fredag 23 december 2016

Typiskt...

Jag hade precis skrivit klart ett blogginlägg med ett riktigt gott recept på kladdiga Mocca-proteinbrownies med cream cheese swirl och skulle precis posta det när hela skärmen bara blev svart och allt försvann. Är det inte typiskt?! Alltid när man har en dålig dag så ska något hända som gör att den blir värre :/ Bara att försöka kolla om det går att få tillbaka receptet så jag kan lägga upp det lite senare.....för det var väldigt gott! :)

Jag hade i inlägget också ursäktat mig för att jag inte lagt upp några nya julrecept i år och förklarat att jag varit så trött på julmat att inspirationen inte funnits där. MEN att jag har ett riktigt härligt recept på en nyårsdessert färdigt som kommer upp under nästa vecka.

Med detta sagt önska er en härlig dag före dopparedagen och hoppas att ni lagat en massa god ( och hälsosam) mat inför julafton :) För mig blir det fika med lite saffransbiscotti och julklappsinslagning ikväll.

Kram på er!!

1 kommentar:

  1. Oh no! It's frustrating when technical glitches ruin our efforts, especially when we're excited to share a delicious recipe like Gooey Mocca Protein Brownies with Cream Cheese Swirl. Don't worry, we'll be eagerly waiting for the recipe and looking forward to your upcoming New Year's dessert idea. Wishing you a wonderful day and enjoy your coffee and saffron biscotti while wrapping Christmas gifts. Sending warm hugs your way!

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...