onsdag 19 april 2017

Tyngre, bikinifitness och glass

Är det bara jag som tycker att den här våren går så himla fort? Det är snart maj liksom?! Det kändes som igår som jag och kollegorna på Add ice cream satt och planerade vårens events och helt plötsligt har ett av eventen, Tyngre Classic 5, redan varit.

Det var en superrolig helg med mycket besökare i Solnahallen trots att det var påskhelg. Tyngre Classic är verkligen en av mina favorittävlingar, dels för att det är en så familjär stämning och dels för att den är så välorganiserad, både för tävlande och för oss som har monter på mässan. Allt flyter på kanonbra och de tänker verkligen till och gör förbättringar varje år. Ett guldupplägg helt enkelt!

På lördagen var det Body Fitness och Bikini Fitness och jag coachade min Bikini-junior Lina som gjorde sin första tävling i mars på Better Bodies Challenge. Efter det har hon gjort en tävling till och nu på Tyngre körde hon både junior- och senior-klassen. Hon gjorde en enormt bra prestation och kom till final i båda klasserna och hamnade på 4:e och 5:e plats.
Det var längesedan jag coachade någon som tävlar men ibland när tiden räcker till och jag ser att det finns bra förutsättningar (som till exempel att man tränat ett par år för att hinna lära känna sin kropp samt att man äter ordentligt innan man börjar en diet) så tar jag min an några klienter som vill tävla. Lina och jag körde igång med dietupplägget i början av december och det är riktigt kul att se hur pass mycket man kan förändra kroppen med olika justeringar och upplägg. Jag förespråkar verkligen att man ska äta ordentligt innan man påbörjar en diet för att undvika att hamna på ett för lågt kaloriintag under dieten och att inte köra för mycket cardio i sin "offseason". Lina hade superbra förutsättningar och kunde äta ganska mycket mat under hela dieten och komma i form utan att köra så mycket cardio, vilket är optimalt! Det är så himla kul att få vara en del av tävlandet även om jag själv aldrig kommer tävla igen. Och det var riktigt kul att hänga backstage på Tyngre och dregla över "uppladdningsbordet" som fanns för alla backstage! Fullt med godis, kakor, bullar, nutella, riskakor, bars, chokladbollar, rulltårtor...you name it! Galet!
Lina nr 3 från vänster
På söndagen kunde jag ta det lite lugnare och prata med alla som kom förbi vår monter och jag kunde också käka en massa glass ;) Vi hade turen att stå bredvid Barebells och de hade provsmakning på deras bars och Protein crisps vilket resulterade i ett antal av dessa bägare under dagen. Helt plötsligt är det inte så jobbigt att jobba, även fast det är helg, ha ha!
Man blir ganska sliten efter en sådan här helg då det är mycket folk på samma ställe, hög musik och mycket intryck och på måndagen var jag helt däckad! Min enda prestation den dagen var att fixa iordning dessa underbara pannkakor :)
 Receptet på pannkakorna hittar ni HÄR och blåbärskrämen är gjord av:

0,5 dl lättkvarg
2 msk minikeso
50 g blåbär
2 msk Philadelphia extra light
2 droppar Star Nutrition Vanilla flavor drops
0,5 msk stevia sötströ

Mixa med en stavmixer.
Toppa gärna med jordnötssmör och pancake syrup (sockerfri). Hur gott?!

Nu ska jag fortsätta jobba vidare med lite nya recept som kommer på bloggen framöver. Jag kan också hinta om att jag har storslagna planer för bloggen så även om jag inte varit så aktiv med inlägg på sista tiden så kommer det hända en hel del med bloggen framöver :) Det vore superkul att höra vad ni skulle vilja se mer av! Fler recept? Vad för typ av recept? Träning? Om Add Ice cream? Mer om mig? Vad vill ni se mer av helt enkelt? :)

11 kommentarer:

  1. hej!

    Här är några önskemål på recept;
    -Mousse i olika smaker (lågkalori = ej med avokado/nötter/banan). med mkt protein
    - Fler recept på kvargglass. Så kan man varva din köpta glass med hemmagjord
    - pizzabotten gjord på havremjöl, proteinpulver, dinkel ex.
    -chokladpudding
    -pannacotta i olika smaker
    - proteinbars i olika smaker
    -olika recept på tårtor

    mvh anna

    SvaraRadera
  2. Det var så himla roligt! Tack för att du tog dig ann mig och dom värnande orden! Är så laddad för att äta upp mig till ett ännu högre intag detta året och träna ännu hårdare. Lovar att träna mer posering detta året också så hoppas jag att du har tid att coacha nästa år igen. Du är grym! Nästa gång siktar vi på pallplats!

    SvaraRadera
  3. Every student has the chance of enjoying our affordable non plagiarized essays. The writers hired at the company are top essay writing service writers with significant experience.

    SvaraRadera
  4. Awesome and interesting article. Great things you've always shared with us. Thanks. Just continue composing this kind of post.

    SvaraRadera
  5. 토토 If I learned anything from this crisis it’s that time is unpredictably short, and if I was willing to risk her health, I should also be prepared to commit to spending the rest of our lives together.

    SvaraRadera
  6. I have been exploring for a little for any high-quality articles or
    blog posts in this kind of house . 스포츠토토 Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site.
    Reading this information So i am glad to show that
    I have an incredibly good uncanny feeling I discovered exactly what I needed.
    I most for sure will make sure to do not forget this website and
    provides it a glance on a constant basis.

    SvaraRadera
  7. 카지노사이트 I think the admin of this site is actually working hard in favor of his web site, because here every data is quality based
    information.

    SvaraRadera
  8. 온라인카지노사이트 Wonderful, what a web site it is! This web site presents
    useful information to us, keep it up.

    SvaraRadera
  9. This competition was so amazing. All the participants were very amazing. Now it's time to avail Telemarketing Services for more information.

    SvaraRadera
  10. heath and all other dynamics of the body are managed for the team. The clusters of the Blue Team Training are ensured for the turns. Matter is piled for the scores. Goal is piled for the apprehension for the turns.

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...