måndag 28 december 2015

Vinn 3 månaders coaching!

God fortsättning kärna vänner! Hoppas ni haft en härligt jul, det har jag haft! Mycket god mat, gemenskap och kärlek sammanfattar min jul :)

Det har nästan blivit lite för mycket julmat och magen skriker efter "vanlig mat" så nu ikväll svepte jag ihop favoritsnabbmaten, en fräsch omelett på 3 hela ägg, sojabönor, ärtor, röd paprika, kalkon, timjan och lite fetaost. Så gott och kroppen tackade mig på en gång genom att bli behagligt mätt, något som är svårt att bli på julmaten ;)

Nu när det börjar närma sig nyår tänkte jag faktiskt göra en repeat på förra årets julklapp från mig till er och jag kommer även i år lotta ut 2 stycken 3-månaders coachingpaket, till en kille och en tjej.
Paketet inkluderar:

 • "Konsultation" via mail där vi tillsammans kommer fram till ett rimligt mål
 • Individuellt upplagt kost och träningsschema
 • Uppdateringar veckovis där vi går igenom hur veckan gått och gör justeringar i kost och träning vid behov
 • Tillgång till frågor, pepp och stöd via mail under hela perioden
Det här paketet kan alltså användas precis som man vill, oavsett om du vill öka muskelmassa, ökad motivation, gå ner i vikt, förbättra vanor eller bara må bättre. Det kan däremot inte användas som en diet inför en fitnesstävling, eftersom det oftast kräver längre tid än tre månader.

Det enda kravet jag har är att jag får använda före och efter-bilder samt dela dina framsteg under tiden vi jobbar ihop på bloggen och hemsidan, samt att du är redo att göra ditt allra bästa om du vinner paketet! Om du har några sjukdomar eller liknade som kan påverkas av en eventuell ändring i kost och träning, bör du konsultera med en läkare först.

Så här gör du för att ha chans att vinna:

1. Gilla Tasty Health på Facebook och @tastyhealth på instagram (om du har båda det vill säga) och dela detta inlägg på Facebook.

2. Skriv en kommentar till detta inlägg (på bloggen, inte på Facebook) och ge en motivering till varför just du ska vinna. Du behöver inte skriva en lång uppsats utan bara förklara varför du vill vinna. Glöm inte att skriva din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.

3. Utlottningen är öppen till den 31:a december kl 23.59, sedan går jag igenom alla kommentarer och väljer ut en tjej och en kille. Vinnarna meddelas under första veckan i januari.

Lycka till!!


63 kommentarer:

 1. Hej Susanna, jag heter Karin (@friendofhealth) på IG. Under en lång period var jag just det, en vän av hälsa. Jag hade stort fokus på hälsa, kost och träning, använde många av dina recept dagligen och inspirerade folk i min närhet att bli hälsosammare. Men sedan hände något, som jag än idag försöker komma underfund med, jag tappade all motivation och lust. Kosten fallerade, träning fallerade och jag är helt ur balans. Jag har varit sjukskriven ett tag p.g.a utmattning och har under denna period ej orkat fokusera på kost eller träning, men jag känner mig bättre och är redo att komma tillbaka till den person jag var. Att vinna 3 månaders coaching hade varit precis vad jag behöver. Så håller tummar (och tår)

  SvaraRadera
 2. Min mejladress är karin_leander@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Jag har en strulig sköldkörtel som är slö och inte riktigt vill jobba som den ska trots medicinering vilket har resulterat i övervikt som jag försöker bli av med. Alla säger ät och träna rätt men vad är rätt? Hur ska jag ta mig dit? Snälla låt mig vinna och visa mig vägen till ett bättre och hälsosammare liv.

  SvaraRadera
 4. Jag började jobba i september efter två års föräldraledighet och har då tappat jätte mycket av den struktur jag då hade i vardagen med både mat och träning. Träningen tycker jag att jag får till periodvis men maten är svårare. Det blir ofta hämtlunch från någon restaurang i närheten och det är inte det jag känner att jag vill äta. Jag behöver någon som stöttar mig i att ta tag i träning och framförallt kosten igen. Så jag kommer tillbaka till den där "må bra med mig själv känslan" som jag har när jag har bra rutiner i mat och träning. //Helena (Helena.sprengel@gmail.com)

  SvaraRadera
 5. Vilken toppen tävling :-)
  Jag vill vinna av den enkla anledning att jag behöver hjälp av någon som kan och vet och kan hjälpa mig att hitta ett hållbart sätt för mig att träna och äta. Jag kämpar på själv men resultaten vill inte riktigt komma så något gör jag fel men jag vet inte vad och det är frustrerande. Så hjälp på traven skulle vara toppen!

