fredag 20 januari 2017

Tävling: Vinn träningskläder från Dcore

Redan fredag och jag sitter faktiskt och planerar en liten bakstuga i helgen. Jag behöver fylla på frysen med lite nyttiga godsaker och jag ska testa några nya recept som jag planerat att göra ett bra tag nu. Längtar faktiskt riktigt mycket efter att få ställa mig i köket imorgon bitti och "get to business", det var alltför längesedan kreativiteten fick gå lös så jag hoppas på att morgondagen resulterar i ett par riktigt bra recept som jag kan dela med er.

Inför helgen tänkte jag faktiskt överraska med en liten tävling! Jag tävlar nämligen ut ett set träningskläder från Dcore bestående av en hoodie och ett par byxor/tights till en tjej och en kille.
Jag älskar verkligen Dcores träningskläder! Förutom att de är snygga och sitter bra, är något av det bästa att kläderna behandlas med Polygiene för att förhindra att de börjar lukta!
Det är så trist när vissa favoritplagg (som man gillar att ha ofta) börjar lukta, men Dcores kläder håller verkligen vad de lovar! Jag hade många av deras plagg när jag var på träningsresan till Playitas i somras och där svettades man konstant, men kläderna höll sig faktiskt fräscha.

Från Polygienes hemsida:
"Behandlingen är permanent och klarar minst hundra tvättar, trots att en mycket liten mängd silversalt används för varje behandling. Polygiene är den enda leverantören som garanterar funktionaliteten under hela plaggets livslängd.  
Polygienes behandling är godkänd av EU:s REACH, bluesign och Oeko-tex. En positiv miljökonsekvens av att använda Polygienebehandlade träningskläder är att de kan tvättas betydligt mer sällan. Något som bidrar till lägre vatten- och energiförbrukning och mindre slitage på kläderna, vilket i sin tur leder till att plaggen håller längre."
Jag tävlar nu ut dessa plagg till en tjej och en kille (man får såklart vara med och tävla om man vill ge bort kläderna till sin käresta, vän, träningskompis eller liknande):

Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är:
1. Följ @dcore och @tastyhealth på instagram (har du inte instagram går det bra att dela blogginlägget på FB)
2. Kommentera nedan att du följer båda kontona och motivera varför just du borde vinna (kommentarer på FB gäller inte)
3. Tävlingen pågår till den 26/1 kl 23.59 och vinnarna meddelas den 27/1.

Lycka till!!!

37 kommentarer:

 1. Följer båda som Jessicasundberg72. Jag vill vinna för att jag vill vara snyggast på gymmet. Ytligt, javisst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Följer båda kontona (@ottiliafriberg)! Jag fullkomligt älskar Dcore's kläder, har aldrig lyckats hitta några tights som sitter så perfekt som deras! Sen så är ju kläderna ren njutning för ögat också, såå snygga!!😍

  SvaraRadera
 3. Har följt dig länge och följer nu även dcore (sarahpatriciapalme). Jag skulle vilja vinna kläderna till min sambo som jobbar mycket med kroppen (kör tunga maskiner där han antingen sitter still eller lyfta tungt). Jag har, efter flera års tjatande från min sida, fått med honom till träningen nu men man skäms nästan. Han går i supertjocka mjukisar med hål i samt träningsskor som han hade sen han var 16.. (nästan 30 nu :D) Han är inte övertygat att det är för honom och vill inte lägga pengar på "sånt" och jag tror/hoppas det skulle motivera att leva ett hälsosammare liv om han fick en snygg träningsoutfit..

  SvaraRadera
 4. Följer båda kontona :) MsFatty
  Jag vill gärna uppdatera min slitna träningsgarderob och har faktiskt aldrig provat Dcores snygga kläder förut. Hoppas på en snygg träningsvår ;)
  Anna zizzy@spray.se

  SvaraRadera
 5. Följer båda, heter sanwas på Instagram! :)

  Jag har haft koll på träningskläder i väldigt många år då jag jobbat i branschen tidigare (hos en konkurrent till Dcore) och helt ärligt ofta tyckt att Dcore har lite tråkiga kläder. Dessa är dock supersnygga och jag är positivt överraskad! Har nu spanat in Dcore på nytt och det ser mycket lovande ut! Skulle vara superkul att testa ett nytt märke och se hur de känns och förhoppningsvis bli helt omvänd från mina tidigare förutfattade meningar gällande Dcore :)

  /Sandra (tävlar om damkläderna)

  SvaraRadera
 6. Följer båda! (@elinsvedlund_)
  Har velat testa Dcores träningskläder länge nu, då jag inte riktigt har hittat "de där" tightsen, de som sitter perfekt. Sen har jag just nu inget jobb, och kan då inte prioritera träningskläder även om det hade behövts.. Därför hade jag velat vinna dessa :)

  SvaraRadera
 7. Följer båda! Som cee1970.
  Jag vinner gärna :) då jag tränar bättre i nya snygga kläder ;) sen har jag aldrig testat dcore's kläder vore kul dock!

