och
  du tror att det finns ingen väg ut, och din ekonomiska
  bördor kvarstår?

  1. Den sökandes namn .............................

  2. Residential Country .....................

  3. bostadsadress: ........................

  4. BUSINESS ADRESS: ...........................

  5. ÅLDER: ........................................

  6. YRKE: .....................

  7. lånebeloppet KRÄVS ..................

  8.Loan Varaktighet .......................

  9. syftet med lånet: .........................

  10. Telefonnummer: .......................

  11.LOAN VARAKTIGHET ........................

  FYLL I ovanstående information och SKICKA
  DET TILL kontaktuppgifter nedan:

  E-POST: cynthiamorgansfunding@gmail.com

  SvaraRadera
 72. Letar du efter ett företag lån? personliga lån, hus lån, billån, studielån, skuldkonsolidering lån, lån utan säkerhet, riskkapital, etc. .. Eller har du nekats ett lån från en bank eller ett finansinstitut av någon anledning. Vi är privata långivare, utlåning till företag och privatpersoner i en låg och prisvärd ränta på 2% ränta. Om du är intresserad? Kontakta oss idag på (fredrickpetersonloan@gmail.com) och få ditt lån idag
  Hälsningar,
  Fredrick Peterson investeringsteam

  SvaraRadera
 73. Hej.. Är du på jakt efter en äkta lån ?? Behöver du ett lån av något slag och av någon anledning ?? Är du ute efter att köpa ett nytt hem? Söker företags kapital ?? Vi är äntligen här för att hjälpa så vi erbjuda tillförlitliga lån på bara 2% ränta. Berörda låntagarna är att kontakta oss på (Freemanloanfinance@gmail.com), Freemanfinance.webs.com och få det lån idag.

  Tack.
  jamie Freeman
  E-post: Freemanloanfinance@gmail.com, Freemanloans@hotmail.com
  Webbplats: www.freemanfinance.webs.com

  SvaraRadera
 74. Är du affärsman eller kvinna? Är du i en ekonomisk röra eller behöver du medel för att starta ditt eget företag? . Vi ger ut legitima lån till seriösa individer eller affärsföretag som behöver lån. Vi är ett registrerat låneföretag som är beredd att tillgodose behoven hos individer som strävar efter att vara större i huvudlinjen för kapitalackumulation. Våra lån erbjuds till en subventionerad ränta som är gynnsam för alla medborgare över hela världen och olika länder .Vi är redo att prata med dig om hur vi kan tillgodose dina ekonomiska behov. Om du är intresserad av detta fantastiska erbjudande då, kontakta oss idag för ett brådskande lån.

  Har du en affärsidé men ingen ekonomi, har du en dålig kreditrekord, ansöker om hem för lösningar på ditt problem. vänta på ditt brådskande svar på denna AD eller maila oss på: (midland.credit2@gmail.com)

  Personliga lån
  Betala dagslån
  Fordonsfinansiering
  Bostadslån
  Skuldrådgivning
  Affärslån
  Studielån
  Konsolideringslån
  Medicinsk lån
  Livförsäkring / egendom finns också.

  Kontakta oss idag på e-post :( midland.credit2@gmail.com) För mer information.

  SvaraRadera
 75. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Utbudet sträcker sig från 2 000 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.

  SvaraRadera
 76. Hallå

  behöver du ett lån? För ditt personliga behov eller affärsbehov? Här är goda nyheter för dig. Du är på rätt plats. Vi har möjlighet att tillhandahålla företags personliga lån/lån till företag och privatpersoner till en ränta på 3%.

  E-post: ecofinance2020@gmail.com

  Whatsapp: +79258159150

  SvaraRadera
 77. Behöver du ett akut lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella myndigheter? Behöver du ett lån konsolidering eller inteckning? Sök inte längre eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e-post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  webbplats: www.oceanfinance.co.uk

  Det här är Ocean Finance Mortgages. Vi erbjuder lån till den som är intresserad till en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 2 000 Euro till maximalt 100 000 000,00 Euro.