  Min mailadress är: kicki81se@gmail.com

  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag har bestämt att 2016 är mitt år. Även insett att det får bli hemma träning m två små. Så varför inte få den spark jag besöker av en person med dina kunskaper! ��
  Ha ett fint år!
  Mvh Jenny
  Jennysylven@Outlook.com

  SvaraRadera
 7. Jag ska precis byta gym för att fokusera mer på styrketräning, istället för gruppträningen jag ofta gått på innan. Jag gör det för att jag är trött på att inte se några konkreta resultat som går att följa. Det skulle vara guld att få lite coachning igenom denna nya fas i min träning. Mina mål är främst att bli starkare, men även att gå ner i vikt för att bli friskare och orka mer.
  Isabella.alstrom@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag har haft problem med falsk ischias under 2015 och verkligen tappat allt jag byggt upp på underkroppen. Jag skulle bli överlycklig för hjälp med att bygga upp mig muskelmässigt igen, utan att lägga på mig onödigt fett. Behöver en kick och inspiration för 2015 har varit ett s#*it-år träningsmässigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde mailadressen - den är maria.hammarstedt@telia.com :*

   Radera
 9. Hej!
  Jag behöver stöd, råd och framförallt expertishjälp i både kost och träning. Strukturering och planering är mina svagheter och resultaten uteblir när dessa fallerar. Hoppas på tur och håller tummarna för vinst!

  cilia-g@hotmail.com
  Mvh Cecilia

  SvaraRadera
 10. Hej! Vilken bra tävling! Varför ska jag vinna då? Bra fråga!;) jag kommer ge 110% under tiden vi skulle samarbeta! Jag älskar att träna och har både tid och lust att träna precis så mycket som du hade sagt åt mig att göra! Lika så med maten! Din vilja hade varit min lag! Det hade blivit grymma före och efter bilder, det kan jag lova!
  Jag är 181 cm lång och väger i nuläget 80 kg, så det finns att ta av!;) jag gifte mig i juli förra året och hade då gått ner nästan 10 kg i vikt, men efteråt har jag gått upp dom igen, motivationen har inte riktigt funnits där. Jag har tränat på men utan något riktigt mål, vilket lett till att jag ätit lite vad jag vill.
  Hoppas på det bästa nu!
  Med vänlig hälsning, Sara (sara@mbcboras.se)
  Ps. Smakade på din nya glass på scandinavian power weekend, SUPERGOD! Ds.

  SvaraRadera
 11. Hej Susanne. Jag tränar och äter ganska nyttig och bra mat (tror jag). Men jag får inte till det där sista. Därför skulle jag gärna vilja vinna coaching paketet och gå hjälp med kost som håller. Angela. angela70@rocketmail.com

  SvaraRadera
 12. Men åhhhhh! Detta måste ju bara vara meant to be! Här har jag gått och funderat på att ta professionell hjälp för att verkligen, verkligen nå dit jag vill - en stark, pigg och vältränad Åsa :) Tränar ganska mycket idag men har svårt att hitta rätt balans med kosten för att orka och må bra. Min man beskriver mig lite som Skalman, med sin mat- och sovklocka, och det stämmer nog ;) Jag behöver mat och vila för att hålla ett jämnt humör. Bra mellanmål är något som jag tror är A och O, men där är jag vilse i (och lite trött på) kvarg- och kesodjungeln... Jag verkligen hoppas att få "jobba" tillsammans med dig! Följer dig både på FB och Insta och älskar din kreativitet när det gäller mat!!