  SvaraRadera
 8. Tusen tack för en bra blogg!!
  Har precis delat på Facebook och TACK för att du inte kräver instagram. Har dessvärre inget konto.
  Dessa träningskläder är sjukt snygga och jag hade verkligen velat vinna de till min sambo som är träningsnarkoman.
  Vi har två små flickor så senaste 2 åren har hans träning kommit i kläm (matning, nattning, blöjbyten, lek har fått prioriterats), något jag märker han verkligen lider av. Men nu när barnen börjar sova hela nätter kommer jag kunna ta de mer själv och i gengäld kommer han kunna hitta tillbaka till sina gymrutiner- något som gör oss alla gladare:) och vad kickstartar inte träning om inte ett snyggt set träningskläder?
  Hoppas på tur
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 9. Min man har aldrig försökt sig på att träna,
  mest för att han haft problem med knäna.
  Nu ska han teckna medlemskap på ett gym,
  vi ska träna ihop, vardagen kommer bli grym :D
  Ett par träningbyxor skulle nog ge honom mer motivation,
  kanske blir träningen då en tradition?

  Hoppas på en vinst så jag kan ge maken ett par träningbyxor, det är mest avsaknaden av kläder som håller honom tillbaka från att börja gymma med mig :)

  Följer båda kontona på instagram, heter wstenman där.

  SvaraRadera
 10. Följer båda två.
  tack för en bra blogg. Älskar bloggar där man skriver om en livsstil inte en diet. Jag fyllde i torsdags 35 år och vid 16 års ålder fick jag diskbråck. Fick frågan om steloperation men valde istället träningen. Det går upp och ner men nu i 35 års ålder är jag i mitt livs form. Starkare än någonsin.
  Önskar jag kunde vinna lite snygga träningskläder åt mig själv. (Inte alltid kul att fylla år i årets fattigaste månad) hade inte möjlighet att köpa present till mig själv. =)

  Följer båda kontorna.

  SvaraRadera
 11. Hej hopp

  Jag följer båda på Insta med axtommy.
  2017 är året som jag tar min träning till en ny nivå. Gym, löpning och träning på hemmaplan blir en del av mitt liv på riktigt och då behöver jag mer snygga och bra kläder.
  Har aldrig testat DCORE men det verkar vara riktigt bra kläder.

  Ha det fint
  Tommy

  SvaraRadera
 12. Följer båda som smulan72 på insta ☺. Skulle gärna vinna åt mig själv men ännu hellre för att kunna ge min man en fin present för att han så troget följder med mig till gymmet fyra dagar i veckan och supportar min träningsresa ❤.

  SvaraRadera
 13. Följer båda kontona via @reachyourgoal.se
  Skulle vilja vinna träningskläderna åt min sambo, då jag själv redan har Dcore träningskläder. Han tränar nog aningens mer än mig, men är inte lika bra på att uppdatera sin träningsgarderob ;)

  SvaraRadera
 14. Sedan länge trogen följare av dig och numera även av dcore (@jessicaelsbeth). Älskar träning och snygga träningskläder! Under 2017 kommer jag göra min första tävlingssatsning i body fitness så jag håller tummarna för lite nya kläder som hjälper mig på min resa ����☺

  SvaraRadera
 15. Följer båda på instagram (theresehatt). Jag vill gärna vinna ett set till mig själv. Jag tränar i hemmagymmet ca 4-5 dagar i veckan, oftast dagtid medan barnen (3,5 år och 6 månader) vilar. Ofta händer det sig att speciellt den lilla vaknar innan jag hunnit avsluta passet. Då fortsätter rumban med mat och lekrutiner och deras behov prioriteras, så det där med att hinna duscha efter träning händer inte så ofta. Det får ske sen under nästa vila eller när de somnat til natten. Då kunde det vara skoj med kläder som inte luktar alldeles för mycket svett. Att man dessutom kunde känna sig lite snygg i träningskläderna trots att man bara tränar hemma är ett stort plus!

