Bild från: healthspablog.org |
Just nu har jag ju som många redan vet precis tävlat så jag håller successivt på att öka mitt kalori-intag så att jag ska kunna träna hårdare och bygga mer muskler. Ökar man på kalorierna för snabbt är risken att man går upp i vikt (och då inte bara muskler ;-) väldigt stor. Så här åt jag igår men jag vill påpeka igen att detta är fortfarande en ganska snål kost och jag lägger allt eftersom in mer och mer kolhydrater i kosten. Denna kost är anpassad efter mig och mina behov och behöver inte betyda att den passar just dig!
Frukost: Havregrynsgröt med hallon, caseinfluff & kokosflingor |
Mellanmål: Proteinpudding(blomkål+proteinpulver) med mandlar Recept finns på bloggen |
Lunch: Blomkålsris med grönsaker, kyckling, nötter och lite parmesan |
Mellanmål: Low carb bröd med keso, avocado och grönsaker |
Middag: Rimmad lax med nötter och grönsakswok |
Casein fudge-kladdkaka med PB2 (jordnötsmjöl+vatten) och lite hallonkeso till Recept nedan :-) |
Följ mig gärna på Instagram @tastyhealth där jag också lägger ut recept och bilder på hur jag äter
Diet vs att äta hälsosamt
Det är stor skillnad på att äta hälsosamt för att kroppen ska må bra, för att man ska känna sig pigg och stark och att köra en diet inför en tävling. Att äta hälsosamt och ge kroppen all näring den behöver för att må bra är något man verkligen ska sträva efter och något man kan hålla hela livet. En tävlingsdiet är väldigt krävande och är inget man ska eller kan hålla året runt. De flesta brukar dieta i allt från +20 veckor till 12 veckor innan en tävling, beroende på hur mycket fett man har att tappa.
Bild från: makeupandbeauty.com |
Nog pratat om kosthållning och över till dagens recept :-) Jag äter alltid något proteinrikt till kvällsmål och jag expreminterar ofta fram olika protein-kakor, dels för att jag gillar att äta något sött på kvällen och dels för att jag tröttnat på vanliga proteinshakes. Detta recept kan jag inte ta åt mig äran av, jag hittade det på Instagram och det är komponerat av @djhardyboy. Fantastiskt gott och så enkelt! Var noga med tiden i micron då kakan lätt blir seg och hård (men lika god) om du kör den för länge. Hittar du rätt tid så får du en lite kletig kaka i mitten som är lite seg i kanterna, mums! :-)
Casein fudge-kladdkaka
1 portion
1 skopa (ca 25g) casein proteinpulver choklad (jag använde DETTA)
1 äggvita
2 tsk kakao
3 tsk kokosmjöl
1/2 tsk bakpulver
Stevia strö efter smak
ca 4 msk vatten eller mjölk
Vafritt: kaffepulver, kryddor
1. Blanda alla ingredienser i en skål. Det kommer se ut som en jättetjock deg. Bred ut degen i skålen och täck med plastfolie.
2. Ställ in i micron och kör på full effekt i ca 40-45 sekunder. Ta ut och kolla om konsistensen är bra. Om den är för lös, kör några sekunder till i micron till önskad konsistens. Ta ut och vänd skålen upp och ner på en tallrik (eller ät direkt ur skålen) och toppa med valfria tillbehör.
Näringsvärde per portion:138 kcal
26 g protein
3 g kolhydrater
2 g fett
Yummy, måste testas <3
SvaraRaderaPlease do, du kommer inte ångra det. Kan ta några ggr att få till det men den är sååå god :-)
RaderaKladdkakan så underbar ut!!
SvaraRaderaTackar, den är fantastiskt god för att vara så kalorisnål!
RaderaDen är god! Jag har precis provat, med lite grädde till!
SvaraRaderaÅh vad kul att du också gillar den. Mmm, grädde låter gott men jag håller mig till mitt casein fluff tror jag ;-)
RaderaVart hittar jag dig på Instagram? :)
SvaraRaderaDu söker bara på mitt användarnamn: tastyhealth så ska du hitta mig.
RaderaHej, kan man göra denna med whey 100? Är det casein av ngn speciell orsak?