  Gott nytt år och hoppas vi hörs snart ;)
  Åsa
  asa.torngren79@gmail.com

  SvaraRadera
 13. Hej. Camilla heter jag och är en glad tös i sina bästa år. Mellan 2013-2014 lyckades jag gå ner 16 kg själv genom träning och helt sluta med godis och bättre kost förstås men sedan tappade jag helt. Behöver en push i baken och någon jag kan bolla med när motivationen sviktar och har inte råd att betala ett sådant paket själv så därför hoppas jag på vinsten :) camilla.jobbmail@gmail.com

  SvaraRadera
 14. Glad och träningstokig 3 barnsmamma håller tummarna för vinst då jag önskar ta min träning till en ny nivå. Behöver pushas ur min comfort Zone samt få lite tips och idéer kring min kost! Du når mig på Shapeupbysegerman@outlook.com om du skulle vara sugen på att hjälpa mig med detta! Kram Linda

  SvaraRadera
 15. Åh! Detta hade jag verkligen behövt :) Vill gärna gå ner i vikt (eller ja, vikten struntar jag egentligen i, men midjemåttet däremot...), och känner att det skulle gå lättare med coaching. Har gått upp över 20 kg på 2 år, och har aldrig varit så här stor förut (jag är 22 år). Känner mig inte bekväm i mig själv nu helt enkelt :/
  Älskar att läsa på din blogg, du är sjukt inspirerande med alla härliga recept o allt, så hade varit riktigt nice att dessutom få ha dig som coach! :D Jag är student så har inte råd med sådant här i normala fall, så jag håller alla tummar & tår jag har för denna chansen!

  Mvh Marielle Johansson
  marielle.joh@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Jag vill vinna för att jag vill göra min 15 boxningsmatch, jag vill kunna stå på invägningen utan att ha spenderat en sekund i bastun, jag vill kunna stå på invägningen med middag i magen och jag vill kunna delta i en turnering som inte resulterar i en hetsätning på grund utav att kroppen skriker. Maten har varit min fiende, vi börjar sakta bli kompisar igen men jag vill vidga mina vyer och tillåta mer käk. Jag vill vinna för att jag vill att min kropp ska orka prestera igen. Ditt schysta förhållningssätt till käk och dina erfarenheter skulle få mig att lita på att de jag gör är rätt.


  johanna.svenungsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Vilken fantastisk tävling och chans!
  Jag vill ta min träning till en helt ny nivå. Jag har kämpat på länge med saknar det där lilla extra sista. Här hade dina kunskaper kunnat ta mig den sista biten in i mål.
  Det hade varit helt fantastiskt roligt att få samarbeta med dig. Vilken erfarenhet!
  Jag är så redo att ge allt och lite till.
  Min mejl är veronika_n@msn.com
  Kramar från en trogen följare/ veronika83 på instagram

  SvaraRadera
 18. Detta hade ju passat mig perfekt! Jag är mitt uppe i en separation, två barn på 2 och 4 år och oregelbundna arbetstider. Jag behöver hjälp med struktur på träningen och kosten, allt för att bli starkare och piggare. Både för min och barnens skull!

  Gott nytt år!
  Kram Sara
  sara.tuovila@gmail.com

  SvaraRadera
 19. Då rygg och nackproblem ställe till en massa....motivationen tryter när alla motgångar i livet ger en käftsmäll efter käftsmäll!Dödsfall, sjukdomar och stress mm.
  Skulle vara helt underbart att få din hjälp och kunskap till ett piggare och sundare liv.... ett liv jag har längtat efter så länge!!( både för mig själv och mina barn)

  Yesterday_88@hotmail.com

  Kram linda

  SvaraRadera
 20. Behöver få en struktur igen på kosten och träningen.
  Gick en form av deff för ca ett år sedan och nu ät egentligen fokus på att bygga muskler men har svårt att hitta tillbaka till balansen mellan mat och träning!
  Och där kommer du in i bilden��:)

  Mail: Janelica.eriksson@gmail.com

  SvaraRadera
 21. Vill komma iform efter en graviditet och känna mig fin i kroppen igen. That's it. Du har inspirerat mig förr så testar nu så kanske man vinner :)

  Mail: teresa-johansson@hotmail.com

  SvaraRadera
 22. Hej!
  Är en tvåbarnsmamma som intresserar sig mycket för mat och träning. Då tiden inte räcker till ordentligt tränar jag hemma med de redskap jag har 4-5 ggr i veckan.
  Känner dock att jag fastnat lite, har inte så mycket mer vikter att höja med och inte tillräcklig kunskap till att kunna utnyttja andra redskap. Vill öka på fysiken! Hade varit så kul att få hjälp!
  Mvh Camilla
  Kul_casu@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Har hela mitt liv kämpat för att nå ett mål både med träning & kost. Men när jag närmar mig ger jag liksom upp. Tappar motivationen & lusten. Har ett slags matberoende och det funkar mest när jag har något diet att följa.
  Har länge tänkt testa en kostrådgivare men inte tagit tag i det. Gillar mat lite för mycket och överäter ofta.
  Träning (mest styrketräning nu för tiden) har jag utfört regelbundet men även där svårt med bra balans.