  SvaraRadera
 78. Jag vill verkligen uppskatta KARIN SABINE-finansiering för att jag gav mig ett lån på 10 000 € för att ta hand om mitt sjuka barn. Om du behöver ett brådskande lån undvik att bli lurad av falska långivare och ansök via e-post till sabinhelps@gmail.com via legitima låneföretag
  Whatsapp +7 901 709-57-43

  SvaraRadera
 79. https://www.gagnefsridklubb.org/Diskutera/Gastbok/?skipcount=670

  SvaraRadera
 80. God dag från denna sida, är fru Flora Scott en privat långivare. Vi erbjuder brådskande jullån och personliga lån för firandet av årets slut. så dra nytta av denna möjlighet nu!!! om du är intresserad av ett brådskande lån av någon ekonomisk anledning eller så någonsin, tveka inte att kontakta oss via (flora_scott@outlook.com) för mer information om denna lånetransaktion.
  Vänliga hälsningar
  Fru Flora

  SvaraRadera
 81. Jag skulle vilja uppskatta Karin Sabines krediter åt mig, €9000-krediten. Om du behöver ett nödlån, undvik att bli lurad av falska långivare och begär det från ett äkta låneföretag genom att skicka ett e-postmeddelande till sabinhelps@gmail.com med WhatsApp +7 901 709-57-43

  SvaraRadera
 82. Har du letat efter finansieringsalternativ för ditt nya bostadsköp, byggande, fastighetslån, refinansiering, skuldsanering, personliga eller affärsmässiga syften? Välkommen till framtiden! Finansiering görs enkelt med oss. Kontakta oss eftersom vi erbjuder vår finansiella tjänst till en låg och överkomlig ränta på 3% för lång och kort lånetid, med 100% garantilån. Intresserad sökande bör kontakta oss för ytterligare låneförvärvsprocedurer via: joshuabenloancompany@aol.com

  SvaraRadera
 83. Hej, allihop. Jag såg kommentarer från personer som redan fått sitt lån från KARIN SABINE FINANCE GROUP och sedan bestämde jag mig för att ansöka enligt deras rekommendationer och för några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på 9 000 euro som jag hade ansökt om . Detta är verkligen fantastiska nyheter och jag rekommenderar alla som behöver ett riktigt lån att ansöka via hans e-post (sabinhelps@gmail.com whatsapp +7 901 709-57-43). Jag är nu glad över att ha fått lånet jag ansökte om

  SvaraRadera
 84. Vi specialiserade oss på att tillhandahålla ett brett utbud av tjänster såsom lån, bostadslån, fonder, personliga lån, hälsolån, äktenskapslån, fastighetslån, lån för företagsetablering och företagslån. vi kan ordna alla lån som passar din budget till mycket låg ränta. Vid intresse, kontakta oss idag via e-post: (dakany.endre@gmail.com)

  SvaraRadera
 85. Jag är Lydia veronika från Belgum, jag ansökte om ett lån på 9 000 euro och det godkändes med MICHEAL JOSE FINANCE HOME efter 3 dagar efter min ansökan, alla som letar efter ett legitimt lån jag skulle hänvisa dig till detta företag är i aktion tacksam för hjälp de gav mig. Du kan kontakta honom för mer information på:infomichealfinanceltd@gmail.com eller WhatsApp:+14699724809

  SvaraRadera
 86. Jag skulle uppskatta om Karin Sabine ville låna mig ett lån på 9 000,00 €. om du behöver ett brådskande lån undvik att bli lurad av falska långivare och ansök via ett äkta låneföretag via e-post sabinhelps@gmail.com whatsapp +79017095743

  SvaraRadera
 87. God dag,

  Söker du ett brådskande GRATIS lån? Kontakta UNICREDIT FAST LOAN nu för din omedelbara
  transaktion. Det är snabbt enkelt och säkert.

  KONTAKTINFORMATION:

  E-POST: unicreditfastloan@gmail.com

  TELEFON:+17815611941

  INSTAGRAM: @unifastloan

  TWITTER: Unicredit snabblån

  FACEBOOK: Unicredit Snabblån

  Lån till ditt bästa.

  SvaraRadera
 88. Hej mina damer och herrar,
  Det här inlägget är främst till för alla som behöver ett specifikt lån för att bygga upp sitt liv igen. Du letar efter ett lån för att förnya ditt företag eller projekt eller för att köpa en lägenhet, men du får inte arbeta i bank eller så har banken avvisat din legitimation. Jag är affärsbanksassistent, vi kan ge dig ett lån. Vi erbjuder lån mellan 3 000 euro och 500 000 euro med en ränta på 2 % återbetalningstid på 12 månader till 10 år, vi är redo att ge dig lån till kvalificerade personer, men vi måste vara ärliga, ärliga människor. om du behöver pengar av andra skäl, vänligen kontakta oss för mer information på infomichealfinanceltd@gmail.com eller WhatsAPP: +14699724809. Vi är redo att tillfredsställa vår kund inom max 48 timmar efter att vi mottagit ansökningsfilen. tack commercezbank