SvaraRaderaJohanna
Hej! Ja det måste vara casein i detta recept, whey blir totalt annorlunda och inte alls samma resultat som med casein. Men du kan testa ;-)
RaderaDina fina bilder är så inspirerande!!! Men åååå så hungrig jag blir.
SvaraRaderaTack! Ja, lätt att bli hungrig när man tittar på en massa mat :-) Nu blev jag också hungrig, dags för lunch :-)
RaderaVisst är det roligt at testa sig fram i bakbunkarna :) Jag har ett liknande recept men lite enklare (kanske inte lika yammie) men jättemumsigt innan läggdax :)
SvaraRaderaMitt recept ska jag försöka lägga ut på min blogg innan läggdax..:S
Kram!
Ja det är bland det bästa som finns :)
RaderaSåg ditt recept, såg jättegott ut och det smakar säkert precis lika gott som det här! Det finns ju en massa sådana här recept i omlopp så det är bara att prova sig fram i proteinbaks-djungeln :-) Vi kanske får träffas och köra en proteinbaks-workshop ihop ;-)
Kram
Världsklass!
SvaraRaderaOh yes, lätt gott och stillar suget på kvällen...värdsklass! :-)
RaderaHej, Vad har du för fördelning av de olika närigsämena. 40% prot och 30& fett kol 30% typ..eller ännu mindre kolhydrater?
SvaraRaderaTänker du på något speciellt i samand med träning. Behöver man vekligen snabba kolhydrater eller är det okej med kyckling grönsaker ?
Kör du någon cardio nu efter tävling eller mest styrketräning bara?
Tack för den grymmaste bloggen!:)
Hej!
RaderaDet är väldigt olika beroende på om jag dietar eller om jag försöker bygga muskler. Jag ligger nästan alltid runt 30-40% på proteinet men jag justerar fett och kolhydrater beroende på hur min kropp svarar. Just nu ligger jag fortfarande ganska lågt på kolhydraterna för att jag tänkte försöka hålla formen till Fitnessfestivalen :-) Ju mindre kolhydrater desto mindre fett och vise versa.
Jag kör fortfarande lite cardio men har dragit ner på den rejält. Även "off season" kör jag cardio för att förbättra återhämtningen, hålla mig i ok form och för uthållighetens skull. Jag ökar oftast på intensiteten och kör kortare pass som intervaller eller en 3-5 km jogg i snabbare tempo medan jag under diet enbart kör långsam cardio som promenader eller på trappmaskinen/crosstrainern.
Tack så mycket! :-)
Hej, jättebra blogg, jag undrar bara hur bra jordnötssmöret (det utan socker) är och hur stor mängd man kan äta av det utan att det blir "onyttigt"? Tacksam för svar :)
SvaraRaderaHej!
RaderaJag använder det dagligen (märket Green choice) och älskar det. Det är jättenyttigt, innehåller både bra fetter och protein men också mycket kalorier (som alla nötter och nötsmör gör).
Mängden du "kan" äta är väldigt individuellt och beror på hur mycket och vad du äter under resten av dagen. Men 1-2 msk per dag tycker jag är rimligt. :-)
Hej! Sanna fugekakan är helt fantastisk! Stor kram till dig du är BÄST
SvaraRaderaTack så mycket!! Gulliga!
RaderaTACK! Jag köpte mitt första caseinpulver förra helgen, myofusion med chokladsmak men fy vad äckligt jag tyckte att det var! Jag trodde att det skulle bli svårt att få i mig det men tack vare det blir det ju inget problem- kladdkakan var superdupergod!! Jag hade visst i tre msk mjöl istället för tsk men jag fick ändå en tunn smet snarare än en tjock deg, vet inte hur det gick till. Jag bytte ut två matskedar mjölk mot två msk kallt kaffe och uteslöt sötningsmedel helt. MUMS!
SvaraRaderaHej!
RaderaOm jag inte minns fel så tror jag att Myofusion är en blandning av vassle och casein (kolla innehållsförteckningen) och att detta är orsaken till att smeten blev lös. Vassle blir inte lika tjockt som casein.
Men toppen att den blev god ändå!
Jag undrar om pumpapuren jag såg tidigare i din blogg, eftersom det kanske var ett tag sedan nu och säsongen kanske är liite över, har du köpt någon i november eller sett om det fortfarande finns? Jag har letat så otroligt mycket i början av oktober osv!