  Är inte överviktig egentligen men saknar struktur på jakten efter hälsa. Några kg fett mindre vore jag nöjd med & omvandlar det gärna till muskler.

  Sett hur bra resultat du hjälpt till med och gillar ditt tänk med kosten & många av dina recept har blivit mina favoriter.

  Min mail: maria@siverman.se

  SvaraRadera
 24. Jag har äntligen bestämt mig för att göra en förändring med den övervikt som jag har haft sedan början av året. När det gäller vilken slags träningsform jag ska satsa på är däremot svårare, därför skulle jag uppskatta hjälp från någon som har både kunskap och erfarenhet inom hälsa, kostrådgivning och träning. Den förändring som dina kunder får efter att ha jobbat med dig är helt otroligt, och givetvis skulle jag vilja uppnå liknande resultat själv!

  God fortsättning och gott nytt år!

  sandra.car1sson@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag är en 18 årig tjej som älskar att ta i och svettas
  Men nu behöver jag hjälp för att nya personbästa ska sättas

  Under 2016 vill jag bli starkare och större och öka i vikt
  Detta kommer få mig att må bättre på lång sikt

  Att öka i vikt är en utmaning för mig
  Jag har försökt i två år men tror att jag behöver hjälp av dig

  Jag håller tummar och tår och hoppas att det går
  Om så är fallet får jag åka till USA nästa år!

  Mail: elsa-h@hotmail.com

  En kort förklaring till sista versen:
  Jag har problem med att kroppen inte vill öka i vikt trots att jag äter mycket. Min dröm är spendera ett år i USA när jag tar studenten till sommaren. Detta kommer jag endast att göra om min kropp är i balans (om jag lyckas få tillbaka mensen), och för detta behöver jag öka i vikt från mina 52 kg till ca 57 kg, enligt läkaren.

  SvaraRadera
 26. Jag har på egen hand gått ner 10kg på två år, från 78kg till 68kg (till mina 165cm), men nu har jag stått stilla ett år. Min dröm är att kunna springa toughest och klara merparten av de svåra hindren och komma i mål utan ont i knät.

  Jag kommer från en bakgrund där jag alltod känt mig sämst på gymnastikgolvet, blivit sist vald till laget och alltid intalat mig att jag inte behöver utsätta mig för tävlingar, för jag kommer aldrig att vinna.

  Det hade varit så kul för mig själv att klara tex toughest på mina egna villkår och visa att jag visst kan. Att göra tre månader med dig kommer inte bara att vara en viktresa, det kommer framförallt att vara en mental resa där jag hoppas på att få ett helt nytt förtroende för min kropp och min förmåga.

  Min maila dress lenitahellman@gmail.com

  SvaraRadera
 27. Jag har i hela mitt liv haft problem med min övervikt. Efter många år av mobbing så bestämde jag mig för att ta tag i min hälsa. Nu har jag varit aktiv och tränar under flera år. De sista kilona har jag kämpat med de sista året. Jag lyckas inte bli av med dom oavsett vad jag gör. Därför känner jag att det skulle vara guldvärt att få en chans att få professionell hjälp med det som idag känns omöjligt. Efter allt hårt slit så känner jag mig nära mitt mål men behöver extra hjälp för att nå dit. Jag hoppas att du kan ge mig den chansen!

