söndag 29 januari 2017

Vinnare av Dcore kläder

Tack till alla er som var med och deltog i tävlingen där man kunde vinna Dcore-kläder! Superkul att så många var med!
Jag lottade som vanligt ut kläderna bland kommentarerna och den här gången blev vinnarna:

Killkläder: Jonas Randeblad
Tjejkläder: Åsa Svensson

Stort grattis!
Maila mig på info@tasty-health.se med adress och storlek så kommer kläderna på posten inom kort :)

20 kommentarer:

 1. hej!

  Här är några önskemål på recept;
  -Mousse i olika smaker (lågkalori = ej med avokado/nötter/banan). med mkt protein
  - Fler recept på kvargglass. Så kan man varva din köpta glass med hemmagjord
  - pizzabotten gjord på havremjöl, proteinpulver, dinkel ex.
  -chokladpudding
  -pannacotta i olika smaker
  - proteinbars i olika smaker - prova olika proteinpulver?
  -olika recept på tårtor

  mvh anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
  2. Jag är Max Hannah, och jag bas i USA ... Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 år av trasiga äktenskap, min man lämnade mig med två barn. Jag kände mig som mitt liv var på väg att sluta i nästan begick självmord, jag var känslomässigt ned under en mycket lång tid. Tack vare en spell caster heter Dr Ogundu, som jag träffade på nätet. Å ena trogen dag, som jag surfar via Internet, kom jag över tilld vittnesbörd om denna spell caster. Vissa människor vittnade om att han förde deras Ex älskare tillbaka, några vittnade om att han åter livmoder, och andra sjukdomar, några vittnade om att han kan kasta en trollformel för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag kommer också över en viss vittnesmål, det handlade om en kvinna vid namn Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex älskare på mindre än 2 dagar, och i slutet av hennes vittnesmål hon tappade Dr Ogundu e-postadress. Efter att ha läst alla dessa, beslutade jag att ge det ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar, min man kom tillbaka till mig. Vi beslöt våra frågor, och vi är ännu gladare än innan Dr Ogundu, är han verkligen en begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar människa ... Om du har ett problem och du letar efter en verklig och äkta spell caster att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, kan han vara svaret på dina problem. kontakta stor doktor genom denna post: drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Hejsan :)

  Skulle inte du kunna komma på fler nyttiga recept på pizzabottar?
  Gymgrossisten säljer nu en färdigmix, där huvudingredienserna är havremjöl och vassleproteinpulver, se
  http://www.gymgrossisten.com/protein-pizza-mix-500-g-mediterranean?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=WeiderPizzadeg

  Det skulle vara grymt!

  SvaraRadera
 3. A taste and all other like have been approved for the citizens. The photos of the Wedding Photographer Charlotte NC are implied for the terms. Joy is funded for the team. Pathos ode for the approval of the joys for the reforms by all margins for the field.

  SvaraRadera
 4. Congratulations to the winners! It was a great competition, and I'm glad to see so many people taking part and having fun. Looking forward to more exciting events like this in the future!

  SvaraRadera
 5. Efter 7 månaders skilsmässa älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 23 år som gift åkte min man på en resa och träffade en yngre kvinna. Jag uppskattade honom eftersom han har varit en god man och pappa till våra 4 barn. Jag kontaktade Dr Ilekhojie och förklarade alla mina problem för honom och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara tre dagar efter att Dr Ilekhojie utförde en försoningsritual för att återförena oss, återvände min man hem. Han förklarade för mig hur eländig han har varit de senaste månaderna och bad att få flytta hem. Det är som ett mirakel tills idag, jag ringer fortfarande Dr Ilekhojie för att tacka honom för hans goda gärningar. Om du behöver liknande hjälp, kontakta hans e-post: gethelp05@gmail.com och hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

  SvaraRadera
 6. Stoppa uppbrottet, skilsmässan eller avvisande av älskare... Även om din situation verkar hopplös! Jag kontaktade en riktig trollformler som hjälpte mig att ändra min mans hjärta till att älska och vilja ha mig igen. Om du har problem i ditt äktenskap eller förhållande kommer Dr Ilekhojie att hjälpa till att återställa kärlek och engagemang i ditt hem. Kraften i hans besvärjelse är så effektiv och kan återförena trasigt äktenskap och relation. Kontakta honom idag och tacka mig senare. Kontakta +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