SvaraRaderaHej! Jag köper pumpapuré i konserv som är importerad från USA, märket heter Libby´s och den finns att köpa året om. Jag köper min på Coop på Lidingö men jag har sett den på massa andra ställen, den står bland de amerikanska produkterna. Det går säkert att köpa på nätet också.
RaderaOm inte kan du ju även göra egen puré av butternut squash som finns överallt.
Gjorde precis denna, dock som vaniljkaka! Tog vanilj-casein och rikligt (ca 0,5-1 tsk) med vaniljpulver (ekologiskt). Tillsatte även lite frysna blåbär i smeten. GOTT! Tror man kan skippa kokosmjölet eller alternativt grädda den på lägre värme i micron för ännu bättre kaka:)
SvaraRaderaLåter gott, det ska jag testa :-)
RaderaHar provat en massa av dina recept och alla har varit kanongoda! Perfekta när man tränar mycket och vill få i sig protein men ändå äta nåt gott. Provade casein fudge-kakan igår och den var helt galet god! Ska göra den ikväll igen, med vaniljfluff och hallon till :) Tack för en grym blogg och superbra recept!
SvaraRaderaJa det är verkligen kanon att kunna äta något gott som ändå är nyttigt och proteinrikt!
RaderaNu ska jag göra mig en casein-fudge kladdkaka som kvällsmål :-)
Det här var gott! Har precis avnjutit den med hallonkvarg. Hade bara vaniljcasein (fairing sloow) så jag lade till lite kakao och fick då addera lite lite mer vätska. Just det, använde mandelmjölk som vätska :) Detta kommer jag göra igen! Tack!
SvaraRaderaDet här receptet gör jag säkert 4 ggr i veckan! :) Ett av mina favoritrecept, jättekul att du gillade det!
RaderaHej!
SvaraRaderaGjorde den här första gången för ett tag sedan och då blev den supergod och lite kladdig också. Men dom senaste gångerna jag gjort den har den blivit otroligt torr och inte alls god! Har provat att blanda torra igridienser först sen dem blöta, att minska tiden i mikron osv men inget funkar! Vad tror du det beror på? :/
Hej! Svårt att säga...kör du med exakt samma mått som du brukar? Har du samma proteinpulver? Samma micro? Olika storlek på skålarna du använder? Du får kanske köra 30 sekunder först och sedan köra i 10 sekunders intervaller tills den blir bra...?
Raderahej! jag undrar om du har något liknande recept, någon typ av "kaka" som man kan göra snabbt och enkelt med casein utan att använda äggvita? och samma sak med 1-minuts mikrokakan med whey, blir supergod men undrar om man kan byta ut äggvitan mot något, känns som sånt slöseri att hela tiden slänga gulan nämligen!
SvaraRadera/ Caisa
Du kan använda hela ägget om du vill, tillsätt bara lite mer torra ingredienser så smeten får samma konsistens.
RaderaFör att göra kakor med casein behövs ägg för att det ska bli bra. Jag har ett recpet på en muffins/kaka gjord på bara whey...heter 30 sekunders microkladdkaka tror jag ;)
Det finns även äggvita på flaska.
Radera/john
tack! provade casein-fudge-receptet (använder star nutritions gourmet pro choklad) men uteslöt äggvita och tillsatte lite mer vatten och ändrade proportionerna av de andra ingredienserna litegrann och det blev hur bra som helst! inte lite fudge-aktig, mer fluffig men hur god som helst :)
SvaraRaderaoch tack för en grym blogg och IG med sjukt bra och inpirerande recept!
Perfekt, bra att det gick att ändra lite i receptet :)
RaderaTack :)
I love this recipe. its so quick, easy, and convenient - plus healthy! I actually use a protein blend instead of just casein, mine is whey isolate, casein isolate, and egg white protein. It comes out great! Your blog/instagram (I'm @jonnycjonnydo) has got me using coconut flour ALL the time now (usually with your recipes.) Thanks!!
SvaraRaderaHi!
RaderaThat's great, definately have to try a protein blend next time!
I know, I love cocnut flour :) It really makes the recipes a lot healthier but still so good. Thank you for your comment!