  Tack på förhand :)
  Med vänlig hälsning Rebecca

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min mejladress är Rebecca-eriksson@live.se

   Radera
 28. Åh, jag behöver verkligen hjälp med kosten! Träna tycker jag är roligt och prioriterar det, men jag får inte de resultat jag önskar då jag har dålig koll på vad och hur mycket jag behöver äta för att må som bäst och utvecklas. Det vore underbart att få ta del av all kunskap du har och försöka få ordning på den sista pusselbiten som är så viktig! Önskar dig (och mig) ett Gott Nytt Sunt År! Insta: vonkanv mail: vl@abax.no

  SvaraRadera
 29. Hej Sanna!
  Efter att ha kört 3 mån.med dig å gjort en del framsteg,så skulle jag bli jätteglad
  att få köra 3 mån, till med dig.
  //Christer cho68@hotmail.com

  SvaraRadera
 30. Jag har sedan i somras gått och funderat på att ta hjälp av en personlig tränare men då både hästen och hunden tyckte att det här var hösten som veterinärbesöken skulle dugga tätt har min eget välmående fått stå tillbaka. Det enda som jag har "unnat" mig själv är mina obligatoriska besök hos kiropraktorn då jag för ett par år sedan började få problem med min skolios. Innerst inne vet jag så väl om att träning är A och O för att klara mig utan smärta och leva ett mer eller mindre smärtfritt liv men att ta sig i kragen när motivationen tryter, ja, det vet ju fler än jag hur svårt det kan vara...
  Mitt mål om jag skulle vinna din fantastiska tävling är att förhoppningsvis bli helt smärtfri och kanske även lyckas bygga mer muskler samt få ner fettprocenten så att kanske en eller ett par av de berömda magrutorna kan bli synliga.
  Behöver jag säga att kosten kanske inte heller är den bästa där kakor och godis är ett naturligt inslag.

  Så med din hjälp hoppas jag på en ordentlig kickstart för 2016 och förhoppningsvis för all framtid!

  Kram och tack för en fantastisk blogg!
  isabel.isaksson@hotmail.com

  SvaraRadera
 31. I had it going i flera år med kost och motion! Så jäkla bra jag var! Sedan blev jag gravid igen och allt föll. Mådde illa som bara den, gick upp 30kg. Efter att min son föddes för 2 år sen försökte jag komma tillbaka. Jag testade att räkna kalorier, träna som förut. Men det gick inte! Går inte! För några månader sedan blev jag diagnostiserad med underaktiv sködkörtel och får nu medicin som hjälper något. Men jag behöver motivation och råd och stöd att komma tillbaka till min toppform igen för just nu känner jag mig alldeles vilsen! Jag är villig att jobba hårt om jag får chansen! (Delar på FB där jag heter Dj... Blair, vill inte skriva hela namnet här i kommentaren). Håller tummarna att jag får chansen!

  SvaraRadera
 32. Jag gillar på Facebook, har delat inlägget och täljer på instagram! :)

  Den här tävlingen kunde inte ha kommit mer lägligt för mig. Det är så att jag har sedan december 2013 haft anorexi, eller nu har jag inte anorexi längre men jag har fortfarande den fysiska biten med vikten kvar. Jag har inga onda tankar eller ångest kring mat längre, utan jag har lärt mig att min kropp kan äta typ vad som helst (förutom gluten och laktos då jag är allergisk mot det), men att den ändå inte går upp i vikt. Jag har jättesvårt för att gå upp i vikt. I somras var jag uppe på en hälsosam vikt för mig, men när jag började trappa ner på näringsdrycker så rasade jag ner i vikt igen och har haft jättesvårt att gå upp i vikt igen sedan dess. Just nu är jag så underviktig att min mens är försvunnen och jag får inte träna alls. Jag inser själv att jag måste upp i vikt och jag vill verkligen det, men jag behöver hjälp. Jag dricker näringsdrycker och äter enligt mitt gamla matschema just nu, men det går inte ändå så jag skulle behöva hjälp från någon som kan sånt här. Jag älskar att träna och vill kunna göra det igen, jag älskar mat och älskar att äta/laga/baka både "nyttig" och "onyttig" mat. Så jag skulle jättegärna vilja vinna den här tävlingen för att jag måste och vill gå upp i vikt på ett hållbart sätt. Jag vill lära mig om hur min kropp fungerar och hur jag ska klara mig utan näringsdrycker sen. Jag vill ha hjälp från någon som dig, någon som verkligen kan det här. Jag är redo för att leva till 100 % och må 100 % bra! Jag behöver hjälp och det är ett stort setäg av mig att be om hjälp eftersom att jag oftast vill klara saker själv. Men nu är min situation så allvarlig att jag behöver hjälp och den här tävlingen skulle verkligen göra mig mer än gott! Så jag hoppas verkligen att jag kan få hjälp av dig, du inspirerar mig varje dag och jag älskar alla dina recept, du är grym! Kram