  SvaraRadera
 7. Efter två års skilsmässa älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel, så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur eländig han har varit de senaste åren och bad att få flytta hem. Dr Ilekhojie gav mig också örter för fertilitet och nu är mitt äktenskap tillbaka och jag bekräftade att jag redan är gravid i vecka 18. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259

  SvaraRadera
 8. Ett stort tack från mig, Marie Levi till DR ISIKOLO för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev uppmanad av en vän att kontakta DR ISIKOLO vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR ISIKOLO försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

  SvaraRadera
 9. MIN POJKVÄN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR ISIKOLO OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD
  Hej alla, jag är Karen Edling. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR ISIKOLO som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen med att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara 2 dagar som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp: +234-8133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag vaknar varje dag med ett leende på läpparna, allt på grund av Dr Ilekhojie som har gjort mig en stor tjänst genom att rädda mitt förhållande från upplösning. Jag brukade tro att jag har ett perfekt förhållande tills när min älskare började komma hem sent och varje dag ger han mig olika ursäkter då jag bestämde mig för att hålla ett öga på honom och sedan upptäcker jag att han hade en affär med en annan tjej. Jag var krossad för att jag litade så mycket på honom och visste att han har ett hemligt förhållande och att han längre uppmärksammade mig eller visade mig kärlek. Innan jag visste ordet av lämnade han mig för flickan och jag var i djup röra och förlorade honom till en annan kvinna. Men jag tackar alla som placerat kontaktinformationen för Dr Ilekhojie på Internet. Han hjälpte mig att få tillbaka honom på 48 timmar och idag har min relation återställts med kärlek och stark känslomässig anknytning än någonsin tidigare. Du kan kontakta Dr Ilekhojie via samtal eller WhatsApp på +2348147400259

  SvaraRadera
 11. Jag har försökt i 2 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi hade ett hjärtligt samtal med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

  SvaraRadera
 12. Efter 3 veckors separering älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur olycklig han har varit de senaste veckorna och bad att få flytta hem. Jag är glad att mitt livs kärlek är tillbaka och att saker och ting blir bättre. Prata med Dr Ilekhojie för all hjälp. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Jag och min fru hade ett missförstånd som ledde till ett stort slagsmål och hon lämnade hemmet och återvände till sin fars hus. Jag lät mina känslor få det bästa av mig och höll mig permanent borta från henne. Saker och ting blev värre när hon började träffa en annan man och jag visste aldrig om det. Jag försökte åtgärda problemet och få henne att återvända hem och hon kom aldrig tillbaka. Jag fick senare reda på allt som har hänt och bestämde mig för att söka hjälp för att fixa mitt äktenskap med henne, vilket fick mig att kontakta Dr Isikolo. Precis som förväntat arbetade han för mig och problemet löstes och jag återförenas med min fru. Hon återvände hem strax efter 48 timmar som utlovat av Dr Isikolo. Jag är honom evigt tacksam för att han löste problemet jag hade i mitt äktenskap. vänligen kontakta honom för snabb och brådskande hjälp, maila honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp honom på: +23481333261196

  SvaraRadera
 14.   Har aldrig haft en sexuellt överförbar sjukdom (STD) tidigare och har aldrig haft oskyddat sex. Däremot hade jag en pojkvän, som på den tiden hade munsår. Uppriktigt sagt antog vi att det bara var en plats eftersom vi aldrig fick veta om HERPES förrän nu. Vi ägnade oss åt oralsex, och det var så jag fick HERPES. Tack och lov för att jag hittade voodoo herre på nätet som förtrollade lite välmående och som också förberedde mig ett naturläkemedel som jag bara tog i 14 dagar med tro, sedan efter att jag började märka förändringar i min kropp gick jag för en kontroll på sjukhuset och bekräftade att jag blev totalt botad från HERPES (herpesnegativ). Hans medicinering har inga BIVERKNINGAR, det finns ingen speciell diet när du tar droger du kan kontakta honom på hans e-post: voodooconnect60@gmail.com och även på whatsApp +234- 8097014925 och få alla dina hälsoproblem lösta.