Fantastiskt recept! Tyvärr har jag inget chokladkasein (ännu) men var tvungen att pröva receptet så böt ut chokladproteinet mot äppelpaj-kasein och kakaon mot kanel, otroligt gott och perfekt kladdigt blev det. Tack!! :)
SvaraRaderaTack! :)
RaderaDet låter kanongott! Har själv testat att göra kakan med vaniljcasein och haft varma hallon på....grymt gott! :) Din version låter som en härlig äppelpaj, mums!
Hej! Alltså, dregglar när jag ser alla din recept!!! Nu är min fråga: Kna man göra denna utsökta kaka i ugnen? Jag har nämligen ingen micro...:(
SvaraRaderaHe he, det är lite det som är tanken ;)
RaderaYes, det går. 175 C i ca 10-15 minuter :)
Tack så mycket! Ska testas ikväll. Vill även passa på att säga att dina recept är fantastiska. En solklar favorit är kokos/lime-kycklingen!
RaderaHoppas det blir bra :)
RaderaVad roligt! Ja kycklingen är en av mina favoriter :)
Caseinfudgekladdkakan är grym! Bland det bästa jag testat! Precis ätit upp o funderar på en portion till! =D
SvaraRaderaTack för en grym blogg!
Jacob
Visst är den god!!?? Jag överväger i stort sett varje kväll att göra en till men brukar försöka bita ihop och säga till mig själv att det räcker med en ;)
RaderaTack så mycket, det uppskattas!
Hittills bästa bakverket jag ätit! Kan jag lova dig, och då har jag bakat o ätit en hel massa!
RaderaSkrattar... Ja en kan räcka men när det är gott är det svårare...=D
Hej Susanna
SvaraRaderaUhm den lyder lækker. Den må helt sikkert prøves.
Du skriver man skal bruge plast folie - er det bare alm eller skal man købe noget specielt som kan gå i micro ?
Skøn side du har.
Mvh Julie - www.mirandastanker@blogspot.com
Hej!
RaderaDen är riktigt god, jag äter den jätteofta! :)
Nej du kan köpa vanlig plastfolie, det funkar jättebra i micron.
Tack :)
Hej! Måste bara säga att jag fullkomligt älskar din sida och dina recept!! Har redan hunnit prova flera av dem. Och en stor eloge ska du ha för att du näringsberäknar allt, fantastiskt!! Ett recept som jag fastnat totalt för är ju caseinfudgekakan! Men har en fråga ang. den, varför ska man använda plastfolie? Har testat en gång utan också och märkte väl ingen större skillnad? Och jag måste ha inne min säkert 2-3 min innan den har stadgat sig. Fast sen är det som att den krymper ihop och blir nästan lite för seg och hård. Nåja, övning ger väl färdighet, jag jobbar på att få den perfekt med min micro ;)
SvaraRaderaOch när jag lika är igång och skriver, så har försökt ett antal gånger att göra mugcakes med vassleprotein. Men får alltid någon konstig stark eftersmak, trodde först det berodde på att jag tagit för mkt kakao (har 100% kakaopulver), eller för mkt pepparmintsarom, men sen så gjorde jag den "1 minuts kanel och mandelkaka.." och tänkte att den skulle vara bättre utan kakao, men den där konstiga starka eftersmaken kom även där :( Är det vasslet det kan bero på, eller vad kan det vara? Verkar ju bara vara jag som känner det dessutom.... Så tråkigt efs jag verkligen gillar konceptet med muggkakorna! :)
Nej, ursäkta för lång kommentar.. Gillar iaf din sida sjukt mkt, ger så mkt inspiration:)
Hej!
RaderaTack så mycket :)
Jag använder det för att kakan inte ska svämma över. Själva kakan blir inte så annorlunda även om man inte använder platsfolie. Om du kör den för länge blir den hård. Jag kör den i ca 45 sek-1 minut, det sjunker ihop lite efter tillagning så hellre för lite tid än för mycket...då blir den kletig och god.
Det kan vara kokosmjölet som get en bismak. Testa muggkakorna utan kokosmjöl och se om du får samma eftersmak...
Tills ..ikväll har jag inte fått eftersmaken av detta recept, men ikväll, typ 5e gången jag gjort den tror jag så kände jag den där starka smaken i slutet på kakan... :( Och jag har ju alltid använt kokosmjöl. Vad kan jag ta istället för kokosmjölet?