  Min mailadress är Maja.frick97@gmail.com

  SvaraRadera
 33. Hej!
  Jag följer dina inlägg och fantastiska recept med glädje! Jag är 40 år och har tre underbara barn, har alltid försökt träna och röra på mig så mycket jag kan! Har själv lyckats gå ner 15 kg och känner nu att jag vill gå ner några kg till men främst bygga upp min kropp! Enligt många vänner och vissa i min älskade familj går pratet om att vid 40+ går det inte att få en trimmad tränad kropp, att jag tränar för mycket och helt i onödan... vill så gärna visa för mig själv och andra att det funkar om man vill!! Jag skulle göra allt som står i min makt gällande träning och kost om jag fick chansen till tre månaders hjälp!!

  Mvh Jenny Lindèn
  jenny.philipsson@telia.com

  SvaraRadera
 34. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 35. Från träningsglad tjej till 2 barnsmamma med whiplashskada och kostallergier med åren som gått.
  Även om jag ordning på skadan nog någorlunda fått.
  Jag känner att jag en platå har nått.

  Kosten den har hela tiden fortsatt att bråka,
  Efter Dietister, PT:n - jag känner mig mest som en skadeskjuten kråka.

  Ingen får resultaten att ske
  Nu är det min tur att till turen be.

  Då du en inspirationskälla för mig är.
  Vinsten skulle ge mig en gåva så kär!


  Annelie.friman@gmail.com

  SvaraRadera
 36. Vore kul att få testa din coaching men du skriver kille och tjej - jag har passerat det stadiet om man så säger. Dock relativt vältränad, lchf-nörd som kör på så gott det går! Har delat och gillat på Facebook - men är inte intresserad av att vinna.

  SvaraRadera
 37. Har så länge följt dig!! Inspireras av dig☺
  Står nu och stampar. ..tränar men behöver en guide som hjälper mig framåt!! Med ett jobbigt år i bagaget så ser jag positivt på nästa!!!!
  Vänligen
  Åsa Olofsson
  asa.olofsson@sorsele.net

  SvaraRadera
 38. Hej Sanna! Har hört så mycket gott om dig från Lotta Widorson Lassfolk och tror tveklöst att du skulle kunna hjälpa mig med. Har nått en platå i utvecklingen trots regelbunden träning och viss korrigering av kosten (som antagligen är min svagaste punkt) Har följt Paulun med intresse men är inte riktigt konsekvent med vad jag äter. Jag har nyligen varit på rehab för utmattningssyndrom men är i skaplig form och är starkt motiverad. Har fått höra av andra att jag är en bra elev ;-)

  Ha det gott!
  /Magnus Dahlqvist

  Min email:
  magnus.dahlqvist@sandvik.com

  SvaraRadera
 39. Åh vad jag önskar mig detta då jag helt har tappat motivationen till både träning o kost, behöver verkligen en spark i baken. Tror det är du som kan lyckas med det då jag älskar din blogg. Lägger mig ner på soffan igen o drömmer om att jag vinner.
  mca43@helsingor.dk

  SvaraRadera
 40. Men vilken kul tävling, nu har jag stått stilla i ett år (med vikten, -15 kg ner) och vill forma till kroppen (helst med styrketräning) så att jag kommer ner i alla fall en storlek till. Älskar att styrketräna och äta hälsosamt (lnaturlig mat) men de sista 3 månaderna har liksom bara kommit av sig och jag känner mig "plufsig"🐽Behöver coachning nu!! Lycka till Gabriella! 💗

  SvaraRadera
 41. Jag är en tjej på snart 23 år som har tränat styrketräning några år. Jag tycker också att jag äter relativt bra, men är lite on/off för mig så skulle behöva hitta balansen i det. Problemet nu är att jag helt tappat motivationen! Jag mår ganska ofta dåligt (psykiskt) och är ständigt trött så jag har inte riktigt orka ta tag i det.

  Nuförtiden måste jag jämt tvinga mig till gymmet. Sen när jag väl är där, och efteråt, mår jag så mycket bättre men känns för tungt att hålla på så här. Jag tränar mest för att må bra men siktar också på en vältränad stark kropp.