  SvaraRadera
 15.   Jag tackar den genuina och kraftfulla spellcaster Voodo lord för att han tog tillbaka min älskare till mig.  Han sa bara till mig att tillhandahålla de föremål han kommer att behöva för att besvärjelsen ska vara mycket effektiv och jag tillhandahöll föremålen, han ställde några frågor och jag svarade. Efter att han tagit emot föremålen sa han till mig om fyrtioåtta timmar (48 timmar) att jag kommer att börja se resultatet av besvärjelsen han gjorde, och det var precis vad som hände, varje sak han sa kom ut precis som han sa att den skulle vara. Voodoo lord är en riktig man av sina ord.  Kontakta honom för att få dina problem lösta en gång för alla. 
    E-post: voodooconnect60@gmail.com
    WhatsApp: +234 8097014925 

  SvaraRadera
 16. Världen borde känna en stor trollkarl `` Voodoo Lord``, som har den perfekta lösningen på problem i relationer, äktenskap, hälsa, ekonomi och alla andra problem som bekymrar mänskligheten. Den främsta anledningen till att jag gick till en voodoo-herre var att leta efter en lösning för att få tillbaka min man och bli gravid var att min man lämnade mig för att jag inte kunde bli gravid efter 14 års äktenskap. Jag läste nyligen några vittnesmål på Internet som några människor skrev om voodoo Lord, och jag blev väldigt glad och bestämde mig för att be om hjälp. Han gjorde jobbet perfekt genom att få min man att komma tillbaka till mig och be om förlåtelse, några månader senare blev jag gravid. Nu är jag en stolt tvillingmamma, en pojke och en flicka, och min man har aldrig slutat älska mig och vi har levt väldigt lyckliga tillsammans. Jag kan inte låta bli att publicera hans namn på Internet på grund av det goda arbete han gjorde för mig. Alla som behöver hans hjälp bör kontakta honom via e-post [voodooconnect60@gmail.com] eller lägga till honom på WhatsApp [+234 8097014925] Du kan kontakta honom idag för att lösa dina problem och vara lycklig för alltid.

  SvaraRadera
 17.   Jag kan bara inte hålla den här lyckan för mig själv. Jag gifte mig för 10 år sedan utan något barn att visa, min man började behandla mig med förakt tillsammans med min svärmor. Det frustrerade mig, jag letade efter hjälp online, sedan såg jag många vittnesmål om hur VOODOO LORD hade hjälpt många män och kvinnor. Jag kontaktade honom omedelbart på Whatsapp och förklarade min situation för honom, han lovade att hjälpa, han gav några instruktioner som jag var tvungen att följa för att ge perfekta resultat. Jag gjorde allt som han instruerade, senare sa han åt mig att åka till sjukhuset efter 2 veckor för ett graviditetstest och till min förvåning var jag gravid och det var verkligen fantastiska nyheter för mig. Jag är så tacksam mot honom eftersom jag födde vackra pojkar (tvillingar) som ser ut som sin pappa. Jag är nu i fred i mitt hus med min man och svärmor. Kontakta honom på Whatsapp +2348097014925.....e-posta voodooconnect60@gmail.com

  SvaraRadera
 18. ÄR DU I NÅGON SLAG AV SVÅRLIGHETER I LIVET OCH VILL HA EN PERMANENT LÖSNING?, KONTAKTA VOODOO LORD, HAN ÄR EN MYCKET KRAFTIG STAVNINGSSÄTTER VIA WHATSAPP PÅ (+234 8097014935), ELLER VIA E-POST PÅ (VOODOOCONGMAIL.6). Min man planerade att skilja sig från mig och sa att han var trött på vårt förbund. Jag blev förvånad eftersom det här kom plötsligt och min instinkt sa till mig att något gick fel. Jag fick veta senare att min man hade en fru utanför, jag frågade honom om det, han blev väldigt arg och sa att det var därför han vill att vi ska skiljas. Han lämnade hemmet i 6 månader, jag var orolig och förvirrad och jag började surfa på internet och letade efter sätt att få min man att komma tillbaka när jag såg de många vittnesmålen som människor kommenterade om voodoo lord, ett särskilt hur han hjälpte en kvinna att bli gravid och tråka ut ett eget barn med trollformler och naturläkemedel efter 9 års äktenskap. Jag kom i kontakt med honom och förklarade min situation med min man för honom, han berättade för mig att min man har blivit manipulerad av mörk kraft, han sa till mig några saker att göra, han förtrollade och gjorde vissa riter för mig. Efter sju dagars besvärjelse kom min man hem och rev sönder skilsmässopapperet, vi är tillbaka tillsammans lyckligare än någonsin tack vare VOODOO LORD. Skäms inte för dina problem, sök hjälp och få det löst.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...