  SvaraRadera
 89. Jag skulle uppskatta om Karin Sabine ville låna mig ett lån på 9 000,00 €. om du behöver ett brådskande lån undvik att bli lurad av falska långivare och ansök via ett äkta låneföretag via e-post sabinhelps@gmail.com whatsapp +7 926 749 4861

  SvaraRadera
 90. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: dakany.endre@gmail.com

  SvaraRadera
 91. Behöver du ett lån för att utöka din verksamhet och har fått avslag på grund av höga räntor och säkerheter?
  Har du ekonomiska svårigheter, är du i utmätning, hotas du av auktion? Vi hjälper dig ur alla svåra situationer.
  På Santander Credit Group garanterar vi säkrade lån utan säkerheter eller förskottsavgifter. Vi erbjuder kort- och långfristiga lån till 2 % ränta och en återbetalningstid från 2-13 år. Våra lån sträcker sig från 10 000 € till 2 000 000 €, lånehantering och finansiering tar cirka 24 timmar efter att du har slutfört din ansökan. Kontakta oss info.santandercredit@gmail.com för mer information eller +447495346354.

  SvaraRadera
 92. Behöver du ekonomisk hjälp av något slag? Personliga lån; Företagslån; Bostadslån; Företagslån? Lantbruksfinansiering och projektfinansiering? Vi ger lån med en ränta på 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

  Akut låneerbjudande.

  SvaraRadera
 93. Hej allihopa, jag är superglad idag. Jag såg kommentarer från personer som redan hade fått ett lån från Sabinhelps@gmail.com och sedan bestämde jag mig för att registrera mig utifrån deras rekommendationer. För några timmar sedan bekräftade jag totalt 10 000 euro som jag begärt från mitt eget bankkonto. Detta är verkligen fantastiska nyheter, och jag råder alla som behöver ett riktigt lån att skicka in en ansökan via e-post: sabinhelps@gmail.com eller whatsappa henne på +7 9853899410

  SvaraRadera
 94. Behöver du ett akut lån? Behöver du någon form av lån för att starta ett företag? Behöver du ett lån för att köpa ett hus eller en bil? Eller behöver du ett lån för att betala dina räkningar eller för att ta hand om dig själv? Om ja, maila oss idag på (dakany.endre@gmail.com) och få ditt lån..

  Låneerbjudande

  SvaraRadera
 95. Behöver du ett akut lån? Behöver du någon form av lån för att starta ett företag? Behöver du ett lån för att köpa ett hus eller en bil? Eller behöver du ett lån för att betala dina räkningar eller för att ta hand om dig själv? Om ja, maila oss idag på (dakany.endre@gmail.com) och få ditt lån..

  SvaraRadera
 96. Behöver du ekonomisk hjälp? Personliga lån? företagslån? inteckningslån? företagslån? Jordbruk och projektfinansiering? Vi ger ett lån med en ränta på 2%! Kontakt: (dakany.endre@gmail.com)

  SvaraRadera
 97. Hej, jag vill använda detta medium för att dela med mig av ett låneföretag som hjälper mig att få ett kommersiellt lån med begripliga villkor. de erbjuder alla typer av lån Kontakta e-post: sabinhelps@gmail.com

  SvaraRadera
 98. Vill du ta ett lån och vet inte var du kan få ett riktigt lån?
  Vill du starta ett företag men inte har kapital?
  Behöver du ansöka om ett lån av någon anledning?
  Behöver du ett jullån?

  Hoppet har äntligen kommit eftersom Elena Nino ger snabba och pålitliga lån, deras service är 100% äkta och garanterar att du får lånet när du ansöker. Vänligen maila och godkänn idag på elenanino0007@gmail.com

  Tack och Gud välsigne dig
  FÖRTROENDE
  Elena

  SvaraRadera

 99. Till innehållet på sidan
  Translate
  Lyssna
  E-tjänster
  Anslagstavla
  Kontakt

  FAQ

  Utbildning och förskola
  Omsorg och stöd
  Kultur, fritid och turism
  Bo, miljö och trafik
  Näringsliv och arbete

  Kommun och politik

  Hem » Föreningsregister

  Föreningsregister

  Föreningsregister
  Skruvemåla skolrotes byggnadsförening
  Email
  reinholdsson.bjarne@telia.com
  Mobil
  0703- 94 45 82
  AdressSkruvemåla 107
  385 92, Gullabo
  Verksamheter
  Föreläsning, Övrigt, Trivselkvällar, Hembygd
  Slöjdhuset Torsås ek förening
  Email
  anne-grethe@hotmail.se
  Hemsida
  https://slojdhuset.se/
  Mobil
  070-6384446
  Adressc/o Olssonska gården Allfargatan 17
  385 30, Torsås
  Verksamheter
  Föreläsning, Trädgård, Hantverk, Trivselkvällar, Konst
  Dela:
  Välbesökta länkar