  SvaraRadera
 16. Hej. :)
  Följer båda.
  Gillar verkligen Dcore, de gör riktigt snygga träningskläder. Har precis börjat en ettårig utmaning gällande kost och träning. Motiverad till tusen och lite nya träningskläder hade hjälpt till på vägen mot en förbättrad version av mig.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 17. För mig vore en vinst av dessa kläder en dröm. Då jag ofta drar mig för träningen då jag svettas otroligt mycket och tvättar mina kläder jämt och ständigt så vore deras teknik Polygienes något för mig. Så fantastiskt att få uppleva träningen utan den där ångesten som ständigt uppkommer. Att slippa skämmas och kunna öka träningsdosen vore för mig en dröm som skulle gå i uppfyllelse! Följer på instagram, naslundemma. Mail är emmnas@live.se. /Emma

  SvaraRadera
 18. Jag följer både @dcore och @tastyhealth nu.
  Jag vill vinna dessa snygga träningskläder, dels för att när jag tränar så svettas jag en hel del och som du sade så använder man favvokläder ofta och mycket och då kan de börja lukta. Det lockar mig att dessa kläder inte gör det och sedan är de ju himlans snygga också. En annan orsak är att jag ser att tightsen är högre i midjan och det tilltalar mig.
  Ha en fin dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 19. Gillar båda sidorna som annika.andersson111.

  Efter snart 20 kg viktnedgång vore det kul med lite snygga träningskläder som sitter som de ska. Förhoppningsvis ger det mig lite inspiration att fortsätta min löpträning som jag började med förra året.

  Mvh
  Annika
  annkina@gmail.com

  SvaraRadera
 20. Hej
  Jag följer båda på insta (bumpaberradaawg).
  Jag vill bara böja tungt och se snabb ut, de borde underlätta med dcores plagg. Iallafall sista kriteriet.

  Kram

  SvaraRadera
 21. Följer båda kontona, malleb

  Jag vill vinna detta ursnygga set för att träningskläder har verkligen blivit en förbrukningsvara här hemma sedan jag började träna Crossfit i somras. Aldrig någonsin har jag behövt tvätta så mycket träningskläder som jag gör nu! Haha. Och det är helt underbart för f*n vad glad jag är över att jag har hittat träningsformen för mig! Håller tummarna. /Malin

  SvaraRadera
 22. Följer båda kontona som sagobrandt.

  Skulle verkligen vilja ha lite nya träningskläder för att öka på träningsmotivationen. För ett tag sen mötte jag ett gäng mindre trevliga vildsvin och den skräcken har varit svår att komma över. Nu vågar jag egentligen men känner att jag omedvetet skyller på vildsvinen när orken och motivationen inte riktigt finns där, och det finns väl inget man går igång mer på än en ny snygg träningsoutfit. Jag har kämpat så hårt för att nå mitt mål att springa en ultratrail, men nånstans känns det som jag håller på att snubbla på målsnöret. Behöver all pepp jag kan få just nu.

  SvaraRadera
 23. Jag följer på instagram (jrandeblad)

  2017 är mitt träningsår
  går till gymmet varje chans jag får.
  Men jag har ett litet fel
  kollar runt och ser en del
  gå runt i träningskläder som är superfina
  sen tittar jag i spegeln och ser mina.
  Det är ingen vacker syn
  visst, de funkar till att dölja hyn.
  Men om jag vann Dcore träningkit
  skulle självförtroendet mitt
  öka något otroligt
  och träning skulle bli extra roligt!!

  SvaraRadera
 24. Följer båda! (e_lindbergh). Mail emma.lindbergh@gmail.com

  Både jag och killen tränar mycket och har gjort det många år, och just nu är jag imponerad att han orkar fortsätta... Han dras sedan nästan ett år med både diskbråck och en axelskada som begränsar massor, men går ändå till gymmet 6 dagar i veckan och tränar det som går + rehab, rehab och åter rehab 3 gånger om gånger om dagen, utan undantag. Det är VILJA, och allt som gör det en gnutta roligare är väl positivt. Typ matchande, nya kläder! :D

  SvaraRadera
 25. Hoppas vinna ännu mer träningspepp inför våren.
  Har precis skaffat ett aktivitetsarmband.

