lördag 12 december 2015

Julklappstips

Jag kom i kontakt med Fashletics, ett smyckesföretag för oss träningsintresserade, förra året och jag köpte flera olika halsband och de har jag använt i princip dygnet runt sedan dess (jag är en person som lätt "glömmer att ta av mig smycken).
Johanna Båth, som är återförsäljare av smyckena i Europa kom förbi mig på Fitnessfestivalen för två veckor sedan och berättade att det har kommit en hel del nyheter på hemsidan. Jag kollade runt lite  och jag gillar verkligen de nya armbanden och två av dem fick bli en tidigt julklapp till mig själv. Så snygga!
Eftersom det snart är jul har jag inlett ett samarbete med Fashletics i Sverige, där du som läsare får 10% rabatt i webshopen om du anger koden "TASTYHEALTH". Nu inför jul får du med en presentpåse i satin och det är fri frakt i Sverige och fri frakt inom Europa om du beställer för över €50/£50.

Nu ska jag återgå till receptskrivande, har ett nytt recept på Saffranskaka som kommer imorgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...