RaderaLite mandelmjöl eller havremjöl går lika bra :) Smörjer du din mugg/skål? Ibland kan de ge en konstig bismak (jag använder inte smörjning till denna kaka)....
RaderaOkej, ska testa det! I samma mängd? Har för mig att kokosmjöl drar åt sig väldigt mkt vätska i jämförelse med vissa andra. Nej jag smörjer inte skålen. Du tror inte det kan bero på sötningsmedlet föressten? Använder mig av Hermesetas sötningsströ.
RaderaTack för alla svar!! =)
Ja, kör samma mängd :)
RaderaDet kan absolut bero på sötningsmedlet, Stevia strö är bättre att baka med. Hermesetas innehåller dessutom aspartam som kan vara cancerframkallande.
Jag har tyvärr inget proteinpulver. Går det bra att använda något annat? :/
SvaraRaderaInte i detta recept. Kolla på någon av mina andra muggkakor utan proteinpulver :)
RaderaDin blogg är fantastisk och jag blir så imponerad över dina svar på kommentarerna! Du verkar vara en lika fantastisk, rar och kunnig tjej! Nu undrar jag över vaniljessensen, kan man byta ut den mot vaniljsocker (på sötningsmedel) eller ännu hellre vaniljpulver, och i så fall i hur mycket ska man ersätta en kapsyl med!
SvaraRaderaHej och tack så mycket! Jag försöker svara så bra jag kan, även om det ibland dyker upp frågor jag inte kan svara på ;)
SvaraRaderaJa det kan du absolut. Använder du vaniljpulver brukar 2 krm vara ganska lagom. Smaka av smeten, den ska ha en lätt vaniljsmak. Det kommer inte ha någon effekt på konsistensen eller så om du byter ut vaniljpulvret utan gå mer på smak istället :)
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaHar nu gjort kaka igen. Nu med bara vaniljcasein och några droppar mandelarom. Skippade alltså kakaon. Toppade med semifrusna hallon. Smakar som mandelkubb! Susanna. Om du ska göra en ok nångång, får man anmäla sig att vara provbakare till dina recept? Sååå gott ! :)))
SvaraRaderaGöra en kokbok någon gång skulle det ju stå.
RaderaHej Lena!
RaderaSjälvklart får du vara det!! Jag noterar och återkommer om det blir aktuellt med en bok ;)
Snälla, snälla Susanna!! Gör en kokbok!! Du är GRYM!! :D
SvaraRaderaTack snälla du! Nu blir jag nästan generad :) Jag jobbar på det...det kommer en ebook om några veckor till att börja med :)
Raderakan man anänvända sig av whey protein också 1 skopa istället för casein? vad är skillnaden?
SvaraRaderaNej inte i detta recept. Casein och whey agerar annorlunda när man bakar med dem. Whey får en mer kakig konsistens medan casein får en kladdig och "fudgy" konsistens. För muggkaka med whey, kolla in min "30 sekunders protein kladdkaka", som finns här på bloggen....i den är det whey istället :)
RaderaHej!
SvaraRaderaJag gjorde din fudge-kladdkaka igår och är helt såld.. modifierade receptet något och herrejävlar vad god den var! TACK!
Jag och sambon vet vad vi kommer äta hädanefter ;-)
http://www.firejennifer.com/chokladfudgekaka-nyttig-och-vansinnigt-god/
Visst är den god?! Jag äter den fortfarande typ varje dag, ha ha!
RaderaVart köper man jordnötsmjöl? JAg har letat, men hittar det inte... Och kan man btw äta mer jordnötsmjöl än jordnötssmör? tex, 2 msk jordnötsmjöl - 1 msk jordnötssmör? Haha, hoppas du fattar vad jag menar! ;)
SvaraRaderaKram
Det finns på www.usagodis.se. Om inte där så går det att beställa från www.iherb.com. (Heter PB2)
RaderaJa det är mindre fett och kalorier i jordnötsmjöl, ca 30 kcal per msk mjöl jämfört med vanligt jorsnötssmör som innehåller ca 120 kcal per msk.
Hej Susanna!
SvaraRaderaGrym blogg! Jag vill ju också gärna testa att göra denna kaka, den ser sjukt god ut. Men jag har inget proteinpulver, finns det något annat alternativ? :)
Mvh Desirée Lind
Hej!
RaderaTack!