  Tillgänglighetsredogörelse
  Ansöka om försörjningsstöd
  Möten, kungörelser och protokoll
  Visittorsas.se
  Press- och informationsmaterial

  Mer om kommunen

  Jobba i Torsås kommun
  Fritidsbanken
  Gymnasieskola och Vuxenutbildning
  Hjärtstartare
  Evenemang

  Kontakt

  Kontakt med kommun och folkvalda
  Kommunens förvaltningar
  Medborgarförslag och frågestund
  Påverka och överklaga
  Synpunkter, förslag, felanmälan

  Torsås kommun | Besöksadress: Allfargatan 26 | Postadress: Torsås kommun, Box 503, 385 25 Torsås | 010 – 35 33 100 | Organisationsnummer 212000-0696 | E-post: info@torsas.se | Tillgänglighetsredogörelse

  SvaraRadera
 100. Jag är Mr Dakany Endre Finance. Jag ger lån till företag och privatpersoner med rimliga räntor bara för att hjälpa dem som behöver ekonomiska problem etc. Om du är intresserad kan du nå oss på detta e-postmeddelande: (dakany.endre@gmail.com) Har du testat att få någon form av lån? Ansök nu hos Mr Dakany Endre Finance

  SvaraRadera
 101. Behöver du ett skuldsaneringslån för att betala av dina räkningar? Vill du ta kontroll över din skuld idag? Erbjuder förlängning av företagslån nu? Behöver du ett lån för att betala av din räkning? behöver du ett lån? Behöver du ett privatlån? Företagsexpansionslån? Starta företag, utbildning, skuldkonsolidering Lån för hårda pengar Lån för vad som helst? Vi erbjuder ett lån utan kreditprövning till en låg ränta på 2% av lånet, E-post: (dakany.endre@gmail.com)

  Akut låneerbjudande.
  Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

  låneerbjudande

  SvaraRadera
 102. Behöver du lån? personliga lån? företagslån? bolån? jordbruks- och projektfinansiering? vi ger ut alla typer av lån till 2% ränta! Kontakt e-post; (dakany.endre@gmail.com)

  Brådskande låneerbjudande.

  SvaraRadera
 103. Behöver du ett akut lån? Erbjuder vi ett privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Ett studielån? Konsolideringslån för insättningar? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och inga fler skollån? Startlån? .erbjudande med 2% ränta! Kontakta oss: richardcosmos5@gmail.com

  SvaraRadera
 104. Letar du efter företagslån, privatlån, bolån, billån, studielån, skuldsaneringslån, lån utan säkerhet, riskkapital, till låg ränta och överkomlig Ränta på 2%. Svara oss via e-post:(richardcosmos5@gmail.com) Hälsningar.

  Brådskande låneerbjudande.

  SvaraRadera
 105. Mitt 20-åriga äktenskap välsignat med fyra barn var på väg att bryta upp eftersom min älskade man sa att han var trött på vårt äktenskap och ville skiljas utan anledning, jag visste att något var fel så efter 3 månaders sökande och många besvikelser gick jag för att söka hjälp från andra människor. Jag träffade äntligen DR. SUNNY, en andlig man välsignad av sina gudar med en övernaturlig förmåga att lösa olika problem i livet. Jag förklarade min situation för honom och han ställde några frågor till mig som jag svarade ärligt, DR SUNNY berättade för mig vad problemet var och berättade vad jag skulle göra, jag följde alla hans instruktioner och efter en vecka kom min man tillbaka hem. stannade ute i två månader och rev upp skilsmässopapperet och idag bor vi lugnt hemma. Om något stör dig i livet och du vill ha en snabb och pålitlig lösning, kontakta DR SUNNY så får du en anledning att dela ditt vittnesbörd som jag. Kontakta Whatsapp: +2348082943805 eller maila.. drsunnydsolution1@gmail.com

  SvaraRadera
 106. Jag skulle vilja rekommendera er alla till en trovärdig och uppriktig privatlånegivare som godkände mitt lån till mig bara inom några timmar efter så många misslyckade försök att få ett lån, jag blev förvånad och glad över att den privata långivaren räddade mig och erbjöd mig en lån med 2% ränta, kontakta henne nu om du behöver ett akut lån E-post: christywalton355@gmail.com

  SvaraRadera
 107. behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Lantbruk och projektfinansiering, SNABBA LÅN. Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (dakany.endre@gmail.com)

  Akut låneerbjudande.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...