  Jag känner att jag behöver någon som hjälper mig att utvecklas i min träning så att jag får resultat, det kanske ger mig mer motivation och att jag mår bättre.

  Känns inte som att man vill lägga ut en bild på sin kropp här men kanske det behövs det för att en gång för alla ta tag i det här! För ett må-bra-år-2016.

  camilla.byggmastar@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. camillabyggmastar@hotmail.com (ingen punkt)

   Radera
 42. Jag önskar så att jag vann! Det vore så himla skönt och roligt att få se hur coachning fungerar och få experthjälp! Hoppas på tur��
  idadyberg@gmail.com

  SvaraRadera
 43. Jag har kommit en bit på vägen själv, dvs gått ner i vikt. Jag tränar, tycker att jag äter relativt hälsosamt, men jag har kommit till en punkt där jag behöver hjälp för att nå de resultaten jag vill. Dessutom har jag ett stillasittande kontorsjobb, vilket gör att kostskötningen och träningen är extra viktigt för att kroppen (och själen) skall må bra :)
  talve.terje@gmail.com

  SvaraRadera
 44. 2013 började min styrketräningsresa jag var på G och fick fina resultat och en kropp jag var stolt över. På våren 2015 opererade jag Hallux valgus på ena foten och trots flera försök att motivera mig själv visar nu vågen 10 kg + sedan operationen! Jag tränar 4 dagar i veckan men de är som att jag helt tappat och glömt hur jag ska göra med maten. 2015 blev inte det år som jag tänkt men jag önskar att med din hjälp kunna få den kropp jag drömmer om 2016. Jag är en riktig kämpe och lovar att ge gärnet! Tänk att få må bra igen i kropp och själ! Det är min nyårsönskan!

  SvaraRadera
 45. Jag vill gärna vinna eftersom jag verkligen behöver hjälp. Jag har lidit av en äs i flera år, vilket har lett till att jag gång på gång testar mig fram; utan större resultat. Jag vill lära mig hitta balans och trivas i min kropp.

  sandra.broman@hotmail.se

  SvaraRadera
 46. Hejsan!

  Oj vilken rolig chans =)

  Jag skulle verkligen behöva lite hjälp och motivation.

  har alltid gillat och träna. Och jobbar som ambulans sjuksköterska så krävs att jag har en stark kropp för att orka lyfta och bära mina patienter. När jag började i ambulansen var jag stark och vältränad. Bakade jätte mycket av dina recept. Särskilt barsen och muffins. Vägde 10 kg mindre än nu. Sen av olika anledningar som jag egentligen inte vill skylla på, så har jag tappat muskler och "byggt"fett. Vet att jag kan bli mitt gamla jag igen. Skulle vara en ära att få hjälp av dig.

  Vill gärna känna att jag kan utföra mitt jobb utan att vara rädd att jag inte ska orka bära mina patienter. Följer dig redan på instagram, och har delat ditt inlägg på fb

  Gott nytt år =)

  Beatrice Lundström
  bealundstrom@hotmail.com

  Ps.. jag glömde säga att jag är vegetarian..som lite extra utmaning =)

  SvaraRadera
 47. Hej, Sanna! Vilken otrolig chans :)

  Jag lästa att du inte syftade på en tävlingsdiet nu och det är inte heller det jag är ute efter. Men jag länge funderat på att tävla i Bodyfitness och har nu äntligen bestämt mig för att göra det. Jag är väl medveten om vad jag kommer utsätta min kropp för och jag känner mig verkligen redo för det. Jag vill dock göra min resa på ett så sunt sätt som möjligt så för mig finns det inte på kartan att göra en extrem bulk för att sedan behöva tappa 20 kg inför tävlingen. Därför har jag valt att bygga hela 2016 och inte tävla förrän i maj 2017.

  Att få hjälp av dig med onlinecoaching hade varit en helt fantastisk hjälp för mig. Mitt mål skulle alltså vara att bygga mer muskler. Jag har styrketränat i flera år men nu vill jag lägga i den där extra växeln som jag vet att jag har. Jag är villig att slita hårt för att nå mina mål. Jag älskar att träna och att se hur man kan förändra sin kropp med hjälp av kost och träning. Slutar aldrig att förundras över all din kunskap.