Tyvärr, casein är det som gör hela kakan. Om du vill göra en muggkaka kan du ju kolla på mina andra recept på muggkakor, de är minst lika goda :)
Hej! verkligen nice blogg och bra instagram:) kille som tränar väldigt mkt och har som du, ett starkt sötsug! ville bara säga att du inspirerar och sedan har jag även en fråga. Jag är nötallergiker och tål ingen nöt i huvudtaget, inklusive kokos och mandel. Det blir därför svårt vid bakning när man ska byta ut smöret mot nyttigare. har du något tipps? sedan undrar jag också om jag kan byta ut mandelmjölet i detta recept mot havremjöl?
SvaraRaderaTack så mycket :)
RaderaJa du kan absolut byta ut mandelmjölet mot havremjöl, ta kanske lite mindre havremjöl då det suger åt sig mer vätska än mandelmjöl.
Ofta kan du byta ut nötsmör mot honung eller solrospasta (solrossmör) som är gjort på frön :)
Tack!
SvaraRaderaEtt riktigt bra och lagom svårt recept som jag varmt kan rekommendera andra.
Vad kul att du gillade det :)
RaderaOj oj oj så gott! Vattnas i munnen! Perfekt för en chokladälskare som deffar.
SvaraRaderaUndrar vad du använder för kaffe pulver?
Tack för dina inspirerande recept!
Ja det här receptet är grymt om man deffar :)
RaderaJag använder nescafé...
Hej. Kan man utesluta kokosmjöl eller vad kan man ha istället? Har inget hemma och måste baka imorgon å tyckte denna verkade super god. =)
SvaraRaderaHej! Du kan testa att utesluta det eller kör på havremjöl istället
RaderaSå sjuuukt god! 😊
SvaraRaderaKan verkligen 128 kcal stämma? jag använde iof whey och är inte proffs som dig men fick det till lite mer än 300 kcal!?
SvaraRaderaJodå, mer än drygt 150 kcal är det inte :)
RaderaKan bara meddela att vanilj casein funkar lika bra som choklad!! Herremama vad gott det var. Hade tre hallon och lite mandelsmör i mitten av kakan när jag gräddade, det blev en himmel till muggkaka!
SvaraRaderaOj oj oj, det låter fantastiskt gott :)
RaderaKan man göra denna i större sats, kanske för 4 port? Och kan man grädda den i ugnen istället? Vilken ugnstemperatur och tid skulle du då rekommendera? :)
SvaraRaderaJa det borde man kunna göra. Jag skulle satsa på 175 C i ca 20-30 min...
RaderaHej, länken till det casein du använder ville inte fungera, så jag undrar vilken sort du har? Ser ju hur gott som helst ut!
SvaraRaderaHej!
RaderaJag använder oftast Optimum Nutrition 100% Casein som jag köper på Proteinbutiken.se. Eller så använder jag Proteinbutikens Pure MPC :)
Hej, har just hittat din sida, fattar inte hur det inte har hänt tidigare! Gjorde just den här med min son som är hemma sjuk och som ville baka - över förväntan god! Mycket smidigt med, det går lagom fort för en 4-åring att vänta på micron i 40 sekunder!
SvaraRaderaDu har gjort det igen!! Tack för receptet, det kommer jag troligtvis att göra många kvällar framöver. Kan ju variera lite med din pepparkaksmuggkaka som jag säkert gjort över 50 gånger nu :)
SvaraRaderaTack så mycket!
RaderaÄlskar det här receptet, gör det säkert 3-4 ggr i veckan :)
Jag provade nu. kladdkakscravings... uteslöt stevia och hade havremjöl (enda jag hade hemma) istället för kokos. DÄREMOT friterade jag bananskivor i kokosolja till ;) drog nog upp näringsvärdet en del men definitivt värt det!! detta komer att göras flera gånger!
SvaraRaderaOj oj oj, hur gott låter inte det! :)
RaderaHar sett och testat flera varianter av denna kladdkaka och jag måste säga att detta är den bästa jag testat!
SvaraRaderaHar provat flera av dina recept de senaste dagarna och jag vet inte hur jag skulle klara deffen utan dem. ��
(En annan favorit är dina wraps på ca 90 kcal)
Tack, vad roligt att hörA! Det här är definitivt ett av mina favoritrecept :) Det underlättar när man dietar ;)
Radera