onsdag 19 april 2017

Tyngre, bikinifitness och glass

Är det bara jag som tycker att den här våren går så himla fort? Det är snart maj liksom?! Det kändes som igår som jag och kollegorna på Add ice cream satt och planerade vårens events och helt plötsligt har ett av eventen, Tyngre Classic 5, redan varit.

Det var en superrolig helg med mycket besökare i Solnahallen trots att det var påskhelg. Tyngre Classic är verkligen en av mina favorittävlingar, dels för att det är en så familjär stämning och dels för att den är så välorganiserad, både för tävlande och för oss som har monter på mässan. Allt flyter på kanonbra och de tänker verkligen till och gör förbättringar varje år. Ett guldupplägg helt enkelt!

På lördagen var det Body Fitness och Bikini Fitness och jag coachade min Bikini-junior Lina som gjorde sin första tävling i mars på Better Bodies Challenge. Efter det har hon gjort en tävling till och nu på Tyngre körde hon både junior- och senior-klassen. Hon gjorde en enormt bra prestation och kom till final i båda klasserna och hamnade på 4:e och 5:e plats.
Det var längesedan jag coachade någon som tävlar men ibland när tiden räcker till och jag ser att det finns bra förutsättningar (som till exempel att man tränat ett par år för att hinna lära känna sin kropp samt att man äter ordentligt innan man börjar en diet) så tar jag min an några klienter som vill tävla. Lina och jag körde igång med dietupplägget i början av december och det är riktigt kul att se hur pass mycket man kan förändra kroppen med olika justeringar och upplägg. Jag förespråkar verkligen att man ska äta ordentligt innan man påbörjar en diet för att undvika att hamna på ett för lågt kaloriintag under dieten och att inte köra för mycket cardio i sin "offseason". Lina hade superbra förutsättningar och kunde äta ganska mycket mat under hela dieten och komma i form utan att köra så mycket cardio, vilket är optimalt! Det är så himla kul att få vara en del av tävlandet även om jag själv aldrig kommer tävla igen. Och det var riktigt kul att hänga backstage på Tyngre och dregla över "uppladdningsbordet" som fanns för alla backstage! Fullt med godis, kakor, bullar, nutella, riskakor, bars, chokladbollar, rulltårtor...you name it! Galet!
Lina nr 3 från vänster
På söndagen kunde jag ta det lite lugnare och prata med alla som kom förbi vår monter och jag kunde också käka en massa glass ;) Vi hade turen att stå bredvid Barebells och de hade provsmakning på deras bars och Protein crisps vilket resulterade i ett antal av dessa bägare under dagen. Helt plötsligt är det inte så jobbigt att jobba, även fast det är helg, ha ha!
Man blir ganska sliten efter en sådan här helg då det är mycket folk på samma ställe, hög musik och mycket intryck och på måndagen var jag helt däckad! Min enda prestation den dagen var att fixa iordning dessa underbara pannkakor :)
 Receptet på pannkakorna hittar ni HÄR och blåbärskrämen är gjord av:

0,5 dl lättkvarg
2 msk minikeso
50 g blåbär
2 msk Philadelphia extra light
2 droppar Star Nutrition Vanilla flavor drops
0,5 msk stevia sötströ

Mixa med en stavmixer.
Toppa gärna med jordnötssmör och pancake syrup (sockerfri). Hur gott?!

Nu ska jag fortsätta jobba vidare med lite nya recept som kommer på bloggen framöver. Jag kan också hinta om att jag har storslagna planer för bloggen så även om jag inte varit så aktiv med inlägg på sista tiden så kommer det hända en hel del med bloggen framöver :) Det vore superkul att höra vad ni skulle vilja se mer av! Fler recept? Vad för typ av recept? Träning? Om Add Ice cream? Mer om mig? Vad vill ni se mer av helt enkelt? :)

6 kommentarer:

 1. hej!

  Här är några önskemål på recept;
  -Mousse i olika smaker (lågkalori = ej med avokado/nötter/banan). med mkt protein
  - Fler recept på kvargglass. Så kan man varva din köpta glass med hemmagjord
  - pizzabotten gjord på havremjöl, proteinpulver, dinkel ex.
  -chokladpudding
  -pannacotta i olika smaker
  - proteinbars i olika smaker
  -olika recept på tårtor

  mvh anna

  SvaraRadera
 2. Lina Alleborg20 april 2017 11:13

  Det var så himla roligt! Tack för att du tog dig ann mig och dom värnande orden! Är så laddad för att äta upp mig till ett ännu högre intag detta året och träna ännu hårdare. Lovar att träna mer posering detta året också så hoppas jag att du har tid att coacha nästa år igen. Du är grym! Nästa gång siktar vi på pallplats!

  SvaraRadera
 3. Every student has the chance of enjoying our affordable non plagiarized essays. The writers hired at the company are top essay writing service writers with significant experience.

  SvaraRadera
 4. We are the best writing company providing Pre Written Research Papers to students across the globe.We are a UK based company and have been operational since 2005 where we have assisted thousands of students in attaining high marks in Buy Pre Written Research Papers services.

  SvaraRadera
 5. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this kind of post.

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...