måndag 4 januari 2016

Vinnare av 3 månaders coaching

God fortsättning!

Hoppas ni hade en fin jul och ett bra nyår! Det var verkligen välbehövligt med lite ledighet och jag kan inte minnas när jag sov så länge om dagarna senast. Men nu är jag tillbaka på Add Ice cream igen och jag körde årets första pass imorse innan jobbet.
Det blev definitivt inget grispass, men körde igenom benen i alla fall och det blev följande pass:

Knäböj 3x12

Hip thrust 3x8 superset med Raka marklyft 3x10

Cable Kickbacks 3x12 superset med Gående utfallssteg 3x30

Vadpressar 3x15

Nu på kvällen har jag gått igenom alla bidrag till tävlingen där jag lottar ut två stycken 3-månaders coachingpaket (medan jag ätit världens godaste fiskgryta, hojta till om ni är sugna på receptet!) och blir superglad över hur motiverade alla verkar vara.
Jag har valt ut en man och en kvinna som kommer få hjälp med kost och träning under 3 månader och ni kommer få följa deras framsteg under perioden här på bloggen.

Dessa två är:

Magnus Dahlqvist
Lenita Hellman

Grattis till er båda och håll koll på mailen ikväll!
Tack till alla er som deltog och jag hoppas verkligen att ni fortsätter kämpa mot era mål, ni har redan tagit ett steg i rätt riktning! :)

7 kommentarer:

 1. grattis till dom! såklart vi vill ha receptet på fiskgrytan ;)

  SvaraRadera
 2. Jaa, ge oss recept :)!! Älskar dina recept!

  SvaraRadera
 3. Mer recept på bloggen :)

  SvaraRadera
 4. Hej Susanne!
  Tack för en suverän blogg först och främst. Jag undrar lite saker som jag hoppas att du kan ta dig tiden att svara;
  Jag har i elva månader snart försökt bli av med mina graviditets kilon på ett hälsosamt sätt då jag även ammade samtidigt men nu endast delvis. När jag inte lyckades själv gick jag till en pt som är coach till tävlande inom fitness och fick då både kostschema och träningsschema. De första fyra veckorna skulle jag gå på en fettfri diet sa han för att rensa all vätska och slagg från kroppen, så jag äter bara protein och kolhydrater nu samt protein isolat tre gånger om dagen. Ganska ensidig kost med grillad kyckling/torsk samt ris/kokt potatis till, frukost består av havregryn och äggvita. Lite grönsaker till maten så det blir ca 1750kcal om dagen.
  Jag är inne på min femte vecka nu och får än så länge inte äta någon fett men känner nu att min kropp skriker efter fett. Vet inte varför men känner mig törstig hela tiden och på sätt och vis uttorkad. Är det bra att göra så här? Vad händer sen när jag börjar äta fett igen, går upp i vikt för kroppen är avvänjd? Vill inte rubba ämnesomsättningen heller..
  Min fettprocent låg på 20 och tränaren tycker att jag ska gå ner 6-7 procent och bli av med lika många kilon. Jag har ingen avsikt att tävla, vill gå ner hälsosamt och bli stark och vältränad utan att bli för extrem.
  Längd:171
  Nuvarande vikt: 67kg
  Vore super tacksam om du kunde ge din åsikt.
  Tack på förhand

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...