  Hoppas du haft en fin jul och får ett gott nytt år!
  Gillar dig redan på facebook och följer på instagram, men jag delar ditt inlägg!
  Varma hälsningar, Lina

  lina.a94@hotmail.com

  SvaraRadera
 48. Nyttig mat är tråkig mat!!

  Jag vill inget hellre än att motbevisas, få mer kunskap om att laga god men nyttig mat. Önskar gå ner i vikt, bli starkare och piggare. Om en sviktande sköldkörtel kan få fart igen så har jag ju mer än lyckats.
  Envis, motiverad och jävligt taggad. Går det att laga god nyttig mat?

  Skoldlinda@hotmail.com

  SvaraRadera
 49. Hej Sanna!

  Jag har lärt mej ganska mycket om styrketräning, kost och min kropp senaste åren. Denna vinst hade passat perfekt dock då jag börjat känna att jag behöver professionell hjälp för att kunna ta träningen, och även resultaten 😃, till nästa nivå.

  / Johanna (Johanna@backstrom.com)

  SvaraRadera
 50. Hej!
  I need you again!�� Du va onlinept åt mig för två år sedan. Har aldrig mått bättre som då. Vill göra samma resa igen med dig. Under hela 2015 har jag försökt börja om ett flertal gånger utan lycka. Det har hållit i korta perioder. Förra gången va målet att bygga muskler och gå ner i vikt. Denna gång vill jag även ändra min livsstil. Med dig vet jag redan att jag skulle lyckas! ��

  Hälsnig Johanna Norell
  johanna.norell@gmail.com

  SvaraRadera
 51. Hej Sanna,
  Jag ramlade in på din blogg efter att ha avslutat en deff med en PT som satte mig på svältdiet och jag undrade varför den inte funkade. Läste på din blogg, förstod då att jag länge gått å fått i mig för lite kalorier. Anpassade min kost och tänk efter din filosofi under graviditeten, det har gjort att jag idag anser att min ämnesomsättning mår bra igen. Som nybliven småbarnsmamma längtar jag efter att komma i mina jeans igen och lyfta lika tungt som innan, målet är att återigen tävla i styrkelyft och det skulle vara guld värt att nå målen med professionell expertis som jag litar på.

  /Maja (marianaronngardh@gmail.com)

  SvaraRadera
 52. För att utvecklingsteamet jag sökte till lades ner men fortfarande önskar jag just DIN hjälp! Autografen i träningsdagboken är en liten påminnelse men jag önskar din hjälp för att växa och bli både större, starkare och kunnigare till nästa tävlingar hösten 2016. Amazing! Tack för allt jag läst genom åren, fantastiska add ice-cream - och - gott nytt år!! :)

  larssonida91@gmail.com

  SvaraRadera
 53. För att utvecklingsteamet jag sökte till lades ner men fortfarande önskar jag just DIN hjälp! Autografen i träningsdagboken är en liten påminnelse men jag önskar din hjälp för att växa och bli både större, starkare och kunnigare till nästa tävlingar hösten 2016. Amazing! Tack för allt jag läst genom åren, fantastiska add ice-cream - och - gott nytt år!! :)

  larssonida91@gmail.com

  SvaraRadera
 54. Hej på er,

  jag skulle behöva er hjälp att gå upp i vikt. Vet att det inte låter så svårt, men faktum är att jag haft samma matchvikt sen jag mönstrade. Tanken är att det skall bli mer muskler och målet är att få ett hälsosammare liv. Jag känner att jag inte alls har samma fysik som förr och vill gärna hitta tillbaka till en atletisk kropp.

  Jag är beredd på att satsa allt.

  Det vore ett toppentillfälle att bli coachad av er

  Bästa hälsningar
  Stefan // wedste@gmail.com

  SvaraRadera
 55. Wow, Excellent post. This article is really very interesting and effective. I think its must be helpful for us. Thanks for sharing your informative.

  hd movies
  full hd movie free download | free movie download | hd movie download | full hd movie free download | full hd movie free download | hd movie download | full hd movie free download | full hd movie free download

  SvaraRadera
 56. Awesome explanations of how to benefit from the use of these sites :) Thanks!buy-instagram-followers

  SvaraRadera
 57. Men åh vad synd att jag inte läst bloggar på hela jullovet =/

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...