  Mitt mål är att jag, tillsammans med mina 3 barn, ska ta mig ut och börja röra på mig och inspirera barnen så de också vill röra på sig mer. Jag är helt ensam med mina barn och har ingen möjlighet att gå till gym eller liknande. Samlar nu på mig massor med ideer om vad vi ska hitta på.

  Lite kläder som extra pepp hoppas jag på!

  Följer @dcore och @tastyhealth på instagram som thefialotta.

  SvaraRadera
 26. Följer!
  Vill så gärna vinna då jag inte kommer i mina träningskläder efter min graviditet och inte vill något annat än att träna ordentligt. Ordentligt som i att man faktiskt kan känna sig bekväm när man ser sig själv i spegeln, att kläderna inte hasar ner och upp för att det är för stora /små och för att det faktiskt är gjorda utav ett material som är anpassat för träning och inte bara vanliga bomullstights som jag dras med nu.. Sambon talar även dock om Dcore och jag skulle så gärna vilja prova deras kläder.

  hälsningar nathaiie n-athaliepersson@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Har haft hjärtproblem, men nu känns det bättre och bättre. Vill komma igång och träna, och då skulle det vara så roligt att få köra igång med nya träningskläder. Jag behöver allt som kan peppa igång mig, för nu är jag verkligen längst ner på motivationsstegen.... följer på ig som ireeli

  SvaraRadera
 28. Följer på insta: Amandalotta
  Skulle vara underbart att vinna för att få lite ny inspiration nu när peppen efter nyår har lagt sig lite! Hoppas hoppas!


  amandanyman96@hotmail.com

  SvaraRadera
 29. Följer båda och skulle bli överlycklig om jag vann. Jag har äntligen tagit tag i min övervikt och har blivit av med ca. 11 kg genom att sluta med sötsaker. Nu måste jag bara komma igång ordentligt med träning och bättre kostvanor för att bli av med ytterligare kilon!

  SvaraRadera
 30. Jag följer båda som andersson.matilda

  Jag har en vision,
  om en bättre kondition,
  och som bästa motivation,
  vore snygga kläder från Dcores kollektion.

  Min mailadress är andersson_matilda@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 32. Jag har något att dela med dig !!! Det är en stor glädje i mitt hjärta, jag vill dela med alla. Mitt namn är Caroline Webb från USA. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året som gjort oss bröt upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker kvinna Vilket han hitta mer sötare än mig, men eftersom tiden gick jag träffade bra Baalam Han är en stor stavnings caster. Jag kontaktade honom via hans e-post och förklarade allt för honom. Han sade att jag inte skulle oroa sig, att min älskare kommer tillbaka till mig på knä tigger om förlåtelse före den 24 hours.My största glädje nu att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll på knä tigger om förlåtelse, och idag är vi glad och han botade min systers bröstcancer. Har du ett problem? oroa dig inte mer eftersom godbaalam kan Ger stavnings varaktig lösning på alla problem:
  Om du vill att ditt ex tillbaka.
  Du vill ska främjas på kontoret.
  Om du vill bli botade av herpes, cancer, fibroid och andra sjukdomar.
  Du vill bli rik och berömd
  Du vill att din make / maka att vara din för evigt.
  Återställa förlorade objekt tillbaka
  Om du vill separera eller stoppa din skilsmässa.
  Graviditet stavnings havande och föda ett barn
  Om du vill vinna oroande rättsfall
  Kontakta Stor godbaalam via e-post: godbaalamtemple@gmail.com

  SvaraRadera
 33. Myassignmenthelp is well aware of the difficulties students face on daily basis, from finding the accurate information, to meeting with the deadlines. We have panel of expert writers who are highly qualified and professional with their work.

  SvaraRadera
 34. I love these training outfits and would love to participation the competition. I want one of these! I would have loved to know the details about this competition but right now I have another matter at hand that I have to handle. I have to find a Dissertation Service Uk- based and outsource my dissertation to them. Once done with that, I will return here to read more details about this competition.

  SvaraRadera
 35. If a woman is carrying six months of pregnancy, what kind of exercises would you suggest for her so that she does not become obese after delivery? I am waiting for your positive response. Coursework Writing Service

  SvaraRadera
 36. The photos of the Dcore training clothes in the article look fantastic! I'm particularly interested in the leggings since iam working at my firm Dissertation Writing Services UK. Do they offer different lengths to accommodate different heights?

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...