fredag 16 januari 2015

Low carb bruscetta

Oj, ett sådant här långt avbrott mellan blogginläggen har jag inte haft någonsin tror jag!
Under de tre åren jag bloggat har det max gått 5 dagar mellan blogginläggen men ibland räcker inte tiden till och jag måste prioritera mina kunder och mitt jobb.

Till råga på allt blev min mobil stulen för ett par veckor sedan och alla mina anteckningar där jag skriver ner idéer till blogginlägg bara försvann. Idag fick jag en ny så förhoppningsvis kan jag leta upp anteckningarna i cyberspace :)
Nu i januari blev det ett enormt tryck på iformonline.se och jag jobbar för fullt med att få igång alla nya kunder (om du väntar på upplägg så kommer det inom närmsta dagarna), så jag har inte hunnit baka något på flera veckor....jag börjar nästan få abstinens efter att få blanda ihop ingredienser och ta fram nya recept! Men snart lugnar det ner sig och då kommer det i vanlig ordning en massa nya recept...
För att inte lämna er tomhänta tänkte jag tipsa om min favorit-förrätt för tillfället: Bruscetta. Perfekt tilltugg innan maten eller som förrätt när man vill lyxa till det lite. Inget nytt recept kanske, men ibland behöver man bli påmind om recept om man har idétorka :)

Jag använde Carb zone Low carb bröd, men det går såklart att använda vilket bröd som helst.


  • Droppa några droppar olivolja över valfri mängd bröd. Rosta i ugnen på 200 C i ca 5-10 min.


  • Hacka 2 mogna tomater och blanda med 1/2-1 kruka hackad basilika, 1/2 pressad vitlöksklyfta, några droppar olivolja och havssalt.
  • Lägg på brödskivan/orna, lägg på lite ruccola och riv lite parmesan över.


Ta da!

1 kommentar:

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...